Hellas, Amorgos - Yoga og kulturreise

Dato: 3 - 12 juli 2018
Pris: 21 500,-

HØYDEPUNKTER:

- Amorgos er en av de få nesten "urørte" øyene igjen i Hellas
- Nydelig 5-stjerners Spa Hotel med storslått utsikt over Egerhavet
- Maten er fantastisk! Organisk, kortreist, og preparert med kjærlighet.
- 5-retters til middag og fantastisk buffet til frokost.
- Nydelige strender og krystallklart vann noen få minutters gange fra hotellet.
- Yoga-undervisning hver morgen i den vakre yogashalaen med utsikt over hele bukten.
- Utflukter til spennende utsiktsposter, urgamle klostre og pittoreske landsbyer.

 

Last ned program

​Bli med til vakre Amorgos for en vidunderlig spa, yoga, kultur og badeferie som vil vekke sansene.


Om Amorgos

Amorgos er en av de få nesten "urørte" øyene igjen i Hellas, og det er øya som ligger lengst ut i Kykladene. Mange sier at det er Hellas som for 30 år siden. Vi tar båt fra Athen, og ja det er en dagsreise, men det er helt utrolig vakkert! Vel fremme er alle enige om at det er verdt det for å få oppleve denne perlen av en øy med den ekte greske vennlige velkomsten! Amorgos er kjent for sitt turkisblå hav, vakre strender, vill natur, uendelig horisont og autentiske greske sjarm. Ingen masseturisme har funnet veien hit og derfor er det meste av gresk kultur bevart. Her møter du fredelige øybeboere som bor i hvitkalkede hus med bugnende blomsterhager og esler tuslende opp langs fjellskrenten. Urter vokser vilt langs stiene og grønnsakene modner i solen uten kjemikalier og sprøytemidler. Uansett hvor du befinner deg på øya så ser du ut mot en vidunderlig utsikt. 

Aegialis Hotel & Spa

Hotellet vårt ligger på en liten høyde over Aegialis-bukten og har spektakulær utsikt både fra hotellrestauranten, spa/yoga-avdelingen og fra alle rom. Aegialis Spa Hotel fikk sine velfortjente 5 stjerner for 3 år siden grunnet sin fantastiske mat, eksklusive beliggenhet og vennlige service. Allikevel er det sjarmen og den autentiske vibrasjonen som er den største attraksjonen. Hotellet eies og drives av Irene med familie, her er det ekte gresk vennlighet som møter deg som gjest. Det hele begynte med at Irene som liten pike ønsket seg et sted å ta siesta de dagene hun dro til stranden. Derfor bygget faren hennes et rom til henne. Dette har nå vokst til et fantastisk 5-stjerners hotell.  

Vår norske yogaleder, Pia

Vår norske leder Pia Maria Kozlowski har hatt med seg grupper til Amorgos i 5 år på rad, og sørger for at alle får med seg en stor dose med øyas magi under huden når de reiser hjem. Hun har undervist yoga i 15 år og vil tilrettelegge en yogaundervisning hver morgen før frokost som passer alle nivåer. Yogaklasser, sammen med spa, hvile, organisk gourmet-mat og fantastiske opplevelser i sol og varmt vær vil gjøre dette til en ferie som vil kjennes i lang tid og aldri glemmes.

Kulturopplevelser

Vi har mange felles arrangementer som er inkludert i pakken. Vi skal på dagstur rundt øya hvor vi besøker det urgamle munkeklosteret Hozoviotissa som ligger som limt inn mot fjellskrenten. Til Chora, den pittoreske landsbyen med mange skjønne små butikker og resturanter. Vi skal til badbukten hvor den kjente filmen Big Blue ble spilt inn. Og vi har gresk matlagingskurs på hotellet en dag. 

Pris:
21 500,-
Dager:10
Inkludert i reisen
● All reise tur/retur (flybiletter, fergebiletter og transport til og fra hotellet)
● Overnatting i delt superior-rom med halvpensjon (frokostbuffet og 5-retters middag) - Overnatting i Athen
● All bruk av Spa-fasiliteter med inne-og utendørsbasseng, hamam, boblebad, helsestudio og sauna.
● 30 minutters aromaterapi-massasje
● En heldags-utflukt med egen guide
● Gresk matlagingkurs
● Daglig yogaundervisning med norsk leder
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/07OsloAmorgos, Hellas - Yoga og kulturoppelvelserMer enn 821 500,-Bestill