Kroatia, Rovinj - Yoga og SUP-yoga på øyperle med Inga Maria

Dato: 26 mai - 2 juni 2018
Pris: 13 900,-
Dato: 15 - 22 september 2018
Pris: 14 900,-

En unik ferie i Kroatia med SUP og yoga 

Vi reiser til den vakre øyperlen Katarina utenfor kysten av Rovinj. Øya består for det meste av grønn barskog og krystallklart hav. På denne øya kan du finne bortgjemte perler, teste ut et par stier og nyte den uslåelige utsikten rett mot gamlebyen i Rovinj på den andre siden av sjøen. Det tar ca 5 minutter over med båten som går frem og tilbake fra byen en gang i timen. 

Her skal vi koble av med yoga og SUP-yoga (yoga på brett). Et eventyr utenom det vanlige i ett med naturelementene. Bli med og utforsk pust, balanse og tilstedeværelse i vakre naturomgivelser på øya Rovinj. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på denne reisen.

SUP-yoga: Vi praktiserer yoga og padletur på oppblåsbare SUP-brett. Vi går gjennom grunnleggende padleteknikk, svingteknikk og sikkerhet på vann. Vår instruktør Inga Maria har lang erfaring med SUP-yoga i inn- og utland, guider deg trygt gjennom. En treningsøkt for hele kroppen, og ro i sjela. Vi finner styrken i kjernemusklatur, rygg og overkropp, og blir kjent med pusten og balansen gjennom pust-synkroniserte bevegelser, Vinyasa yoga. Det ustabile underlaget vil engasjere kjernemuskulaturen på en helt ny måte.

YIN-Yoga: Vi avrunder noen av de aktivitetsfylte dagene med rolig meditativ form for yoga. Gjennom å holde posisjoner lenge, meditasjon og stillhet vil vi absorbere alt av inntrykk og finne total ro.

Overnatting i Rovinj

Katarina hotel er kanskje Rovinjs mest unike hotell, med beliggenhet på en privat øy med magisk utsikt og kun 8 min med båt til fastlandet.  Hotellet inviterer til ro og herlig ferie, har store grøntarealer, mange badeviker og unikt og velegnet sted til å nyte en herlig yoga ferie. Rommene er renoverte og har aircondition, og alle har havsutsikt! Det servers enkel og god hjemmelaget mat – og vi har halvpensjon reservert for oss.  Båten til fastlandet går hver halvtime så det er bare å bli med inn til Rovinj om du vil oppleve butikker, restauranter, utesteder etc før du igjen vender nesen hjem til vår fredfulle oase og Katarina Hotel.  

Yogainstruktør Inga Maria Beddari

Friluftsjente fra Pasvikdalen med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs. Disse innebærer barneyoga, vinyasa flow yoga, yin-yoga, terapeutisk yoga og meditasjon med flere anerkjente lærere. Hun har siden 2014 undervist fulltid som yogalærer og holdt yogareiser retreats i inn- og utland, og åpnet sitt helt eget yogastudio i Drammen 2016. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og fordyper seg nå i yogamedisin.

Hennes stil er overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende, men likevel deilig befriende på vann og på land. Timene er tilgjengelig for alle som ønsker å utvikle sin fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentral

Programmet dag for dag


Dag 1: 
Avreiser fra Oslo.
Fellesmiddag ved ankomst.
Introduksjon til yoga med en sjelfull og kort yin yoga-økt på kvelden

Dag 2:
Kaffe, te og frukt før SUP YOGA kl. 08.00 - 10.00
SUP yoga time (2 t) Vi går gjennom grunnleggende bruk av SUP brett, av og påstigning på brett, bruk av åre, enkle padleteknikker, enkle yogaposisjoner (asanas), pranayama (pusteteknikker) på standup paddleboard. Padler en kort oppvarmingstur på 45 min. Gjennomfører en lett yogaserie på brettet før vi avslutter med avspenning i ett med naturens elementer.
- Etterfulgt av lang frokost
- Valgfrie aktiviteter. Åpent for privat-timer i yoga.
Felles middag

Dag 3:
Kaffe, te og frukt 
Kl. 08.00 - 10.00 SUP YOGA
Padletur, med mer tekniske detaljer rundt årebruk og forstå vann og «effektiv" padling, før vinyasa yoga på brettet.
- Etterfulgt av frokost
- Muligheter for utflukter, avtales med hotellet. (Sykkel, vinsmaking, vandring, sightseeing)
Felles middag kl. 19.00

Dag 4:
Kl. 07.30 - 09.00 Myk vinyasa flyt + meditasjon
- Etterfulgt av frokost
- De som vil kan ta båten til Venezia ( ca 1,5 time hver vei.) Valgfrie aktiviteter
Felles middag kl. 19.30

Dag 5:
Kl. 07.30 - 08.30 Frokost
08.30 - 11.00 SUP YOGA + tur
- Vi pakker våtposene med litt lunsj og drar på en litt lengre suptur og avslutter med supyoga.
- Valgfrie aktiviteter. Åpent for privat-timer i yoga.
Felles middag kl. 19.00

Dag 6: 
Frokost
- Valgfrie aktiviteter
- Åpent for privattimer i yoga.
Kl. 17.00 - 19.00 2-timers workshop YinYang yoga 
- Felles middag kl. 19.30

Dag 7: 
Kl. 07.30 - 08.30 Frokost
08.30 - 11.00 SUP YOGA + tur
- Pakker våtposene med litt lunsj og drar på en litt lengre suptur og avslutter med supyoga.
Kl. 19.00 Felles middag

Dag 8:
Frokost
Hjemreise

NB: Vi tar forbehold om valuta endringer, endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning. Vi viser til våre betingelser på nettsiden.

 

Pris:
13 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo, Gardermoen - Pula t/r
● 7 netter i delt rom med hav utsikt og balkong på Hotell Katarina 3*
● Halvpensjon på hotellet
● Yoga og Sup-yoga timer med Inga Maria
● Sup brett på timene
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/05Oslo Gardermoen Kroatia, Rovinj - Yoga og SUP med Inga Maria 113 900,-Bestill
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
15/09Oslo GardermoenKroatia, Rovinj - Yoga og SUP-yoga på øyperle med Inga MariaMer enn 814 900,-Bestill