Skip to main content

Hellas, Athen og Poros - en reise i sanselig nytelse

Bring deg tilbake til deg selv på autentiske Poros

Våkne opp under den greske himmel på Poros og start morgenen med meditasjon og innføring i de Tibetanske riter. På formiddagen samles vi for utforskning og dypere kontakt med din reise i deg selv.

Høydepunkt

  • Morgenmeditasjon og felles meditasjon i Athenes tempel
  • Innføring i de 5 tibetanske riter
  • Guidede opplevelser til større personlig innsikt og sjelelig kontakt
  • Rolig og autentisk gresk atmosfære og nydelig mat
  • Strandliv og sanselig nytelse
  • Et besøk i Acropolis mytenes hovedsete


Din sjelereise til Hellas

Mariann inviterer til et lekent og sanselig møte med deg selv i deg selv. Dette får du god tid til på frodige Poros, øya for fred og velvære, kombinert med enkelhet. Du får en reise både innover og utover med nok egentid til å slappe av i Giannas nydelige hage med små lanterner hengende fra trærne. Du kan øve på å leve mer ekte og i tråd med din sanne natur og bare være til stede i varmen fra sola. Sammen skal vi utforske større deler av vår sjelelige kontakt og gjøre denne reisen til en sanselig opplevelse for kropp og sjel.

Den genuine og lille øya Poros

Grunnet sin nærhet og lette tilgang til Athen er den naturskjønne og populære øya Poros et førsteklasses reisemål for både greske og utenlandske turister. Den frodige og idylliske lille øyen er på ca 30 kvaderat kilometer, men tilbyr alt det man trenger av restauranter, strandliv og aktiviteter. Vil du utforske en strand anbefales den mest populære Askeli Beach drøye 2 kilometer fra Poros by eller Monasteri Beach i Askeli.

Kulturmuligheter

Vi besøker landet kjent som psykologiens vugge og mytenes opphav, så severdigheter er det ikke mangel på ved den gjestfrie øyen. På den høyeste toppen i byen ruver selve juvelen til Poros - Den historiske klokken. Denne ble bygget i 1927 og er synlig fra alle deler av byen. I sentrum av byen kan du finne det arkeologiske museet og man kan besøke Metropolitan Church of Saint George og Xatzopoulio Public Library. Kirken til jomfru Maria, etter Sinikismo, "Zoodochou Pigi" kloster (1700-tallet), bygget på en grønn høyde, med havutsikt er også et flott sted å besøke. Man kan også besøke 'Sitronskogen' - et stort område fullt av sitrontrær og den tidligere russiske marine stasjonen.

Overnatting med gresk sjarm på hotellet, Villa Dolphins

På Poros inviterer Gianna oss på 6 flotte dager ved hennes paradis – Villa Dolphins. Allerede ved ankomst føler man seg varmt velkommen. Det hyggelige hotellet har en koselig hage med lanterner som blir tent hver kveld i trærne og skaper en hyggelig atmosfære.

Villa Dolphins har få rom, og makskapasitet på 40 personer. Det er et fint bassengområde med en liten bistro som serverer retter av nydelige råvarer. Her kan du kjøpe seg en deilig kaffe eller en kald frappè om solen steker. Gianna og hennes kolleger tilbereder hjemmelagde retter for deg ved å bruke ingredienser av ypperste kvalitet. Det meste er tradisjonelle greske retter, men vegetarisk mat eller andre ønsker lages på forespørsel.

Vi blir innkvartert i leiligheter med to soverom på 48 m2. Vi har hvert vårt soverom, og deler bad. Hver leilighet har en egen stor balkong med fantastisk utsikt over havet, furuskogen, eller begge deler. Det er romslig og vakkert dekorert, og du føler deg som hjemme. Se mer fra hotellet, Villa Dolphins her.

En overnatting på hotell i Athen

Etter 6 dager på deilige Poros, reiser vi tilbake til fastlandet for en siste natt i Athen. Denne ettermiddagen innlosjeres vi på et koselig, lite hotell med sentral beliggenhet ved Plaka i Athen. Kort vei til alle de store arkeologiske stedene i byen.

Turleder og veileder Mariann

Mariann brenner for å hjelpe mennesker å skape større bevissthet og dypere kontakt mellom kropp og sjel, og slik finne sin vei til frihet og glede. Hun veileder i forhold til den nye tiden og energien vi befinner oss i. Livet kan fort bli snudd på hodet og mange mennesker går nå inn i sin transpersonlige prosess. Hvordan tillate dette? Hvordan gledes og bruke sansene gjennom denne reisen? Vi benytter oss av «De 5 gudommelige sanser» som rammeverk for din bevisste utvikling og energi. Det er det turen til Hellas handler om gjennom Mariann sin veiledning. Les mer om Mariann her.

Status:
Fullt

Søk reise

Program

Ankomstdag

Vi ankommer Athen en tidlig morgen i mai og blir fraktet til fergeleiet for en liten båttur ut til vakre og naturskjønne Poros. Ferjen til Poros tar ca 1 time fra Pireaus.

Morgen/formiddag

Mariann vil introdusere et rammeverk for høyere bevissthet. Du vil lytte til sjelen gjennom de 5 gudommelige sanser og ta imot enda mer av din egen kraft der du er akkurat nå. Fokuset for reisen er sanselig nytelse.

Ettermiddag

Benyttes til egen refleksjon, strandliv og sanselig utforskning, i fellesskap eller på egenhånd. 

6 netter på Poros

Vi spiser frokost hver dag ved hotellet og har to middager inkludert i vår reise.  Første kvelden på Poros blir det en herlig velkomstmiddag, mens vi avslutter reisen med en grillfest med greske spesialiteter. 

1 natt i Athen (siste natt)

Vi vil i fellesskap utforske området rundt Acropolis og gudinnen Athenes tempel denne ettermiddagen.  Det vil også bli mulighet med noen timer til shopping eller egen utforskning før vi spiser middag i fellesskap og avslutter reisen på alle plan. Morgen før avreise møtes vi til en felles meditasjon på hotellets tak terrasse, som briljerer med sin flotte utsikt over Acropolis, før vi setter nesen hjem til Norge igjen. 

Fullt program deles ut ved ankomst.

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo