Skip to main content

Portugal - Yoga og strandliv langs Algarvekysten

Status:
Fullt

Yoga ved Europas vakreste strender

Algarve er magisk, med sine dramatiske klipper, sanddyner, friske bølger og sjarmerende fiskelandsbyer. I Lagos skal vi gjøre yoga, puste dypt og rett og slett nyte livet. Inspirerende Inga Maria leder deg trygt gjennom en deilig morgenøkt, etter frokost fyller du dagen slik du ønsker. Du kan prøve vannsport, utforske klipper og grotter eller rett og slett ligge rett ut ved bassengkanten. Hver ettermiddag møtes vi til myk og avslappende yoga og felles middag. Denne yogaferien gir deg fordypning i din sjelelige og fysiske praksis. Yoga 2 ganger om dagen gir økt velvære og du vil føre deg sterkere i deg selv.

Eksempel på dagsprogram

7.00- 10.30 Frokost serveres på hotellet
8.30-10.00 Dynamisk, varm og frigjørende flyt yoga
12.30-14.30 Lunsj serveres på hotellet
*Egentid
18.00-19.00 Deilig restorativ / yin praksis
19.00-22.00 Middag servers på hotellet

Dagene er lagt opp med yoga før frokost, og før middag, mellom der der har vi egentid. Vi blir godt kjent, og vi drar ofte på stranda sammen eller sjekker shoppingmulighetene. Du kan være sosial, men det er også lov til å sitte for seg selv med en god bok i solen:) Det er mange strender i området, og vi kan besøke flere etter ønske. Inga er glad i surfing, kanskje fler har lyst til å prøve? Mulighetene for vindsurfing, surfing eller annen vannsport er mange. Taxi i Lagos er billig, vil du inn til byen eller sjekke ut flere områder er det ikke noe problem. Hvis det er stemning å reise andre steder for lunsj, eller middag utenfor hotellet den siste kvelden er det mulighet for det. Man får en fin middag med litt godt i glasset ved siden av for ca kr 200, eller ennå rimeligere :)

Det er alltid hyggelig med felles måltider. Bildet har Inga tatt på fjorårets yoga og sup reise!

Om Lagos:

Lagos ligger ca 60 km vest for Albufeira, som er største tettstedet her på kysten av Portugal. Lagos er et feriested med høy trivselsfaktor og passer meget godt for som vil kombinere late dager på stranden med småbyatmosfære og romantiske gamle kvartaler. Utrolig vakker beliggenhet; på den ene siden ser du solen kjærtegne åsene med oliventrær, på den andre grenser sandsteinklipper og gylne strender til det blå Atlanterhavet.
Den godt bevarte eldste bydelen omgis av en bymyr fra maurernes tid. Her kan du rusle rundt blant hvitkalkede hus, småbutikker og frodige små torg med uteserveringer. Like nedenfor ligger den palmekantede promenaden langs kanalen som forbinder havet med fiskehavnen og alle seilbåtene i havnen. To av de fineste strendene som ligger i nærheten av hotellet heter
Praia da Dona Ana og Praia do Camilo. Men her er det mange strender å velge mellom....

Overnatting i Portugal på stilig hotell - Vila Galé Lagos

Vårt stilige designhotell ligger rett over stranden Meia Praia i Algarve, med en vakker utsikt over havet. Hotellet og innredningen er laget av de anerkjente portugisiske designerne Som Ana Salazar, José António Tenente, Miguel Vieira og Katty Xiomara. Her er det fokus på velvære; de er kjent for sitt enorme utendørsbasseng (hele 1200 m2!) I tillegg er det et panorama innendørsbasseng, treningsrom, egen spa avdeling, Satsanga. Hotellet har 3 restauranter vi skal nyte våre felles måltider på. Vi har inkludert helpensjon og drikke (unntatt alkohol)

Vi spiser frokost, middag og gjør yoga sammen på hotellet hver dag, men blir også lagt opp til egentid. Nyt fasilitetene etter eget ønske. Prøv en spabehandlinger fra dytkige massører eller gåturer langs stranden! Link til hotellets hjemmeside: Vila Gale Lagos

Yogainstruktør Inga Maria Beddari

Friluftsjente fra Pasvikdalen med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma om yoga i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs. Inga underviser i SUPyoga, barneyoga, vinyasa flow yoga, yin-yoga, terapeutisk yoga med meditasjon. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og Inga fordyper seg nå i yogamedisin.

Om Yogaen

Inga Marias stil er en overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende, men likevel deilig befriende. Her får du utviklet din fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentralt. Det er yoga øvelser som passer for alle uansett tidligere erfaring og yogapraksis.

Høydepunkter:

 • Algarvekysten med sommer og sol
 • Idyllisk ferieby rett ved stranden
 • Lekkert designhotell
 • 1200m2 basseng!
 • Varierte berikende yogatimer
 • Helpensjon
 • Mulighet for flotte naturopplevelser
 • Dyktig yoga leder med fra Norge; Inga Maria

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Dag for dag program

Program Portugal retreat *

Her ser du hvordan vi ser for oss dag for dag programmet - alle måltider serveres på hotellet:
07.00 - 10.30 Frokost på hotellet
8.30 - 11.00 Dynamisk, varm og frigjørende flyt yoga
12.30 - 14.30  Lunsj serveres på hotellet
18.00 - 19.00 Deilig restorative / yin praksis
19.00 -22.00 Middagservers på hotellet - foreslår felles middag kl 19.30?

*programmet kan variere

Vi vil legge opp til minst en utfluktsdag i fellesskap så da blir programmet annerledes. 

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo