Skip to main content

Norge, Myrkdalen - Finn styrke og balanse på yogareise til fjellheimen

Dato: 24.- 27.juni 2021

Velkommen til herlig yogaretreat på flott hotell i fjellandsby

En langhelg til å pleie deg selv innenfra og ut, med yoga og meditasjon, nydelig mat og friperioder til å nyte vakker natur med varierte fjell- og toppturer for alle eller slappe av på det flotte resort hotellet. Her er det fint å bare nyte en god bok eller rusle en tur i den ville bakgården for å koble ut, roe ned om det er det du trenger akkurat nå, eller å nyte fellesskapet sammen med andre damer som også lenge har ønsket en liten get-away. Sikkert er det at det blir en helg hvor du kan unne deg litt ekstra omsorg, egenpleie og økt velvære.

Fjellandsbyen Myrkdal

Bli med og bli kjent med dette flotte stedet hvor det er kort vei til Voss sentrum om du ønsker å kombinere yogahelgen med cafe og kulturliv, Vossabad eller fjellvandring. På Hangurstoppen (820 meter over havet) venter Voss’ største restaurant og en himmelsk utsikt eller andre friske aktiviteter. For dere som ønsker å utnytte helgen kan vi anbefale den nydelige nasjonale turistvegen forbi Gaularfjellet eller bygden Flåm og Aurlandsdalen/ Stegastein utsiktspunkt er ca 1 – 2 timers kjøretur for deg som er eventyrlysten og ønsker å se mer rundt dette flotte naturområder i nærheten av Myrkdalen.

Patanjali Yoga med Anne Siv

Anne Siv underviser Patanjali Yoga, en yogastil linket opp mot Iyengar Yoga. Her vil vi ha fokus på teknikk og linjering i kroppen for å øke symmetri og forebygge skader. Samtidig er dette en skånsom måte å øke styrke, fleksiblitet og balanse på.

Morgen yoga blir fokus på bryståpnere og bakoverbøyer, samt å vekke kroppen og skape økt energi og balanse slik at vi blir klar for en ny dag.

Kvelds yoga skal vi ha fokus på rygg, hofter og bakside lår, etter en aktiv dag på tur i fjellet eller en dag med avslapping. Vi skal også ha fokus på dyp avspenning siste del av timen.


Passer reisen for meg?

Denne reisen passer like godt for både de som trener mye og de som sliter litt med stive kropper og ønsker å roe ned stress og spenninger i kroppen.

Øvelsene blir tilpasset hver og en kropp fra nybegynnere så vel som viderekommende.

Høydepunkt

 • Yogaretreat med Anne Siv
 • Velvære og egenpleie
 • Fjellandsby med mange flotte turmuligheter
 • Mulighet for toppturer
 • Nydelig vegetarmat
 • Vakker natur

Vårt hotell under oppholdet

I hjertet av fjord Norge finner du moderne Myrkdalen Hotell, ca 30 km fra Voss. I vakker natur byr stedet på spektakulære opplevelser og måltider med lokale råvarer. Her styrer du tempoet på dagene dine selv, det er et hav av muligheter utover yoga morgen og kveld. Her kan vi love at man finner roen i majestetisk vestlandsnatur.

Yogatimene vil foregå på hotellet, men om været tillater det tar vi gjerne noen øvelser ute også.
På hotellet finner man flere barer og restauranter om man ønsker å ta en deilig lunsj på hotellet.
Alle rom er innredet i fine fargetoner og lekre detaljer. Rommene har TV, eget bad med dusj, og gratis Wifi. Parkering er selvfølgelig også gratis for alle boende.

Vi har inkludert frokost og middag på hotellet. Vi spiser felles middag og maten smaker som omgivelsene, vilt og rent - med innslag av noen friske overraskelser!Myrkdalen tilbyr også mange flotte muligheter i området. Så mellom yogatimene er man fritt til å velge å ta seg en fjelltur, eller kanskje det har vært lenge i tankene på å prøve seg på litt ekstremsport? Da er man vertfall kommet til riktig sted for her tilbys det både aktiviteter som fallskjermhopping, rafting, buldring og klatring til noe roligere aktiviteter som padling og kulturvandring.

Din instruktør på denne reisen

Anne Siv Aasen er daglig leder og innehaver av Solvik YOGA og har tatt sin Patanjali-Yoga utdannelse i Sveits/ Norge, samt praktisert/ fordypet seg i tema hos kjente Iyengar Yoga lærere i Sveits, Bali og New York. Hun har særinteresse for god rygghelse og yoga som en del av et alternativt behandlingsopplegg innenfor psykiatrien. Les mer om Anne Siv her

For å kunne jobbe så korrekt som mulig inn i de ulike stillingene, og samtidig forstå kroppen vår bedre tar vi i bruk ulikt yogautstyr.

Din leder: Anne Siv Aasen

Anne-Siv Aasen er vår emenente leder som tilbyr yoga reiser direkte fra Stavanger. Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvikyoga. Hun har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil so...

Pris: 6 490
Inkludert:
 • Innkvartering i valgt rom - Enkeltrom mot tillegg
 • Daglig frokost
 • Nistepakker
 • 3 Middager - Vegetar
 • Fjellvandring om ønskelig
 • To daglige yogaøkter med Anne Siv
 • Sosialt fellesskap med andre damer
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • PÅMELDINGSFRIST 20.mai
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Program og info om Yogaen på Myrkdalen

Program

Yoga morgen og kveld i konferansesalen.
Morgen klasse: 08.00 – 09.15
Kvelds klasse: 18.00 – 19.15

Det anbefales å ikke spise noe særlig før morgentimen, gjerne litt nøtter eller en smoothie for ikke å gjøre yoga på full mage. Vi spiser felles frokost etter morgen timen.

Fokus på morgentimene: å vekke opp kropp og hode, øke energi og varme.
På kvelden gjør vi yoga før middag, der fokus restitusjon og avspenning. Første del blir aktive stillinger, med en lengre avspenningsdel på slutten av timen.

Yogatimene varer i 75 min.

Øvelsene blir tilpasset nivå og om det er skader/ smerter å ta hensyn til. For dem som har gjort en del yoga tidligere: det vil bli gitt flere stillinger for viderekommende.

Per d.d. kan ikke hands-on justeringer gis grunnet Covid-19 restriksjoner.

Tillater været og omgivelsene det, gjør vi yoga ute i solnedgangen.

Hva å ha med av yogautstyr:

Yogamatte

2 korkblokker (eller skumblokker, Iyengar Yoga størrelse 22.5 x 11 x 7.5 cm). Ta gjerne med ekstra skumblokker om du er vant til å bruke det.

Yoga belte (eller stropp 2 meter uten stretch)

1 – 2 pledd

Yogabolster om du har

Tilbakemeldinger fra tidligere retreats:

 

“Hele reisen ble en minnesrik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente”

- deltaker Yoga & Spa i Torrevieja, Mars 2018

 

“Veldig bra! Hele reisen ble en minnesrik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden med. Super bra!

- deltaker Yoga & Spa i Torrevieja, Mars 2019

 

YOGA RETREAT, FUENGIROLA - MALAGA 15. - 19. OKTOBER 2019

Tilbakemeldinger fra kunder/ deltakere via reisebyrået Jomfrureiser:

“ Veldig bra trening og veldig fornøyd med instruktøren. Ho var flink til å forklare og rette på feil når det ble gjort ”

“ Veldig fornøyd med yogaøktene og instruktøren, Anne Siv er en fantastisk person som det var veldig behagelig å være rundt ”

“ Anne Siv var helt fantastisk, både som yogainstruktør og som reiseleder ”

“ Yoga-opplevelsen var veldig bra. Anne Siv gjorde turen veldig fin”

“ Vil veldig gjerne reise med Anne Siv igjen ”

 

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2021

24/06Norge, Myrkdalen - Finn styrke og balanse på yogareise til fjellheimen
Leder: Anne Siv Aasen
Mer enn 46 490Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo