Spania, Alicante - Vitalitets retreat med Trine Berge

Dato: 6 - 10 mars 2018
Pris: 10 950,-

HØYDEPUNKTER

• Økologisk & fortrinnsvis kortreist mat (fri for gluten, melk og sukker)
• Bo i vakre og unike omgivelser
• Fokus på sunt og næringsrikt, men godt plantebasert kosthold som metter
• Stort saltvannsbasseng
• Lær deg mer om vitaliserende plantebasert mat, egen workshop
• Yoga og meditasjon (som passer alle nivåer)
• Lydbad med gong og krystallsyngeboller under avspenning
• Flott turterreng i umiddelbar nærhet, guidet vandringstur inkludert
• Her kan du virkelig gi slipp på stress, senke skuldrene og fi nne tilbake til ro, glede og mer energi.
 

Last ned program

Velvære-retreat med yoga og spennende plantebasert kosthold, åpen for menn og kvinner

Få en liten forsmak på våren! Bli med Trine Berge på en vitalitet og yoga retreat, til Villa Dorothea, i en liten landsby, omgitt av vakre fjell og stillhet i Spania. Her kan du virkelig senke skuldrene og lade opp i behagelig middelhavsklima. Trine er kjent for sin kunnskap om hvordan du skaper mer livsglede og vitalitet  gjennom yoga, meditasjon og kosthold.  Under oppholdet vil du bli servert spennende, økologisk, plantebasert mat, som smaker helt fantastisk. Hver morgen og ettermiddag gjør vi yoga og meditasjon. Her kan du virkelig gi slipp på alt stress og finne tilbake til ro, glede og mer energi.

*Denne reisen er åpen for både kvinner og menn. Kanskje er det den perfekte julegaven til dere begge i år?

Trine Berge, retreat leder

Trine, yogalærer, forfatter og rawfood kokk og kanskje en av Norges mest kjente livsstilveileder er vert og vil stå for all undervisning på denne turen og har tilrettelagt for at du virkelig skal bare nyte, gi slipp og lade opp.
Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga siden i snart 20 år og hun har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker, blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». I dag jobber Trine fulltid med retreater over hele verden, skrive bøker, har matkurs, er yogalærer og wellness coach, samt at hun blogger på www.superdamebloggen.no. Trine er kjent for å spre det ”glade budskap” om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!

Yoga & Meditasjon

Trine gir timer som er satt sammen av forskjellige yogaretninger; vinyasa, kundalini og yin yoga. Morgenøkten vil være mer dynamisk og ettermiddagsøkten mer rolig. Timene inkluderer pusteøvelser, hvile og meditasjon. Det vil også være lydbad, spilt på gong og krystall syngeboller under øktene, som gir deg en dypere avspenning og bygger vitalitet. Vil være tilpasset alle nivåer og helt ny for yoga.  Du trenger ikke være yogamyk!

- Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere klasser hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv, livet og livsgleden. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer.

Kostholdet

Vil være designet for å booste din vitalitet og vil være en kulinarisk nytelse. Basert på spennende plantebasert mat, laget av økologiske og fortrinnsvis kortreist og friske råvarer. Menyen vil bli komponert av stedets kokk Pilar Lloret, også utdannet ernæringsfysiolog, og Trine Berge. Maten vil være uten gluten, melk og sukker. I stedet bruker vi gode og naturlige kilder som er langt bedre for oss. Her kan du plukke opp mange tips og inspirasjon til hva du kan gjøre selv når du kommer hjem. Trine byr også på en workshop underveis hvor du kan få mer kunnskap om hvordan du enkelt kan gjøre små, men gode og smarte endringer i kostholdet ditt. Drikkevannet blir hentet hver dag fra en kilde i fjellene ved Finestra.

Slik bor vi i Spania

Stedet Villa Dorothea et stort vakker, med hele 800 kvm. Eiendommen ligger med flott utsyn over omkringliggende områder og har en deilig, usjenert med eget saltvannsbasseng og mange vakre statuer. Her er det flere små koselig plasser du kan trekke deg tilbake om du ønsker mer ro og tid for refleksjon. Men også steder vi samles for sosial hygge. Stedet er nydelig dekorert med lekre lysekroner og veggdekorasjoner. Yogasalen er stor og majestetisk. Huset er delt inn i 4 deler. Vi bor på denne eksklusive, retreaten Villa Dorothea, Orchia, nord for  Alicante. Det er ca 40 minutter med bil fra flyplassen. Vi har saltvannsbasseng, 136 statuer, flere steder der du kan finne din egen ro for refleksjon. Villa Dorothea er omgitt av fjell og stillhet. Det finns sykler og el-sykler til utlån. Middelhavet og stranden ligger 12 min unna med bil. Villa Dorothea Retreat er et lite sted, for at du skal finne fred og ro. Det beste er at vi har hele stedet for oss selv!

Rom

Vakre og luftige soverom med gode madrasser, norske dyner og puter. Alle soverom har franske dører ut til enten egen balkong eller ut mot haven. 
Du bor i utgangspunktet i dobbeltrom. Kommer du med sammen med noen plasseres dere på samme rom, hvis ikke passer vi på at du kommer på rom med samme kjønn.
Vi har igjen 2 dobbeltrom som kan bestilles som enkeltrom, dessverre er de da noe dyrere. Pris for eget dobbeltrom er kr 3000 i tillegg. Men vi har mange trivelige damer som er påmeldt og som gjerne deler rom - så dette er absolutt ikke noe du MÅ ha!

Prisen er garantert for de 15 første som bestiller.

Pris:
10 950,-
Dager:5
Inkludert i reisen
• Flybilletter Oslo – Alicante t/r
• Bagasje og transfer
• 4 netter i delt dobbeltrom
• Alle måltider, økologisk plantebasert mat, uten gluten, melk & sukker
• Kildevann, te, & frukt er tilgengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
• Yoga & meditasjon, 2 økter om dagen med Trine Berge
• Workshop om sunn & vitaliserende mat med Trine Berge
• Sykler og El-sykler til utlån, gratis
• Guidet vandringstur
• Et lite treningsrom med apparater
• Morgenkåpe, badehåndklær og dusjhåndklær
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
06/03Oslo GardermoenSpania, Alicante - Vitalitets retreat med Trine Berge410 950,-Bestill