Skip to main content

Spania, Fuengirola - Yogaweekend i varmen

Dato: 17 - 20 oktober 2020

Yogaretreat på lekkert hotell rett ved stranden i Fuengirola, Spania

Velkommen til deilige dager med fokus på å gjøre gode ting for deg selv og din kropp! Daglig yoga, pust og meditasjon legger grunnlaget for å virkelig nyte noen herlige dager ved Spanias solkyst. Hotel Occidental Fuengirola ligger kun 50 meter fra stranden i Fuengirola og med en fin yogaplass ved bassenget på hotellet. Dette er en reise som gir MYE valuta for pengene! Du kan også delta hvis du ikke bor i Stavanger området, vi booker da opp individuell flybillett til deg (til dagens pris) fra din nærmeste flyplass.

Høydepunkter

 • Direktefly fra Stavanger
 • To daglige yogaøkter
 • ​Meditasjon
 • Ro ned og lad batteriene
 • Sunn og god mat
 • Lekkert hotellanlegg

Om Fuengirola:

Byen ligger ca 30 km fra Malaga flyplass og rett ved kysten i Costa del Sol. Det er subtropisk middelhavsklima og et populært reisemål. Med hele 8 km herlig sandstrand og alt av "byaktiviteter" skal vi klare å nye noen herlige dager i Fuengirola. I byen finner vi flere kjøpesenter, butikker, mange kafeer og restauranter, samt en lang strandpromenade med palmer og flere historiske severdigheter.

  Hotellet vi bor på, Occidental Fuengirola

  Hotellet ligger rett ved strandpromenaden, kort vei til havet og stranden. Det serveres frokost og middag daglig på hotellet.

  På hotellet er det restaurant, barer, heis, møterom, vaskeriservice (mot betaling), svømmebasseng, WiFi, businessenter og 24-timers resepsjon.

  Rommene har WiFi, aircondition, varme, skrivebord, safe, minibar (mot betaling), TV, balkong eller terrasse, telefon, hårføner og bad.

  Vårt program

  Det blir yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Vi starter dagen med en deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelle spenninger og lade opp energi til en ny dag. Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over lengre tid. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har. All undervisning er på norsk. Yogaøktene vil foregå på stranden og ved bassenget på hotellet. Vi anbefaler å ta med yogablokker, yogabelte og yogamatte for å bedre jobbe med riktig teknikk i ulike stillinger.

  Hvem passer reisen for?

  Her er både menn og kvinner hjertelig velkommen, uansett nivå - øvelsene tilpasses hver enkelt kropp.

  Din yogalærer, Anne Siv Aasen

  Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvik Yoga. Hun har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil som har fokus på teknikk og linjering i kroppen. Å øke symmetri; lik styrke, balanse og fleksibilitet på kroppens høyre og venstre side. Anne Siv har erfaring i alt fra barsel-yoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60+. Øvelsene tilpasses til hver kropp, nybegynnere som viderekommende. Ta med egen yogamatte og gjerne yogautstyr om du er vant til å bruke blokker og belte m.m. Hjertelig velkommen!

  anne siv aasen

  Kommentarer fra tidligere deltagere:

  • Hele reisen ble en minnerik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun hver enkelt deltaker med gode råd og veiledning. Jeg tror at Anne Siv rørte samtlige med sitt engasjement for yoga og for den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente. Ta godt vare på henne :)
  • Hotellresepsjon og øvrig personal var svært imøtekommende og behjelpelige under hele oppholdet. Med tilgang til dusj i SPA etter utsjekk på avreisedag. All mat smakte svært godt. Gode vegetar alternativ.
  Din leder: Anne Siv Aasen

  Anne-Siv Aasen er vår emenente leder som tilbyr yoga reiser direkte fra Stavanger. Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvikyoga. Hun har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil so...

  Pris: 8 300,-
  Inkludert:
  • Direktefly fra Stavanger - Malaga, 1 mellomlanding på vei hjem.
  • Transport tur/retur flyplassen - hotell
  • 3 netter i delt rom
  • Frokost hver dag
  • Daglig middag
  • Yogaøkter med Anne Siv 2 ganger daglig
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 4
  Bestill reise

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  Oktober 2020

  17/10Stavanger, SolaSpania, Fuengirola - yogaweekend i varmen
  Leder: Anne Siv Aasen
  Mer enn 48 300,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo