Skip to main content

Thailand, Koh Samui - yoga retreat med Inga Maria

Dato: 19 - 30 oktober 2020

Nyt avslappende og varme dager i oktober!

Vi har booket oss inn på et av de mest anerkjente stedene å lære og øve yoga i Thailand, Vikasa Yoga. Her skal vi finne ro, lytte til kroppen, og kanskje unne oss en massasje på Vikasas eget bliss spa. Vi skal løfte egen energi ved hjelp av frigjørende bevegelse og sunn mat, nyte sol og deilig badevann i over en uke på den fantastiske øya Koh Samui. Vi bor i et lite paradis, landskapet er helt fantastisk, og vi har en egen privat strand. JA det er mye trapper, men utsikten fra toppen er så verdt det. Vi har fått vår egen shala, og her skal vi ha yoga hver dag sammen med Inga Maria, og kanskje en danseøkt eller to, i tillegg til noen økter på stranden. Vi får en utflukt til Hin Lad med gåtur i junglen og bad ved fossefall, og selvfølgelig får vi med oss en dag med snorkling!

Ingas Yoga

Inga Marias stil er en overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende, men likevel deilig befriende. Her får du utviklet din fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentralt. Det er yogaøvelser som passer for alle uansett tidligere erfaring og yogapraksis.

Om Vikasa Yoga

Vikasas mål er å inspirere og styrke alle til å skape et lykkeligere, sunnere liv for seg selv og andre, som til slutt bidrar til velvære av vår planet og samfunn. Vikasa er ikke et typisk feriehotel på Koh Samui, men et senter der hele konspetet springer ut fra yoga. Vikasa har en god miljøprofil, de oppfordrer besøkende til å resirkulere, og ta miljøbeviste valg under hele oppholdet og de sørger for god forankring i lokal arbeidskraft. Vikasa bidrar sterkt til konseptet økoturisme, som er en form for turisme der målet er at det ikke skal bli noen negativ påvirkning på naturen eller kulturen på stedet en reiser til. Dette sørger for at vi kan skape positive ringvirkninger i lokalsamfunnet dit vi reiser.

Overnatting på Koh Samui

Vi overnatter i "Beach Bungalows" som gir en umiddelbar nærhet til naturen. Rommene er enkle, rustikke både inni og utenpå, men rene og komfortable og direkte tilgang til stranden.
En privat terrasse lar deg nyte Samuis spektakulære soloppganger hvis du er tidlig oppe. Bungalower kommer med enkel interiør bad med varm dusj, AC, minikjøleskap og en safe. Vi har også noen Ocean rom som er litt større, og som har en ekstra liten touch i interiøret, og har også sjøutsikt, men ligger litt høyere opp enn beach Bunglowene.

To av mange lunsjtilbud på Vikasa Life Café

Maten på Vikasa Yoga <3

Maten er tilberedt og servert på hotellets restaurant, VIKASA LIFE CAFÉ er både sunn og deilig. Det er også for feriestedets knutepunkt og et flott møtested for å bare henge over en kaffe og nyte utsikten. Her får vi utmerket tilgang på tropisk frukt, økologisk mat og ferske lokale råvarer som bidrar til en sunn livsstil. Mange opplever en fysisk transformasjon bare ved å spise vår deilige og sunne mat hver dag under oppholdet.

Inga Maria Beddari

Din yogalærer og leder Inga Maria

Inga Maria er ei friluftsjente fra Pasvikdalen med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs. Inga underviser i barneyoga, vinyasa flow yoga, yin-yoga, terapeutisk yoga og meditasjon. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og Inga fordyper seg nå i yogamedisin.

Din leder: Inga Maria Beddari

Friluftsjente opprinnelig fra Pasvik, en real Globetrotter med base i Drammen. Inga Maria er pioneer innen SUPyoga i Norge, og har siden 2014 rigget flytende yogastudio på vann på oppblåsbare PVC brett. Hun har tre yogas...

Pris: 22 500,-
Inkludert:
  • Fly t/r Oslo - Koh Samui via Bangkok
  • Transporter t/r flyplass - hotell
  • 9 netter i delt rom med frokost
  • 2 daglige yoga økter med Inga Maria
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 12
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Oktober 2020

19/10Oslo GardermoenThailand, Koh Samui - yoga retreat med Inga Maria
Leder: Inga Maria Beddari
Mer enn 422 500,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo