Skip to main content

Italia, Abruzzo - Yogareise – Move, breathe & be

Dato: 9.- 16.oktober 2021

Italia, Abruzzo - Yogareise for hele deg

Med minner om fantastiske vårdager med yoga, nydelig mat og hyggelig samvær gjentar vi fjorårets suksess med en ny yogareise til Abruzzo-regionen i Italia. Her blir vi godt tatt hånd om av det varmeste vertskapet du kan tenke deg – Ingrid og Pelle – som skaper grunnlaget for de mest fantastiske måltider, og sørger for at vår opplevelse i denne aller grønneste delen av Italia blir noe helt utenom det vanlige.

Abruzzo

Villalfonsino – en vakker designperle med nydelig utsikt

Omgitt av sluttende vingårder og olivenlunder, og sjarmerende gamle gårder ligger denne designmessig helt unike eiendommen. Dette stedet er en vakker perle av en eiendom, med spennende arkitektur og med nydelig utsikt mot Majella-fjellene og det Adriatiske hav. Vi befinner oss "ute på landet" og i løpet av dagene her kan vi kan utforske det landlige landskapet, ta en tur til Majella naturpark, besøke den nærliggende middelalderbyen Vasto og ta en utflukt til kysten.

Vår yogaretreat

Vi bor i et hus bygget i en halvsirkel over to etasjer, med en hovedetasje som inneholder en nydelig lounge samt deilig, stor spiseplass, der vi inntar frokost, lunsj og middag. Når været tillater spiser vi måltidene ute med utsikt over den vakre dalen.
Det finnes et stort treningsrom innendørs og en nydelig utendørs yogashala (open air), med utsikt over bassengområdet og landskapet rundt oss. Det er her vi gjør yoga både tidlig og sent så lenge været tillater det.

Dette er et unikt og eksklusivt boende for yogagrupper så som vår. Det finnes 8 doble soverom i huset. Alle rom er lyse og flotte, og vetter ut mot vår egen olivenlund, bassengområdet og dalen. Vi kan desverre ikke tilby eget rom på denne reise. Reisen er åpen for totalt 14 deltagere pluss vår leder Christina.
Ord kan ikke helt beskrive denne plassen – la bildene gi deg en idé om hva som venter deg.

abruzzo yoga retreat

Vårt vertskap

Stedets eiere Pelle og Ingrid vil sørge for at også maten blir en opplevelse for seg selv, med råvarer som primært er nærprodusert og økologisk. Vannet kommer fra de nærliggende fjellene og er av meget god kvalitet. Vi nyter all-inclusive vegetarisk mat – frokost, lunsj og middag – og vin til måltidene hvis det er ønskelig.

Nytelse og velvære

Med den lavmælte luksusen som bakteppe kan du sjekke inn med kropp, sjel og hele deg for en uke med fordypet kunnskap om yoga, meditasjon, bevegelse og utflukter. Legg vinteren bak deg og møt våren i den grønneste delen av Italia – og kom tilbake med mer energi og en deilig følelse av balanse i kroppen.

Utflukter til fjell og strand er inkludert

En herlig dagstur til Majella-fjellene, et besøk til kysten samt en tur til nærmeste by inngår, men du trenger ikke å dra noen steder for å finne roen. Hver dag vil by på yoga og meditasjon, samt aktiviteter som holder oss aktive enten det er hver for oss eller sammen. Du kan også slappe av ved poolen, gå eller løpe i nærområdet. Pelle er tidligere svømmer på konkurransenivå, og vilgi oss tips tilbedre svømmeteknikk hvis ønskelig. Christina er utdannet innen billedkunst og pakker kofferten med tegnesaker til de som ønsker å utfolde seg kreativt. Ta gjerne med det du trenger hvis du er mer erfaren. Her får du gode, lange dager til å hente deg inn.

Yoga på reisen

Hver morgen er det meditasjon og yoga for å bygge bevissthet, styrke og balanse i kropp og sinn. Vi utforsker stillingene både fra det fysiske aspekt og med et dypere indre fokus, med utgangspunkt i Yoga Flow, sekvenser av stillinger som sømløst går i hverandre. Ettermiddagens yoga blir en yin yogaklasse – mykt, flytende og rolig. Christina leder deg trygt igjennom enten du er ny yogi eller mer erfaren. Hun er kjent for sin ledige lærerstil, der latteren sitter løst, og med hennes timing vil du føle at klassen flyter avgårde sømløst og lett selv i mer krevende sekvenser eller stillinger. Hennes yoga er farget av et liv med bevegelse, trening, yoga og dans – med inspirasjon fra det myke, flytende og intuitive i Anukalana yoga og Embodied Flow, til Ashtangaens mer strikte tilnærming til yoga. Dagene vil også gi deg en smak på yoga sammen med andre, dans/fridans og tai chi. Med disse dagene gjør vi oss klare for våren både i kropp og sinn.

Det skjer noe helt magisk med oss når vi investerer i tid for oss selv, sammen med andre. Å være sammen om å oppdage nye sider av oss, om å se hverandre i et nytt lys ... og se DITT lys reflekteres i andres øyne er intet mindre enn magisk. Dette er grunnen til at jeg arrangerer yogareiser – å skape plasser der tiden står stille nok til å møte oss selv og andre på.

Om programmet

Alle aktiviteter er frivillige. Har du lyst å stå over meditasjonen og komme direkte til yoga gjør du det. Fokus på pust og enkle pusteøvelser er en del av yoga. Søndag til torsdag er det to yogaklasser per dag, totalt 10 yogaklasser (inkl tai chi). Dette vil garantert gi deg en kickstart på våren fysisk og mentalt.

christina straume yogareise abruzzo

Din leder og yogalærer, Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yoga- og meditasjonslærer med undervisningserfaring fra 2010 og jobber i dag heltid med egne klasser, workshops og yogareiser. Hennes lidenskap er å samle mennesker til å bli mer kjent med seg selv gjennom yoga. Om å bevegelse oss fra innsiden og finne ro i kropp og sinn. Om å skape rom rent fysisk og mentalt til å ha det bedre med oss selv. Yoga for utsiden og innsiden av oss.

Med erfaring fra flere forskjellige yogaretninger (blant annet Ashtanga, Jivamukti, Hatha og Embodied Flow) og spesialisering i Anukalana yoga fra Italia, som eneste yogalærer i Norge og Sverige. En myk, men dynamisk yoga med inspirasjon blant annet fra dans og tai chi. I denne typen yoga beveger vi oss med pusten og uten statiske hold – noe som ikke bare gjør at yogaen kan se ut som en dans, men holder ledd og ligament friske og sterke. De siste årene har Christina også utforsket dans og særlig intuitiv dans. Mest av alt er hun lidenskapelig opptatt av at vi skal bevege oss med den kropp vi har, og at våre ulikheter også har en styrke med seg. Christina er svensk, men snakker også norsk. Si ifra hvis du ønsker undervisning på engelsk så løser vi det. Vi starter rolig og bygger opp yogapraksisen dag for dag. Du kan være nybegynner eller mer erfaren. Du finner mer om Christina på www.movebreathebe.no

Her kan du se en liten film fra stedet:Reisen i 2021 er med forbehold på prisendring grunnet fly og valutakurs.

Din leder: Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yogalærer som startet å undervise i 2010 og jobber i dag heltid med egne klasser, workshops og yogareiser for Jomfrureiser. Hennes lidenskap er å samle mennesker til å bli mer kjent med se...

Pris: 16 600
Inkludert:
  • Flyreise t/r Oslo Roma med direkte fly med bagasje
  • Transfer fra flyplassen til Abruzzo og tilbake
  • 6 netter i delt rom i vår private villa
  • 10 yoga økter med Christina Straume
  • All mat og drikke (unntatt 1 lunsj og 1 middag),
  • Bussreiser under dagene vi har turer og utflukter (2 utflukter)
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  • Herlig fellesskap med andre yoga interesserte jenter
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Tidsprogram

Slik kan en dag se ut: 

Meditasjon 07.30-08.00

Yoga kl 08.00-ca 09.30 (75-90 minutters klasse)

Frokost kl 09.30-10.30

Egentid eller aktiviteter 11.00-14.00

Lunsj ca kl 14.00

Ettermiddagsyoga i 16-17-tiden (60-75 minutters klasse)

Middag i 19-tiden

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Oktober 2021

09/10Italia, Abruzzo - Yogareise – Move, breathe & be
Leder: Christina Straume
Mer enn 416 600Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo