Skip to main content

India, Gokarna - Yoga, revitalisering med Ayurveda

Dato: 21 januar - 31 desember 2021

Yogareise til India med Henriette Lien


Dette blir en sunn ferie med velværepakke og Ayurveda. På Swaswara får du avslappende kroppsbehandlinger, Yoga, meditasjon, kunstterapier og et sunnere kosthold. I løpet av en uke lærer du å slappe av, bremse ned og lytte til din indre stemme. Dette velværeprogrammet er en nybegynner introduksjon til Yogiske kriyas, Asanas, Yoga Nidra, Pranayama og meditasjonsteknikker. De erfarne ayurvediske legene og din yogainstruktør Henriette vil guide deg på din vei til en sunn livsstil. Det er et spesielt fokus på yoga-aktiviteter som kunst og musikk. Velværeprogrammet inkluderer konsultasjoner med Ayurveda-legene og Ayurvedic Abhyanga-massasjer for å slappe av og revitalisere kroppen.

«Inspired by the first sound of creation, «OM», the resort in Gokarana on Om Beach is a perfect setting to enable one to hear the ‘voice of the inner self’.»

SwaSwara står i jordens og havets farger og er i harmoni med landet og dets kultur. Stedets ånd symboliserer enkelhet og renhet, i tråd med helse og velvære. Swaswara er noe mer enn bare et tradisjonelt spa eller resort, det er heller ikke et typisk indisk Ashram. Swaswaras visjon er å være det perfektet stedet for å erfare «Prakruti» et individs innerste natur eller sannhet. Her får du veiledning på hvordan å gjenoppbygge kropp og sinn for å skape indre balanse og harmoni.

Her får vi servert 3 måltider hver dag, og her er det også fisk på menyen hvis det er ønskelig. Swaswara har et eget biliotek, wifi, flotte utendørsområder, en egen pranayama plattform med utsikt til Om Beach, og et deilig basseng.

Overnatting i India, i Konkani Villas

Jordnær og og enkle i sitt design, Konkani Villas. Arkitekturen hyller terrenget og dets karakter, samtidig som det verner om din privates sfære med en overflod av natur.

Villane består av:
et soverom med aircondition,
privat hage
et innkapslet utendørs baderom, hvor du kan se stjernene når du dusjer,
yogaloft og sittegruppe
en liten kjøkkenkrok og skrivepult

Selvom dere bor 2 på "rommet" er det mer en nok plass til at begge kan ha alenetid i villaen :) Vi har 2 villaer med separate senger (så 2 personer kan dele), alle de andre villaene er med en dobbeltseng og da selger vi disse som enkeltrom. Det betyr at vi har hele 21 enkeltrom på denne reisen!

Om programmet

Målet for oppholdet er: En trivselsferie med et fleksibelt program som forfrisker sinnet, kroppen og sjelen!
Vi har inkludert SwaSaras signaturprogram ‘Swa Wellbeing’ i pakken, og dette er begynnelsen på en utforskning av Selvet. Det handler om å lære mer om å balansere livet ditt, slappe av, gi slipp for å kunne høre og lytte til din "Swara", din indre stemme. Det er et omfattende program som begynner med en introduksjon til Yogic Kriyas, Asanas, Yoga Nidra, Pranayama, meditasjonsteknikker, avslappende Ayurveda Abhyanga-massasjer, guidet kunst og keramikkurs og interaktiv matlaging. Programmet inkluderer konsultasjoner med Ayurveda-legene og livsstilsveiledning av våre yogainstruktører og Ayurveda-leger. Suppleres med et sunt kjøkken med valg mellom fersk organisk vegetarisk mat og fersk havfisk.

Programmet fokuserer først og fremst på å hjelpe gjestene med å oppleve og implementere ulike sinns- og kroppsteknikker basert på konseptene og filosofiene om Yoga, meditasjon, Pranayama og Ayurveda til å skape positive endringer i ens tilnærming til det daglige arbeidet med moderne liv. Det åpner sinnets øye for å lære hvordan man gjennom en balansert tilnærming effektivt kan redusere og håndtere stress for å forbedre synergien i ens liv. Alt dette er kurs som Swa Swara arrangerer og gjennomfører og som et fantastisk pluss har vi med oss egen yoga leder som arrangerer 2 daglige yoga økter (på norsk) med oss.

Leder på reisen Henriette Lien

Vår yogaleder Henriette Lien

Henriette har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert shtanga-yoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg med å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

Namaste og velkommen!

Din leder: Henriette Lien

Henriette underviser yoga med hele verden som arbeidsplass, er forfatter og foredrags holder med bakgrunn som skuespiller, danser, programleder i radio og tv. Henriette underviser i Vinyasa flow, bevegelser synkronisert...

Pris: 28 990,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo – Goa med mellomlanding inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplass – hotellet
 • Første natt på flyplass hotell med frokost
 • 9 netter i delt dobbeltrom på Swaswara retreat
 • Frokost og middag daglig på hotellet
 • Indisk velkomstseremoni
 • Ayurvedisk konsultasjon
 • Kvelds-underholdning
 • Andre lokale tilbud og aktiviteter
 • Yoga, pusteøvelser og mindfulness med Henriette Lien, 2 daglige økter
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 345
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Januar 2021

21/01Oslo GardermoenIndia, Gokarna - Yoga, revitalisering og mindfulness med Henriette Lien
Leder: Henriette Lien
Mer enn 428 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo