Spania, Finca Parrilla - Rise & Shine eksklusiv yoga retreat med Trine Berge

Dato: 10 - 14 oktober 2020

Velkommen til vår private Finca og vitalitets/yoga retreat med Trine Berge

Bli med Trine Berge på yoga retreat i Finca Parrilla i Sør Spania hvor vitalitet og velvære står i fokus. Her kan du oppleve hvordan du kan skape mer livsglede og vitalitet gjennom yoga og et spennende plantebasert kosthold. Gi slipp på alt stress og finn tilbake til mer harmoni og livsglede. Retreaten foregår i en avslappet og rolig atmosfære på Finca Parrilla - et eksklusivt landsted i vakre og naturskjønne omgivelser med nærhet til naturparken og Middelhavet. Bli med og opplev magien på denne ekskulsive retreaten!

Høydepunkt

 • Revitaliser kroppen og sjel med kosthold, yoga og natur.
 • Vi bor i de vakreste omgivelser, helt for oss selv omgitt av en stor vakker hage, med utsikt til naturparken og Middelhavet, omgitt av natur og ro.
 • La maten være din medisin - Fantastiske økologiske måltider med fokus på sunn og næringsrik og rent plantebasert kosthold, anti-inflammatorisk (fri for gluten, melk og sukker)
 • Stort svømmebasseng
 • Forelesning om vitaliserende plantebasert mat
 • 2 økter Yoga og meditasjon om dagen (som passer alle nivåer)
 • Guidet fjelltur i naturparken
 • Flott turterreng i umiddelbar nærhet
 • Møte med en spansk autentisk Middelaklderlandsby du ikke vil glemme
 • Her kan du gi slipp på stress, senke skuldrene, og dra hjem med ny energi og glød.

Finca Parrilla

Her bor vi - Finca Parilla

Retreaten foregår i en avslappet og rolig atmosfære på Finca Parrilla- et unikt pittoresk landsted med nærhet til naturparken og Middelhavet. På Finca Parrilla vil du oppdage et vakkert restaurert landsted som tilbyr en eksklusiv kombinasjon av elegant innkvartering og vakre omgivelser. De nye norske eierne av Parrilla har de siste årene renovert hele landstedet som består av et hovedhus, en renovert stall og et vakkert lite Maria kapell. Rommene har utsøkt design med tekstiler fra kjente designere og med originale arkitektoniske detaljer som vinduer, rosetter med gamle krystall lamper, antikke møbler i kombinasjon med moderne enkelhet og vakker kunst.

Finca Parrilla hage

Parrilla er omgitt av en stor «Alhambra hage» med små fontener, apelsintrær, aprikos, mango, fiken, oliven og en liten vingård. Her kan man kan nyte lange varme dager eller trekke seg tilbake og være for seg selv, om man har behov for det. Landstedet har eget stort svømmebasseng. En morgendukkert er friskt og gir en herlig start på dagen. I Maria kapellet som ligger litt tilbaketrukket øverst på eiendommen, kan man søke ro og stillhet både morgen og kveld. Landstedet er en nytelse for de som gjester Finca Parrilla, og må bare oppleves!

Om programmet

Denne reisen gir deg vitalitet, glød og harmoni. Hver dag våkner du til en vitaliserende juice før vi starter dagen med en yogaøkt ,som vekker hele kroppen din til liv. Det blir tid til å senke skuldrene og nyte roen på Finca Parilla, hagen og landskapet rundt. Trine holder workshop om vitaliserende livsstil, og en av dagene tilbringer vi på stranden, for å nyte Middelhavet, horisonten og yoga .
En dag vil vi vandre i de vakre fjellene i Sierras de Teijida- Almijara, og se landsbyer og hav så langt øyet rekker. Fjellgruppen er fulgt av fjell, bekker, elver, strender, stier, kjerreveier, frodig natur med et unikt planterike. Vår fjelltur går til toppen Fuerte som ligger 990 m over havet og er en ca 4-5 timers tur med fantastisk utsikt.

Frigiliana

Området og landsbyen- Frigiliana

Fra kysten av Middelhavet bryter Sierras de Tejeda, Almijara og Alhama-fjellene opp mot horisonten med en spektakulær rekke av topper som når mer enn 1500 meter En dag vil vi vandre i de vakre fjellene i Sierras de Teijida- Almijara, og se landsbyer og hav så langt øyet rekker. Fjellgruppen er fulgt av fjell, bekker, elver, strender, stier, kjerreveier, frodig natur med et unikt planterike. Vår fjelltur går til toppen Fuerte som ligger 990 m over havet og er en ca 4 timers tur med fantastisk utsikt. Bli med og opplev magien i denne ekskulsive retreaten!

Frigiliana en pittoresk middelalder landsby som ligger bare 3 km fra Finca Parrilla. Landsbyen er omgitt av etnografisk arv, assosiert med rosiner, viner sukkerrør og tropiske råvarer. Frigiliana har høstet mange priser for sin skjønnhet og autentiske arkitektur fra maurertiden. Herfra kan du nyte utsikten til Middelhavet, fjellene, trange gater, hvitkalkede småhus, koselige og fristene cafèr, små butikker, herlige resturanter og ekte spansk landsbyliv.

Soverom

Landstedets soverom

Landstedet har seks store, luftige lyse soverom 4 av dem er for 2 personer go 2 av dem for 3 personer. Disse romslige, vakre rommene har himmelsenger, dobbeltsenger eller enkeltsenger på hvert rom. Overnatting på kurset er basert på at to og tre personer deler rom. Reiser du sammen med noen deler dere samme rom. Vi har alltid mange trivelige damer som gjerne deler rom om du reiser alene. Det er 2 rom pr. bad.

Kosthold

Kosthold - la maten være både din medisin og nytelse

Kostholdet på retreaten er ren mat, basert på økologisk plantebasert mat som er mildt detoxende, vitaliserer og er antiinflammatorisk. Fantastiske økologiske måltider med fokus på sunn og næringsrik og rent plantebasert kosthold, som er fri for gluten, melk og sukker. Du vil bli overrasket og inspirerert over hvor mange gode smaker du vil oppleve. Og hvor godt kroppen din vil nyte godt av det. Om morgenen serverer vi frokost i kjøkkenets bakgård. Hver dag nyter vi en lang lunsj som serveres i hagen og oppleves av mange som dagens høydepunkt. Vi avslutter dagen med en deilig middag. Stedets egen kokk serverer Middelhavets beste retter med råvarer fra landsbyen. Vi avslutter med felles festmiddag på Parrilla siste kvelden.

Trine Berge yoga

Trine Berge – yogalærer, detox coach

Trine er yogalærer, forfatter og plantebasert kokk, - kanskje en av Norges mest kjente livsstilscoach. Trine blir denne turens vert og vil stå for all undervisning, og har tilrettelagt for at du virkelig skal nyte, gi slipp og lade opp. Hun har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga i over 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og «Rawfood». I dag jobber Trine fulltid som detox- og livsstilscoach med online kurs og retreats over hele europa. Du kan bli med kjent med Trine på www.trineberge.com. Trine er kjent for å spre det «glade budskap» om hvordan du bruker mat som medisin og vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!

Helse handler jo ikke om å skal gjøre alt riktig, og avstå fra alt som er gøy. Men, tvert i mot, det handler om finne gleden i livet, finne balansen, skape en god følelse av velvære og ha energi og guts til å realisere det livet du drømmer om. Livet vil deg godt! - Hilsen Trine Berge

Amanda Norrisk – Vår kokk
Vi er stolte over å ha en superflink plantebasert kokk med oss på teamet, Amanda Norris.

Utflukter

Vi har satt av en dag hvor du kan velge selv om vil slappe helt av eller om du vil finne på noe. Du kan utforske denne vakre regionen, tilbringe en avslappende dag på en av de sjarmerende strendene ved Middelhavet, eller hva med en ridetur? Her er noen forslag:

 • Besøke Frigiliana, gamlebyen, og markedet
 • Dra på stranden
 • Padle kajakk
 • Ridning i nærområdet
 • Massasje - meget dyktig massør på huset som koster 45€ pr time

Utflukter er ikke inkludert i prisen.

Tilbakemeldinger fra gjester som har deltatt på andre retreat med Trine Berge:

Jeg føler meg litt født på ny hver gang jeg har vært med Trine på detox retreat, på. På slutten av retreaten våkner jeg opp med ny energi, giv og ikke minst uten vondter i kroppen. Maten har virkelig vært en stor overraskelse, at plantebasert mat kan være så velsmakende ante jeg ikke, og gleden av å få alt servert er stor! Jeg har vært med flere ganger på Trines reiser og kjenner at dette er en stor gave til meg selv, og faktisk til familien min også. De får hjem en blid og uthvilt mor og kone som har det bedre med seg selv. . Nei, dette blir ikke siste gangen jeg er med, anbefales på det varmeste! Trine tar helse til et helt nytt nivå!
Siri, Oslo


Jeg har trent hele livet og konkurrert i mange forskjellige idretter. De siste 25-30 årene har jeg vært instruktør i dans, aerobic, bodypump og bootcamp. Min siste interesse for god næringsrik mat og helse har økt. Visste egentlig ikke hva jeg kunne forvente, men ble overveldet av den fantastiske maten, de gode yoga-øktene og menneskene jeg møtte i denne uken. Trine har stor kunnskap om plantebasert mat og ernæring. Jeg kom hjem med et høyere energinivå, jeg følte meg lykkeligere, lettere, sterkere og mer avslappet. Følte at jeg skinte både innvendig og utvendig.. Jeg kan på det sterkeste anbefale retreat med Trine Berge.
Ninni Hedstrøm

Din leder: Trine Berge

Trine Berge er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstils veileder. Trine har erfaring med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstils bøk...

Pris: 16 950,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Malaga med bagasje - direkte fly
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • 4 netter i delt rom inkl frokost
 • Fantastiske måltider med næringsrik og rent plantebasert kosthold, antiinflammatorisk (fri for gluten, sukker og melk)
 • Vann, te, & frukt, tilgengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
 • Yoga & meditasjon, 2 økter om dagen med Trine Berge
 • Workshop om sunn & vitaliserende mat med Trine Berge
 • Guidet fjelltur til fjelltoppen El Fuerte
 • Stillhet og ro til å lade opp i en unik ekte spansk Finca - førsteklasses!
 • Yogamatter
 • Komfortable madrasser
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 5
Bestill reise

Dagsplan

08:00  Ferskpresset juice  

08:30 - 10:00  Yoga - en dynamisk økt                         

10:00 - 11:00  Frokost i kjøkkenets bakgård.

Fritid, avkobling – Heng ved svømmebassenget, slapp helt av, gå en tur. Bestill deg en massasje!

14:00  Lunch i gårdens vidunderlige hagestue

16:15  «Klostertimen» en stille time

17:00 - 18:30  Yoga - en rolig & soulful yogaøkt med meditasjon

19:15  Middag i kjøkkenets patio

 

Forbehold om endringer - i tillegg har vi guidet fjelltur en dag og middag kun inkludert siste kvelden.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
10/10Oslo GardermoenSpania, Malaga - Detox retreat på Finca Parilla
Leder: Trine Berge
Mer enn 416 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo