Kroatia, Rovinj - Yoga og SUP-yoga på øyperle med Inga Maria

En unik ferie i Kroatia med SUP og yoga 

Vi reiser til den vakre øyperlen Katarina utenfor kysten av Rovinj. Øya består for det meste av grønn barskog og krystallklart hav. På denne øya kan du finne bortgjemte perler, teste ut et par stier og nyte den uslåelige utsikten rett mot gamlebyen i Rovinj på den andre siden av sjøen. Det tar ca 5 minutter over med båten som går frem og tilbake fra byen en gang i timen. 

Her skal vi koble av med yoga, natur, vandring og teste ut SUP-yoga (Stand up paddeling, yoga på brett). Et eventyr utenom det vanlige i ett med naturelementene. Bli med og utforsk pust, balanse og tilstedeværelse i vakre naturomgivelser på øya Rovinj. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på denne reisen.

SUP-yoga: Vi praktiserer yoga og padletur på oppblåsbare SUP-brett. Vi går gjennom grunnleggende padleteknikk, svingteknikk og sikkerhet på vann. Vår instruktør Inga Maria har lang erfaring med SUP-yoga i inn- og utland, guider deg trygt gjennom. En treningsøkt for hele kroppen, og ro i sjela. Vi finner styrken i kjernemusklatur, rygg og overkropp, og blir kjent med pusten og balansen gjennom pust-synkroniserte bevegelser, Vinyasa yoga. Det ustabile underlaget vil engasjere kjernemuskulaturen på en helt ny måte.

YIN-Yoga: Vi avrunder noen av de aktivitetsfylte dagene med rolig meditativ form for yoga. Gjennom å holde posisjoner lenge, meditasjon og stillhet vil vi absorbere alt av inntrykk og finne total ro.

Se link for dag for dag programmet, det blir variert og spennende.  

Overnatting i Rovinj

Katarina hotel er kanskje Rovinjs mest unike hotell, med beliggenhet på en privat øy med magisk utsikt og kun 8 min med båt til fastlandet. Hotellet inviterer til ro og herlig ferie, har store grøntarealer, mange badeviker og unikt og velegnet sted til å nyte en herlig yoga ferie. Rommene er renoverte og har aircondition, og alle har havsutsikt!
Det servers enkel og god hjemmelaget mat – og vi har halvpensjon reservert for oss.  Båten til fastlandet går hver halvtime så det er bare å bli med inn til Rovinj om du vil oppleve butikker, restauranter, utesteder etc før du igjen vender nesen hjem til vår fredfulle oase og Katarina Hotel.  

Yogainstruktør Inga Maria Beddari

Friluftsjente fra Pasvikdalen med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs. Disse innebærer, SUPyoga, barneyoga, vinyasa flow yoga, yin-yoga, terapeutisk yoga og meditasjon med flere anerkjente lærere. Hun har siden 2014 undervist fulltid som yogalærer og holdt yogareiser retreats i inn- og utland, og åpnet sitt helt eget yogastudio i Drammen 2016. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og fordyper seg nå i yogamedisin.

Hennes stil er overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende, men likevel deilig befriende på vann og på land. Timene er tilgjengelig for alle som ønsker å utvikle sin fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentralt.

Status:
Fullt

Program

Dag 1: 
Avreise fra Oslo.
Velkomstmiddag på Katarina hotel.

Dag 2:
Frokost på hotellet.
Kl. 10.00-12.00 SUP tur  
Vi går gjennom grunnleggende bruk av SUP brett, av og påstigning på brett, bruk av åre, enkle padleteknikker. Padler oss en tur ved øyen Katarina.
Kl. 12.00 Lunsj ved restauranten ved stranden.
Kl. 13.00-14.00 SUP yoga 
Utfører enkle yogaposisjoner(asanas), pranayama(pusteteknikker) på stående padlebrett. En lett yogaserie på brettet før vi avslutter med avspenning i ett med naturens elementer.
- Valgfrie aktiviteter, eller avslapning.
Kl. 19.30 Felles middag på hotellet 

Dag 3:
FRIDAG
Valgfrie aktiviteter, eller avslapning
- De som ønsker kan ta båt til Venezia kl 07.30 fra Rovinj.
Kl. 07.00 Avreise fra Katarina. Her blir man borte hele dagen og kommer tilbake sent på kvelden.
Kl. 19.30 Middag
-De som er igjen, kan bli med på fellesmiddagen på hotellet

Dag 4:
Kl. 09.00 - 10.30 Myk vinyasa flyt + meditasjon 
Kl. 12.45. Oppmøte for de som ønsker å bli med inn til Rovinj.
Kl. 13.00 går båten fra Katarina Island til havnen i Rovinj.

Båtutflukt: Her går ferden videre i ny båt gjennom kanalen Lim, eller som noen kaller den Limfjorden, eller bukten av Lim.
Lim er en del av den 35km lange innløpet av Lim, som strekker seg nesten hele veien til byen Pazin, midten av Istria. Bukten i seg selv er ca. 10km lang, 30 m dyp og 600 meter på sitt bredeste. Det er bratte stup på begge sider, som kan nå opptil 100 meter enkelte steder.
For å få den komplette Istrian opplevelsen, skal vi sette seil. Ikke bare for å få nyte den vakre utsikten fra havet men også for å kjenne kontakten mellom hav og menneske. 
Her vil vi ta et badestopp og nyte solen og meditasjon med Inga Maria på dekk. Det vil være mulig å kjøpe drikke ombord i båten.
Vi vil være tilbake senere på ettermiddagen.
Felles middag kl. 19.30

Dag 5:
Spiser frokost på hotellet før vi pakker med oss en liten lunsjpakke i våtposene våre og bringer badetøy, håndkle, skift, vann og solkrem.
Kl. 09.30 Plukkes vi opp av Taxi-båt til Wind surf and Standup Paddle center Rovinj
Kl. 10.00 -14.00 Sup tur + yoga
-
Vi setter fra oss tingene ved SUP senteret, og drar på en litt lengre SUP-tur rundt tre små øyer ved Red Island og avslutter med SUP yoga ved Hotel Istra.
Resten av dagen til din egen disposisjon. Valgfrie aktiviteter.
Kl. 19.30 Felles middag på hotellet.

Dag 6: 
Kl. 8.00-09.30 Frokost
Kl. 10.00-11.30 Vinyasa yoga ved Stranden 
SPADAG
Vi tar båten til Rovinj, hvor vi går videre til Lone Hotell hvor vi tilbringer resten av dagen på Wellness & SPA.
Lunsj kan bestilles på hotellet. Ikke inkludert.
Behandlinger som massasje og manikyr kan bestilles utenom.
Båt tilbake til Katarina hotel hvor vi nyter en felles middag

Dag 7: 
Kl. 07.30 - 08.30 Spiser vi frokost på hotellet før vi pakker med oss en liten lunsjpakke i våtposene våre og bringer badetøy, håndkle, skift, vann og solkrem.
Kl. 09.30 Blir vi plukket opp av Taxi-båt til Wind Surf and Standup Padlle center Rovinj.
Kl. 10.00- 14.00 SUP tur + yoga

- Vi setter fra oss tingene ved SUP senteret og drar på en litt lengre SUPtur rundt tre små øyer ved Red Island og avslutter med SUP yoga ved Hotel Istra.
Resten av dagen til din egen disposisjon. Valgfri aktiviteter, Åpent for privat timer i yoga.
Kl. 19.30 Felles middag på hotellet 

Dag 8:
Frokost
Kl. 09.00-10.00 Vinyasa yoga ved stranden.
Valgfrie aktiviteter: bading, leie SUP brett, bytur til Rovinj, shopping.

Felles hjemreise fra øya kl 17.00

NB: Vi tar forbehold om valuta endringer, endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning. Vi viser til våre betingelser på nettsiden.

 

Kart