Skip to main content

India - Yoga og trekking i Himalaya med indiske delikatesser

Dato: 10 - 22 april 2019
Pris: 26 300,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/retur Oslo- India
 • Transport tur/retur New Dehli- Rishikesh
 • 6 overnattinger på boutique hotell langs gangaelven i Risikesh
 • Alle middager under hele turen
 • Fokus på ferske, lokale, fargerike eksotiske indiske vegetar måltider
 • Trekking med transport, overnatting og alle måltider
 • 1 valgfri SPA behandling
 • Ekstern yoga og satsang på ashram i Risikesh
 • En unik felles chakrabalansering
 • Overraskelse elementer underveis
 • All yoga med yogalærer Rebecca
 • Kostholdscoach og norsk turleder med underveis hele tiden
  Ikke inkludert:
 • Visum til India
 • Lunch i Rishikesh
 • ekstra turproviant til trekking
 • Tips
Reisedagar: 13
Bestill reise

Smaken av India og en reise innover i seg selv, gjennom yoga, naturen og maten.

Vi tar deg med på en unik opplevelse i påsken 2019! Yogalærer Rebecca og Kostholdscoach og turleder Kaisa gleder seg enormt til denne reisen med mystikk, majestetiske fjell og et mylder av inntrykk. Vi reiser til nord India, til Rishikesh ved foten av Himalaya. Byen har en dyp kulturell og åndelig betydning for hele verden. Hellige elver og fjell danner bakgrunnen for yoga og reflekterende fotturer. Her skal vi bo i totalt seks netter, praktisere yoga, meditere og vi skal fylle kroppen med økologisk spennende og fargerik vegetarmat. Dette kombinerer vi med trekking i Himalayfjellene!

Yoga hjelper oss å se innover, oppdage nye sider ved oss selv og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. I kombinasjon med frisk luft, store naturopplevelser og god mat tror vi at dette er en reise som vil sette spor, bidra til personlig vekst og gi deg minner for livet. Er du klar for eventyr?

Byen Rishikesh

Rishikesh er en spirituell fjellby nord i India som ligger langs den hellige ganga elven og er selve inngansporten til Himalayafjellene. Helt siden Beatles «rocket opp» ashramtilværelsene på 60 tallet, har Rishikesh vært en magnet for spirituelle søkende. I dag er det «yogaens hovedstad» hvor den internasjonale yogafestivalen arrangeres hvert år. Rishikesh er omgitt av utallige templer, ashram, vandrende munker og spirituelle sjeler med magiske evner. Indisk Ayurveda og SPA er populær og tilgjengelig i Rishikesh.

Overnatting i Rishikesh

Ganga Kinare, et sjarmerende boutique hotell, ligger rett ved Ganges bredder. Rommene er fine, rene og enkle. Alle rom har eget bad og aircondition. Wifi i alle rom, men kan være ustabilt til tider. http://www.gangakinare.com/

Trekking i Himmalaya

De mektige Himmalyafjellene og vandringen

Vi opplever Himalayafjellene til fots. En opplevelse en ikke vil glemme. Trekket går mellom indiske små landsbyer, fossefall, elver og ulik blomstring møter oss på veien. Vi går på skogsstier og igjennom åpne fjellandskap med hvite fjelltopper som ruver opp mot 7000 moh i vakre Himalaya. Hvorfor det kalles trekking istedenfor vandring er fordi vi beveger oss i omgivelser som ligger høyt i fjellet. Nepal/Himalaya omtales vandring som trekking, men prinsippet er det samme.

Kuari pass Trekk- Garhwal trekking Himalaya med høyeste punkt 4200 moh.

Trekkingen er klassifisert som middels +. Vi bor på basecamp i høyden slik at vi får avklimatisert oss underveis. 3 vandringetapper fra 4-5 til 6-7 timer i spennende variert terreng. Om vær og forhold tillater det kan vi nå hele 4200 moh.

Reisen passer for deg som

 • Verdsetter gode råvarer og liker nye spennende smaker
 • Liker vegetarmat
 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
 • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis
 • Er glad i og vant med og gå i fjellet
 • Er glad i eventyr og er forberedt på å bli "litt skitten"
 • Har generell god helse, og har gått inn fjellskoene lenge før reisen

Dine ledere på yogareise og trekking i India

Kaisa og Rebecca, jentene som er opptatt av helhetlig livstil og det å finne balanse i hverdagen har satt sammen noe helt unikt for oss. Kaisa deler sin kunnskap om mat og ernæring vil du få fordel av dette underveis til både fjelltur og yogapraksis. Rebecca sørger for at du nyter både store og små øyeblikk ved bruk av sanser og observasjon, både under yoga og ute i naturen. Yogaen tilpasses daglige aktiviteter og skal hjelpe oss når bena blir litt stive i fjellet.

Kaisa Hafredal er utdannet kostholdsveileder og coach. Hun er lidenskaplig opptatt av ren næringsrik mat og frisk luft. Hun er også turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no Kaisa var 1 mnd i India i 2012 og har gått Chopta trekket som er i nærheten av Kuari pass. Hun har lokale kontakter og vil samarbeide med godt etablerte fjellguider som snakker godt engelsk.

Rebecca van Eck ble bitt av basillen da hun tok sin yogautdannelse i India, siden har hun reist tilbake flere ganger i året for å lære mer, eller reist med gruppe. Rebecca reiser til Rishikesh i november 2018 for å kvalitetssikre hotellet vårt og gå deler av trekkingen. Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen. Rebecca underviser Hatha, Vinyasa, yin og restorativ yoga på denne reisen

Søk reise

Programmet dag for dag

Dag 1: Fly fra Oslo til New Delhi. Vi lander tidlig neste dag.

Dag 2 - 11.04: Ankommer India
Vi blir hentet på flyplassen og fraktet med minibuss (omtrent 6 timer) til Rishikesh. Etter innsjekk blir det felles velkomstmiddag og litt informasjon. Vi rekker kanskje en liten yogaøkt for å få reisen ut av kroppen før middag.
//Overnatting: Ganga kinare i 4 netter i flott rom med frokost: http://www.gangakinare.com/

Dag 3 - 12.04: Yoga og bli kjent i Rishikesh
Yoga med Rebecca på Ganga Kinare på morgen før frokost. På dagen får vi egentid og blir kjent i Rishikesh området. Yoga med Rebecca på Ganga Kinare før middag. Felles middag på hotellet på kvelden.                     

Dag 4 - 13.04: Yoga og tid for spa/tur i område til fossefall
Yoga med Rebecca på hotellet. Egentid på dagen/mulighet for en tur i nærområde opp til et fossefall. Tid for en deilig SPA behandling før middag på kvelden. Husk å booke behandling i forkant

Dag 5 14.04: Yoga- Satsang/eksternt yoga på ettermiddag
Yoga med Rebecca på hotellet før frokost. Vi forbereder kroppen for trekking med fokus på hofter og ben. Egentid. Satsang/yoga på et ashram i Rishikesh på ettermiddagen. Felles middag på hotellet på kvelden. Vi forbereder avreise for trekking. Vi sjekker ut bagasjen og oppbevarer den på hotellet mens vi er på trekkingen. Vi kommer tilbake til samme hotell.         

Hva er satsang? En sammenkomst der man forener sanser gjennom musikk, meditasjon og kunnskap for å oppnå en høyrere form for tilstedeværelse og bevissthet.

Dag 6 - 15.04: Avreise Trekking

Kuari pass Trekk- Garhwal trekking Himalaya høyeste punkt 4200 moh. Kuri pass trekket går mellom indiske små landsbyer, fossefall, elver, blomstring møter oss på veien. Vi går på skogsstier og igjennom åpne fjellandskap med hvite fjelltopper som ruver opp mot 7000 moh i vakre Himalaya. Trekket har 3 vandringsetapper i fantastiske omgivelser – med 4 overnattinger (1 hotell og 3 i telt i Himalya)

Kort oppsummert trekking dag for dag- mer utfyllende info kommer. 

Avreise om morgen fra Rishikesh til  Jhinjhi (1524 moh) hvor trekkingen starter. Turen tar ca 8 timer. Det finnes ingen snarveier til de stedene det er verdt å reise til! Men vi tar flere stopp underveis og legger inn et spesielt stopp hvor de 2 elvene møtes å danner Ganga elven i den spesielle byen Devprayag.

Ganges er Indias største elv og er den aller helligste elv for hinduer og blir derfor ofte omtalt som Moder Ganges og «Den hellige elv». Gangeselven begynner i det mektige Himalaya og er 2 510 km lang. Elvene Jahnavi og Alakananda flyter dessuten sammen med Devprayag, in Uttarakhand, India Himalaya hvor vi tar et stopp. Ganges er livsviktig for den indiske befolkningen. Selv om vannet er forurenset er det mange som drar dit for å vaske seg i det hellige vannet for å bli renset for synd. Vann fra elven blir også gitt bort i bryllup, og til mennesker som er syke. 

Dag 7 - 16.04: Trekking dag 1
Vi starter å gå fra 1524 moh til 2432 moh. Vi tøyer ut etter hver vandring i naturlige omgivelser.

 • Distanse: 12 km, 900 m stigning, 4-5 timer vandring + pauser.

//Overnatting i telt

Dag 8 - 17.04: Trekking dag 2
2432 moh - 3683 moh

 • Distanse: 14 km, 1200 m stigning, 5-6 timer vandring + pauser.

//Overnatting i telt

Dag 9 - 18.04: Trekking dag 3
3683 moh – 4200 moh Tali

 • Distanse: 18 km, 500 m stigning, 7-8 timer vandring + pauser. Vi ender trekket på 4200 moh om vær og forhold tilsier det.

//Overnatting hotell siste kvelden 

Dag 10 - 19.04: : Hjemreise trekking
Kjøretur tilbake fra Tapovan til Risikesh. Ca 8 timer kjøretur med pauser og opplevelser. Vi kjører igjennom et helt spesielt landskap med risenger og hvitkledde fjelltopper. Hvis tid blir det yoga for de som vil strekke etter en lang kjøretur. Felles middag på hotellet på kvelden.  
// Overnatting: Ganga Kinare i 2 netter.

Dag 11 20.04: : Yoga – Valgfri Ayurvedisk spabehandling 
Yoga med Rebecca på Ganga Kinare før frokost. Vi nøster opp i alt vi har lært om yoga og pust og velger ut noen favorittsekvenser og avslutter med laaang og deilig Yoga Nidra. Du får en valgfri ayurvedisk behandling på hotellet.  I dag spiser vi middag på en spesielt utvalgt resturant i Rishikesh.

Dag 12 21.04: YOGA - avreise fra Rishikesh-Delhi
Yoga med Rebecca på Ganga Kinare før frokost og utsjekk. Vi kjører med minibuss (6 timer) tilbake til New Delhi og tar fine stopp underveis. En overnatting i Delhi før hjemreise.

Dag 13 22.04: Delhi - Oslo
Avreise hjem.

// Vi tar forbehold om endringer i programmet, spesielt i forhold til været på trekkingen. 

Flytider

Avreise fra Oslo 10.04.2019 

Oslo-Helsinki: 17:15-19.35
Helsinki-Delhi: 20:15-05:25+1 (lander 11.04.)

Hjemreise fra Delhi 22.04.2019

Delhi-Helsinki: 09:45 14:45   
Helsinki-Oslo:  16:05-16:35 (ankomst oslo 22.04!)  *Vi reiser tilbake i tid

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
10/04Oslo GardermoenIndia - Yoga og trekking i Himalaya med indiske delikatesser
Leder: Kaisa Hafredal og Rebecca van Eck
Mer enn 826 300,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo