Skip to main content

Spania, Andalucia - Yogaretreat med vegetarmat på Suryalila

Status:
Fullt

Bli med Rebecca til et landlig yogaparadis

Yogaparadiset Suryalila ligger fredelig til i en stor dal ved foten av fjellene Sierra de Grazelema. Her skal vil gjøre yoga hver dag, gå turer og lade batteriene. Vi bor på en vakker olivengård med en helt spesiell energi som bare må oppleves. På gården dyrkes det økologisk frukt og grønnsaker, og vi får 3 daglige gourmet vegetarmåltider daglig. På dette stedet og med fantasitsk mat ligger alt til rette for at du skal få oppleve indre vekst. Denne uken vil du finne egen styrke i kreativitet, mestring og lære om egenkjærlighet. Rebecca veileder deg inn i en trygg og varm yogapraksis tilpasset din kropp og utgangspunkt.

Eiendommen ligger på 45 dekar jord og er fortsatt en fungerende olivengård med 350 oliventrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt. Du får 3 daglige gourmet vegetar og vegan-vennlig økologiske måltid om dagen. Det meste er dyrket på gården, og de har sine egne høner for egg!

På Suryalila skal vi gjøre yoga både ute og inne. På programmet står introduksjon til yoga, hatha yoga, yin yoga (myk yoga med hold av tøyeøvelse over lengre tid) Vinyasa yoga og yin og yang klasser. Chakrabasert workshop, akroworkshop på forespørsel. Hvis været tillater det blir det også en økt med Aquayoga, hvor vi gjør yogaøvelser i vann.

Yogaretreatens høydepunkt

 • Vi bor på en restaurert olivengård
 • Yoga med Rebecca
 • Den vegetariske gourmet-maten
 • Vakker natur og avslappende omgivelser

Bo og gjør yoga med Feng Shui

Husene på eiendommen er alle smakfullt innredet og dekorert med fokus på detaljene. Hvert rom er vakkert innredet med tanke på Feng Shui. Suryalila har to Yoga rom. Ganesha Yoga Shala er et nydelig tretak samt tregulv og er fylt med lys fra vinduer på både vegger og takvindu. Her har vi også en herlig balkong med benker for å nyte utsikten. Så er det The Dome som har blitt kalt det mest storslåtte Yoga-rommet i Europa. Den hellige geometrien skaper en katedral-lignende plass, noe som er imponerende og unikt. Fra The Dome er det utsikt over åser, olivenlunder og ett ødelagt kloster. Veggene har vært vakkert dekorert med fargerike veggmalerier av indiske guder og tibetanske bilder.

Suryalila ligger fredelig i en stor dal mellom de 2 landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Denne majestetiske fjellkjeden Sierra de Grazelema kan sees i horisonten bak gården. I tillegg til fjell finnes vakre sletter fylt med solsikker og innsjøer i nærheten. Olivengården er bestående av åtte hus som danner Cortijo. I typisk spansk stil er det også to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær.

Fasiliteter på gården:

 • Saltvanns-svømmebasseng utendørs, store hager med hengekøyer og utemøbler, organisk gård.

 • Wi-Fi, Shakti butikk med utvalg av bøker, gaver, klær m.m.

 • Også massasjerom hvis man ønsker massasje (ikke inkludert), og muligheter for diverse utflukter.

Din yogalærer og leder Rebecca

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa, og ha senere fylt opp med 100 timer yin yoga utdannelse, og har nylig hatt en fordypning i ajurvedisk balansering og yoga tilpasset de ulike doshaene. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga. Rebecca er nå student i massasjeterapi ved Instituttet for helhetsmedisin, og vil på reisen lære deg litt om egemassasje. Rebecca tilpasser yogaen til dine behov. Du kan fint være nybegynner på reisen. Har du en sterk praksis fra før har du muligheten til å fordype deg, utfordringer vil bli gitt <3

Søk reise

Program

Eksempel på dagsprogram:

 • 08.00 - Yoga 

 • 09.30 - frokost

 • Egentid, mulighet for utflukt 

 • 14.00 - lunsj

 • 16.30 - Yoga

 • 18.45 - Middag

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo