Skip to main content

Ungarn, Budapest - Yoga og mindfullness med Linn Murphy på grønn øy

Status:
Fullt

Yoga og mindfulness på Margitsziget - en perle av sted!

Velkommen til 5 avslappende og inspirerende døgn med yoga, mindfullness og stressmestring på den grønne og vakre Margitsziget, øya som ligger mellom Buda og Pest bydelen og midt i Donau. Rett ved elven er det en stor park (2,5 km lang). Et deilig sted for turer i full tilstedeværelse.

Budapest

Budapest er hovedstad i Ungarn - landets økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum. Opprinnelig var Budapest to byer på hver side av Donau, Buda og Pest. De to byene ble slått sammen i 1873, og midt mellom bydelene ligger fagre Margitsziget øya. Budapest et svært populært reisemål med vakker arkitektur og gode shoppingmuligheter i de koselige handlegatene.

Finn styrke i deg selv

Vi praktiserer yin yoga og klassisk yoga på turen. Du får oppleve individuelt tilpasset yoga hver dag. Yogaen vil gjøre deg mer fleksibel og sterk, fremme din balanse og redusere stress. Yoga handler også om å lytte til deg selv, og akseptere det som dukker opp underveis. To kvelder fordyper vi oss i mindfulness og stresshåndtering, og du vil kunne benytte fokuset inn i yogapraksisen. Sammen skal vi skape en opplevelse av å bygge tilstedeværelse og styrke i deg selv. At du kan oppleve øyeblikkene med hele deg!

Instruktør Linn Murphy

Linn Murphy er utdannet Helsecoach MNFF. Til daglig jobber hun med helsefremmende tiltak i bedrifter, som treningsveileder, motivator og yogainstruktør. Linn er opptatt av å motivere andre til å ta vare på egen helse. Hun ser hele mennesket for å beholde friskhet og velvære. Sentralt i praksisen står flyt, pust, kroppslig og mental opplevelse.


Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer t/r flyplassen i Budapest, 5 netter i delt dobbeltrom på Margitsziget Health Spa hotell, frokost daglig, daglige yogaøkter med Linn Murphy, inngang til Danubius Premier Fitness Centre (sauna, swimming pool, fitness room, steam bath)

Pris: Kr 12 500,-
Enkeltromstillegg: Kr 3 200,-

En liten smakebit fra hotell/spa;

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo