Skip to main content

Spania, Orcheta - Vitalitets retreat med Trine Berge

Dato: 22 - 26 oktober 2019
Dato: 24 - 28 mars 2020
Pris: 12 900,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo – Alicante
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 4 netter i delt dobbeltrom
 • Alle måltider, økologisk plantebasert mat, uten gluten, melk & sukker
 • Kildevann, te, & frukt er tilgjengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
 • Yoga & meditasjon, 2 økter om dagen med Trine Berge
 • Workshop om sunn & vitaliserende mat med Trine Berge
 • Sykler og El-sykler til utlån, gratis
 • Guidet vandringstur
 • Yogautstyr, er det godt av
 • Norske dundyner og puter som sørger for optimal sovekomfort
 • Vi får morgenkåpe og dusjhåndklær
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 5
Bestill reise

Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold.

Bli med Trine Berge på en vitalitet og yoga retreat til Villa Dorothea - et unikt og eksklusivt sted i særdeles vakre og eksklusive omgivelser. Trine deler sin kunnskap om hvordan du skaper mer livsglede og vitalitet gjennom yoga, meditasjon og kosthold. Her kan du virkelig gi slipp på alt stress og finne tilbake til ro, glede og mer energi.

Høydepunkt

 • Bo i særdeles vakre og unike omgivelser med høy standard
 • Fokus på sunt og næringsrikt, godt plantebasert kosthold
 • Økologisk & fortrinnsvis kortreist mat (fri for gluten, melk og sukker)
 • Saltvannsbasseng
 • Lær deg mer om vitaliserende plantebasert mat, egen workshop
 • 2 økter Yoga og meditasjon (som passer alle nivåer)
 • Lydbad med gong og syngeboller under avspenning
 • Guidet vandringstur inkludert, en flik av Camino de Santiago (pilegrimsreisen)
 • Flott turterreng i umiddelbar nærhet
 • Her kan du gi slipp på stress, senke skuldrene og finne tilbake til ro, glede og mer energi.

villa dorothea

Trine Berge, retreat-leder

Trine er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstilsveiledere. Trine blir denne turens vert og vil stå for all undervisning, og har tilrettelagt for at du virkelig skal nyte, gi slipp og lade opp. Hun har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». I dag jobber Trine fulltid med retreats over hele verden, å skrive bøker, har matkurs, er yogalærer og wellness coach, samt at hun blogger på www.trineberge.com. Trine er kjent for å spre det «glade budskap» om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!
Trine har med seg en assistent som vil være aktivt tilstede og veilede under hele retreaten.

Trine Berge

Yoga & Meditasjon

Trine gir timer som er satt sammen av forskjellige yogaretninger; vinyasa, kundalini og yin yoga. Morgenøkten vil være dynamisk og ettermiddagsøkten mer rolig. Timene inkluderer pusteøvelser, hvile og meditasjon. Det vil også være lydbad, spilt på gong og krystall syngeboller under øktene, noe som gir deg en dypere avspenning og bygger vitalitet. Timene vil være tilpasset alle nivåer, også om du er helt ny for yoga. Du trenger ikke være yogamyk!

Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere klasser hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv, livet og livsgleden. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer. - Trine -

Kostholdet

Vil være designet for å booste din vitalitet og vil være en kulinarisk nytelse. Basert på spennende plantebasert mat, laget av økologiske og fortrinnsvis kortreiste og friske råvarer. Menyen vil bli komponert av stedets kokk Pilar Lloret, også utdannet ernæringsfysiolog, i tillegg til Trine Berge. Maten vil være uten gluten, melk og sukker. I stedet bruker vi gode og naturlige kilder som er langt bedre for oss. Her kan du plukke opp mange tips og inspirasjon til hva du kan gjøre selv når du kommer hjem. Trine byr også på en workshop underveis hvor du kan få mer kunnskap om hvordan du enkelt kan gjøre små, men gode og smarte endringer i kostholdet ditt. Drikkevannet blir hentet hver dag fra en kilde i fjellene ved Finestra.

kosthold trine berge spania dorothea

Slik bor vi i Spania

Villa Dorothea er et stort vakkert sted, på hele 800 kvm. Eiendommen har en flott utsikt over omkring-liggende områder og har et deilig, usjenert saltvannsbasseng og 136 vakre statuer. Her er det flere små koselige plasser du kan trekke deg tilbake om du ønsker mer ro og tid for refleksjon, men også steder vi samles for sosial hygge. Stedet er nydelig dekorert med lekre lysekroner og flotte veggdekorasjoner, pluss at yogasalen er stor og majestetisk. Huset er delt inn i 4 deler. Vi bor på denne eksklusive retreaten Villa Dorothea, Orchia, som ligger nord for Alicante. Det tar ca 40 minutter med bil fra flyplassen, mens Middelhavet og stranden ligger ca 12 minutter unna med bil. Villa Dorothea er omgitt av fjell og stillhet, og det finnes sykler og el-sykler til utlån. Villa Dorothea Retreat er et sted du kan finne fred og ro. Det aller beste er at vi har hele stedet for oss selv!

Presentasjon av Villa Dorothea:

Rom

Vakre og luftige soverom med gode madrasser, norske dyner og puter. Alle soverom har franske dører ut til enten egen balkong eller ut mot havet.
Du bor i utgangspunktet på dobbeltrom med en annen person, men reiser du sammen med noen plasseres dere på samme rom. Vi har mange trivelige damer som er påmeldt og som gjerne deler rom. Hvis du ønsker ekstra privatliv, har vi igjen 4 dobbeltrom som kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg på 1990,-

NB: På grunn av stor interesse, vi har åpnet opp flere plasser på reisen og det blir til sammen 19 deltagerne. 3 siste deltagerne må dele et rom som er stor nok til 3 personer med eget bad. Oppdatert: 12.09.2019.

Finn roen og opplev den fornøyelige byen Vilajoyosa

Vi anbefaler å ta en tur ned til vakre Vilajoyosa - som rent bokstavelig betyr den fornøyelige byen. Gamlebyen i Villajoyosa er fredet av Unesco. Det sies at de mange og sterke fargene på husene opprinnelig var slik for at fiskerne lettere skulle finne tilbake til sine hus. I tillegg til å være en fargerik perle, er det en by der du kan finne spennende markeder og en flott strandpromenade med koselige caféer å sitte ned på.

vilajoyosa spania

Mere opplevelser?

En av Spanias beste thermalkilder ligger i bilavstand fra oss og vi kan sette opp en felles utflukt hit for de som er interessert (avhenger at det er nok mange som ønsker). link til lthermalbad
Det er ikke inkludert i pakken, men betales og bestilles direkte på stedet - vi arrangerer transport, entre og lunsj, prisen er 60€. Det er et utendørs thermalbasseng - godt for kropp, hud og sjel:)


Tilbakemelding fra våre deltagere :

Kjære Trine
Takk for fine og berikende dager på Vitalitets Retreat! Det gav meg et løft, noe jeg tydelig kjente etter jeg kom hjem! Veldig inspirerende kurs og innhold, stedet i seg selv fantastisk, godt å være der, - kjente dette var bra for meg. Merket at den plantebaserte maten gjorde meg godt, mindre sulten mellom måltider, et mer stabilt blodsukker og jeg er i gang med å etablere nye kostrutiner med mer grønt! Starter dagen med en grønn smoothie…Kom virkelig hjem med « noe nytt» som jeg vil bruke videre! Ser ikke bort fra at jeg følger med deg på flere retreater. Jeg ønsker deg lykke til videre og glad for å delta i fellesskapet!

Varme hilsener fra Gro

Supert oppplegg med reisen til Alicante/hjemreise. Flott oppholdssted, kongemat og herlig yoga. Trine gjorde en fabelaktig jobb med veiledning og demonstrasjon.
- Fra en av vårens deltagere

Søk reise

Dag for dag program

Dag for dag program:

8.30 Ferskpresset juice (frukt er også tilgjengelig) 
8.45 – 10.15 yoga, en dynamisk økt
10.15 – 11.15 Frokost
Fritid, avkobling – Heng ved svømmebassenget, slapp helt av, gå eller ta en sykkeltur. Bestill deg en massasje!
14.30 – 15.30 Lunsj
17.30 – 19.00 yoga, en rolig & Soulful yogaøkt med meditasjon
19.30- 20.45 Middag

Onsdag:

Blir det guidet vandringstur.

Fredag:

Blir det workshop om vitalitet og sunn mat- med Trine Berge

Valgfritt: Thermalbadbesøk 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/10Oslo GardermoenSpania, Orcheta - Vitalitets retreat med Trine Berge
Leder: Trine Berge
Fullbooket, venteliste14 700,-Book på venteliste
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
24/03Oslo GardermoenSpania, Orcheta - Vitalitetsretreat med Trine Berge
Leder: Trine Berge
Mer enn 812 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo