Spania, Alicante - Vitalitets retreat med Trine Berge

Dato: 20 - 24 november 2018
Pris: 11 900,-

HØYDEPUNKTER:

• Økologisk og fortrinnsvis kortreist mat (fri for gluten, melk og sukker)
• Bo i vakre og unike omgivelser.
• Fokus på et mettende sunt og næringsrikt, men godt plantebasert kosthold.
• Stort saltvannsbasseng
• Lær mer om vitaliserende plantebasert mat, egen workshop
• Yoga og meditasjon (som passer alle nivåer)
• Lydbad med gong og krystall-syngeboller under avspenning
• Flott turterreng i umiddelbar nærhet, guidet vandringstur inkludert
• Her kan du virkelig gi slipp på stress, senke skuldrene og finne tilbake til ro, glede og mer energi.

 

Last ned program

Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold, åpen for både menn og kvinner.

Få en liten forsmak på våren med Trine Berge, på en vitalitet- og yoga-retreat til Villa Dorothea, som er en liten landsby omgitt av vakre fjell og stillhet i Spania. Her kan du virkelig senke skuldrene og lade opp i et behagelig middelhavsklima. Trine er kjent for sin kunnskap om hvordan du skaper mer livsglede og vitalitet gjennom yoga, meditasjon og kosthold. Under oppholdet vil du bli servert spennende, økologisk, plantebasert mat, som smaker helt fantastisk. Yoga og meditasjon vil bli utført både morgen og ettermiddag, som gjør at du virkelig kan gi slipp på alt stress og finne tilbake til ro, glede og mer energi.

* Denne reisen er åpen for både kvinner og menn. 

Trine Berge, retreat-leder

Trine er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstilsveiledere. Trine blir denne turens vert og vil stå for all undervisning, og har tilrettelagt for at du virkelig skal nyte, gi slipp og lade opp.
Hun har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». I dag jobber Trine fulltid med retreats over hele verden, å skrive bøker, har matkurs, er yogalærer og wellness coach, samt at hun blogger på www.superdamebloggen.no. Trine er kjent for å spre det ”glade budskap” om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!
På reisen i november har Trine med seg en assistent som vil være aktivt tilstede og veilede under hele retreaten.

Yoga & Meditasjon

Trine gir timer som er satt sammen av forskjellige yogaretninger; vinyasa, kundalini og yin yoga. Morgenøkten vil være mer dynamisk og ettermiddagsøkten mer rolig. Timene inkluderer pusteøvelser, hvile og meditasjon. Det vil også være lydbad, spilt på gong og krystall syngeboller under øktene, noe som gir deg en dypere avspenning og bygger vitalitet. Timene vil være tilpasset alle nivåer, også om du er helt ny for yoga. Du trenger ikke være yogamyk!

- Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere klasser hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv, livet og livsgleden. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer.

Kostholdet

Vil være designet for å booste din vitalitet og vil være en kulinarisk nytelse. Basert på spennende plantebasert mat, laget av økologiske og fortrinnsvis kortreiste og friske råvarer. Menyen vil bli komponert av stedets kokk Pilar Lloret, også utdannet ernæringsfysiolog, i tillegg til Trine Berge. Maten vil være uten gluten, melk og sukker. I stedet bruker vi gode og naturlige kilder som er langt bedre for oss. Her kan du plukke opp mange tips og inspirasjon til hva du kan gjøre selv når du kommer hjem. Trine byr også på en workshop underveis hvor du kan få mer kunnskap om hvordan du enkelt kan gjøre små, men gode og smarte endringer i kostholdet ditt. Drikkevannet blir hentet hver dag fra en kilde i fjellene ved Finestra.

Slik bor vi i Spania

Villa Dorothea er et stort vakkert sted, på hele 800 kvm. Eiendommen har en flott utsikt over omkring-liggende områder og har et deilig, usjenert saltvannsbasseng og 136 vakre statuer. Her er det flere små koselige plasser du kan trekke deg tilbake om du ønsker mer ro og tid for refleksjon, men også steder vi samles for sosial hygge. Stedet er nydelig dekorert med lekre lysekroner og flotte veggdekorasjoner, pluss at yogasalen er stor og majestetisk. Huset er delt inn i 4 deler. Vi bor på denne eksklusive retreaten Villa Dorothea, Orchia, som ligger nord for Alicante. Det tar ca 40 minutter med bil fra flyplassen, mens Middelhavet og stranden ligger ca 12 minutter unna med bil. Villa Dorothea er omgitt av fjell og stillhet, og det finnes sykler og el-sykler til utlån. Villa Dorothea Retreat er et sted du kan finne fred og ro. Det aller beste er at vi har hele stedet for oss selv!

Rom

Vakre og luftige soverom med gode madrasser, norske dyner og puter. Alle soverom har franske dører ut til enten egen balkong eller ut mot havet. 
Du bor i utgangspunktet på dobbeltrom med en annen person, men reiser du sammen med noen plasseres dere på samme rom. Hvis ikke plasseres du selvfølgelig på rom med en av samme kjønn. Vi har mange tirvelige damer som er påmeldt og som gjerne deler rom. Hvis du ønsker ekstra privatliv, har vi også igjen 2 dobbeltrom som kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg på 1990,-

 

Pris:
11 900,-
Dager:5
Inkludert i reisen
• Flybilletter Oslo – Alicante t/r
• Bagasje og transfer
• 4 netter i delt dobbeltrom
• Alle måltider, økologisk plantebasert mat, uten gluten, melk & sukker
• Kildevann, te, & frukt er tilgengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
• Yoga & meditasjon, 2 økter om dagen med Trine Berge og assistent
• Workshop om sunn & vitaliserende mat med Trine Berge og asistent
• Sykler og El-sykler til utlån, gratis
• Guidet vandringstur
• Et lite treningsrom med apparater
• Morgenkåpe, badehåndklær og dusjhåndklær
Transporttype:Fly
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/11Oslo GardermoenSpania, Alicante - Vitalitets retreat med Trine BergeMer enn 811 900,-Bestill