Skip to main content
Dato: 16 - 28 november 2018
Pris: 22 950,-
Inkludert:
 • Inkludert:
 • Fly t/r Oslo – Zanzibar
 • Transfer t/r flyplassen og mellom hotellene
 • 10 netter på hotell på Zanzibar
 • 2 netter på fly
 • Mat på flyet, frokost hver dag, 2 lunsj og 4 middager
 • 5 utflukter under oppholdet
 • Rikke Schillinger som yoga og pilatesinstruktør, med fra Norge
 • Svenske Helen Ingvarsson som reiseleder og lokalkjent guide
  Ikke inkludert:
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlig forbruk
 • Drikke til måltidene
Reisedagar: 13
Bestill reise

Pilates på Zanzibar – den eksotiske krydderøya

På Zanzibar finner du eventyrlige hvite sandstrender! Det er spennende natur både over og under vann - et fantastisk område for snorkling! Bli med og kombinér unike opplevelser med pilatestrening og deilig avslapping på stranden.

Zanzibar, Afrikansk historie på UNESCOs verdensarvliste

Zanzibar er en øygruppe og en selvstyrt region av Tanzania - og er en herlig blanding av Afrikansk historie og kultur. Hovedstaden er Zanzibar City og dens historiske del - Stone City, står på UNESCOs verdensarvliste. Her skal vi bo de siste dagene av vår ferie.

Krydderøyene Zanzibars hovedindustrier er krydder, turisme og raphiafiber fra palmen med samme navn. Øyene produserer blant annet kryddernellik, muskat, kanel og svart pepper. På grunn av dette er øygruppen kjent som Krydderøyene. Øyene har et rikt dyreliv og er kjent for den endemiske bladapearten zanzibarsk rød kolobus og den utryddingstruede zanzibarske leoparden.

Eksotisk kjøkken og tropisk klima

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt. Gradestokken ligger jevnt på behagelige 25-30 grader og 28 grader i det turkisgrønne vannet. Tidsforskjellen er kun 2 timer fra Norge på vinterstid.

Høydepunkter:

• Palmestrender og glitrende hav
• Eksotisk kultur, byer og natur
• Krydder og mat
• Trening med en av Norges dyktigste yoga og pilatesinstruktører
Se detaljert program litt lengre ned på siden

Overnatting på Zanzibar

Vi starter vårt opphold på sørvestkysten i fiskerlandsbyen Kizimkazi. Et lite sted, ypperlig for sol og bad og ikke så mange spisesteder. Her skal vi bo på Karamba Resort som ligger på en koralklippe med bungalower vendt mot solnedgangen. Enkel standard, men rent og med en herlig avslappende atmosfære med basseng og eget yoga-/ pilates område. Deretter drar vi til Jambiani på østkysten. Dette er et litt større sted med både byliv og en herlig strand med palmer på den ene siden og det turkise Indiske Hav på den andre. Her er det hyggelige strandbarer og restauranter. Hotellet vi bor på her heter Casa del Mar, har god kvalitet og ligger på bystranden. Siste del av reisen er vi i Stone Town, den gamle delen av Zanzibar City. Bydelen syder av liv og gir et innblikk i en levende multikulturell hverdag med røtter fra afrikansk, arabisk, persisk, indisk og europeisk kultur. Vi skal bo på Dhow Palace som ligger midt i Stone Town. Hotellet har en spesielt hyggelig atmosfære, basseng og takterrasse som er perfekt for yoga/ pilates.

Instruktør Rikke Schillinger

Instruktør Rikke Schillinger ​​er din yoga og pilates-instruktør. Rikke er udannet profesjonelldanser fra KHIO, og driver i dag studio The Room Oslo og The Room Skien. Hun var den første i Norge som startet Pilates studio og har de siste 16 årene utdannet et 100 tall av pilates instruktører i Norges land gjennom hennes eget utdanningssystem. Hun har lang erfaring innen undervisning og setter hver av deltagernes behov høyt, for at man i løpet av reisen skal oppleve fremgang, inspirasjon og endring.
Rikke Schillinger har tatt flere Pilates & Yoga utdannelser i både inn og utlandet. Hun har også utdannet seg gjennom Anatomy of trains systemet, som er en teknikk for å bevege på bindevevet ditt. Hennes ”hands on” kan gi deg nye oppdagelser og endringer i egen kropp umiddelbart!
Rikke har de siste 15 årene jobbet som daglig leder ved the Room og har også en master innen kommunikasjonsledelse fra Bi. Hun er også en av eierne bak webtrening.no som er et online treningsstudio.

På tur med Rikke oppleves gruppedynamikken behagelig og rolig. Alle får være seg selv, og det legges opp til hyggelige fellesstunder. Rikke er opptatt av fellesskap, men også at folk gjør det de ønsker selv. Hun er en inkluderende instruktør. Fleksibilitet og energi er 2 verdier du vil møte både på treningene og på turene med Rikke.

Flyreise med Ethiopian Airlines:
1 ET 715Q 16NOV OSL 1845 ADD 0620
2 ET 813Q 17NOV ADD 0830 ZNZ 1120
3 ET 814Q 27NOV ZNZ 1545 ADD 2005
4 ET 714Q 27NOV ADD 2350 OSL 0745 +1 neste dag

Søk reise

Program - dag for dag

Dag 1 Avreise fra Oslo til Zanzibar
Vi møtes ved utgangen til kveldsflyet til Ethiopian Airlines, avgang til Addis Ababa. Her bytter vi fly og flyr videre langs Afrikas østkyst og sørover til Zanzibar. Ankomst tidlig formiddag.
Måltider: Mat på flyet

Dag 2 Ankomst Zanzibar og transport til Kizimkazi
På flyplassen møtes vi av Helen. Herfra setter vi kursen mot sørspissen av øya, til Kizimkazi. Her sjekker vi inn på Karamba Resort, valgt på grunn av sine rom med havutsikt, atmosfæren ved solnedgang og muligheten til å se delfiner. Dessuten er Kizimkazi en søt liten landsby. På kvelden møtes vi til informasjonsmøte og felles middag.
Overnatting: Karamba Resort
Måltider: Middag

Dag 3 Kizimkazi
Vi starter dagen med en treningsøkt før vi spiser frokost. I dag er resten av dagen til egen disposisjon, enten du vil sole deg eller gå en tur på stranden eller bare rusle en tur i nabolaget.
Overnatting: Karamba Resort
Måltider: Frokost

Dag 4 Kizimkazi og utflukt
Som vanlig starter vi dagen med trening og en god frokost. I dag tar Helen oss med på utflukt til Pungume som er en vakker halvmåneformet sandbanke som kommer opp ved lavvann. Denne lille sandbanken midt i det Indiske hav er en av de mest idylliske plassene på Zanzibar og ligger cirka 1,5 time fra Kizimkazi. Revet omkring Pungume er en av de beste snorklingsplassene på Zanzibar. På sandbanken inntar vi en velsmakende skalldyrs-BBQ med nyfanget fisk, reker og hummer og frisk frukt som dessert. Etter lunsj slapper vi av, leser en bok, svømmer og med noe kaldt å drikke er det ikke mye annet man trenger, annet enn et kamera for å forevige dette paradiset!
Overnatting: Karamba Resort
Måltider: Frokost, Lunsj

Dag 5 Jambiani
Etter trening og frokost, setter vi oss i bussen og kjører til landsbyen Jambiani. Her møter vi et stykke autentisk Afrika, hvor geiter, ender og mange muntre barn tumler rundt i gatene. Her finner vi den beste stranden på østkysten, med en lang hvit sandbanke som åpner for fantastiske svømmeturer ved høyvann og utforskende turer ved lavvann og som landsbyboerne benytter til dyrking av tang og blåskjell.
Overnatting: Casa del Mar
Måltider: Frokost, Middag

Dag 6 Jambiani og fruktsmaking
Dagen starter som vanlig med trening og frokost. I dag skal vi på eksotisk fruktsmaking på The Garden Café som ligger like ved hotellet. Dette er en  eksplosjon av eksotiske frukter, juice og smoothies. Beroende på sesongen får vi smake på alt som er tilgjengelig. Her får vi smake på kjente og sikkert også frukt som vi aldri har smakt før.
Overnatting: Casa del Mar
Måltider: Frokost, Lunsj

Dag 7 Jambiani
Dagen til egen disposisjon etter morgentreningen.
Overnatting: Casa del Mar
Måltider: Frokost

Dag 8 Jambiani
Dagen til egen disposisjon etter morgentreningen.
Overnatting: Casa del Mar
Måltider: Frokost

Dag 9 Jambiani
Dagen til egen disposisjon etter morgentreningen.
Overnatting: Casa del Mar
Måltider: Frokost

Dag 10 Stone Town og sightseeing
Etter vår faste morgentrening og frokost setter vi oss i bussen og kjører til Stone Town. Byen står på UNESCOs verdensarvliste og er et mystisk sted hvor folk bor og trives med livet i de trange smugene. Her møter Afrika kulturen fra det arabiske Oman, og vi kan se, føle og lukte blandingen av forskjellige kulturer og arv, når innbyggerne koker mat på gaten, barn leker og mennene spiller bao i hjørnet og debattere hva neste trekk bør være. Resten av dagen til egen disposisjon.
Overnatting: Dhow Palace
Måltider: Frokost, Middag

Dag 11 Stone Town
Siste dag for vår daglige rutine. I kveld skal vi spise middag på taket på Emerson on Hurumzi, hvor vi kan nyte 270 grader havutsikt akkompagnert av bønnerop og bjellelydene fra Shivatempelet nedenfor.
Overnatting: Dhow Palace
Måltider: Frokost, Middag

Dag 13 Stone Town og avreise
Etter morgentrening og frokost drar vi ut til flyplassen og setter oss på flyet tilbake til Norge. Vi har et flybytte.
Måltider: Mat på flyet.

Dag 14 Ankomst Oslo
Vi lander i Oslo Gardermoen 28. nov. ca. kl 07:45.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
16/11Oslo GardermoenTanzania, Zanzibar med Rikke
Leder: Rikke Schillinger
Fullbooket, venteliste22 950,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo