Skip to main content

Bali, Ubud - Yogareise med sjel og kulturskatter

Bali
Dragonfly Village Bali
Overnatting Bali
Overnatting Bali
Dragonfly Village Bali
Overnatting Bali
Yoga shala Bali
Ubud Marked Bali
Tanah Lot
Kechak Dance Bali
Kvinnekraft Yoga
Meditasjon
Hotell i Ubud
rismark på Bali
Overnatting Ubud
Overnatting Ubud
Dragonfly Village Yogareise
Yogareise Bali Ubud
Yogareise Bali
Kokkosnøtt Bali

Frihet, flyt og følelse på Yogareise til Bali

Nyt friheten til å bare være, på dette retreatet trenger du ikke gjøre annet enn å bare flyte med. Du får føle på kroppen hvordan daglig yoga gjør underverk for kropp og sjel. Vi skal bo i vår egen lille eventyrlandsby, plassert midt i en av de vakreste risfeltene i sentrum av Ubud. Det blir yoga 2 ganger om dagen, du vil lære pusteteknikk, meditasjon og du vil få verktøy du kan ta med deg hjem i hverdagen. Gled deg til sjelelige aktiviterer, himmelsk vegetarmat og deilige spabehandlinger.

NB: Vi har mulighet å ta med 2 damer til:). Ring oss på 67558086. Oppdatert: 05.Mars. 2020.

Kulturskattene Tanah Lot Temple, og Uluwatu oppleves sammen med lokalbefolkningen, og i et viktig vanntempel leder en balinesisk prest oss gjennom en "cleansing". Opplev Bali

Høydepunkt

 • Yoga og meditasjon i eventyrlige omgivelser
 • Cleansing i vanntempel med Balinesisk prest
 • Opplev rismarkene i Ubud
 • Sound healing og Kirtan
 • Vegetarmat
 • Guidet tur Tanah Lot Temple, med norsk-indonesiske Tone
 • Besøk Uluwatu temple og se Kecak danseforestilling ved solnedgang.

Lær yoga på Bali

Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur, energi-boost, og mykgjørende strekk. På kvelden slipper vi dagen med yin yoga. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker, meditasjon, chakraer og vi skal sørge for at alle finner øvelser som dekker dine behov og gir deg utfordring der du er. Du velger selv hvor mye du vil ta del i. En av dagene har vi workshop i hvordan gjøre tilpasset solhilsen tilpasset din egen kropp

Overnatting Ubud

Overnatting i Ubud og Seminyak

Vi starter reisen med 2 netter i Seminyak på Agung Village, et enkelt og fint hotel med 10 min gangavstand fra stranden. Her er frokost og en velkomstmiddag inkludert. Resten av oppholdet bor vi på en retreat; Dragonfly Village.

"Dragonfly Village is all about living close to nature, our rooms are designed so the natural world is very much a part of your experience here. We do not want to shut out our beautiful animal friends, frogs, insects, breezes and vegetation that thrive in abundance here." -Dragonfly village

Et fortryllende lite paradis, plassert midt i en av de vakreste risfeltene i gangavstand fra Ubud, men bortgjemt fra stress og mas. Her deler vi noen små søte hytter i typisk balinesisk innredning, også kalt "Gladak Bungalows". Her finnes en liten cafe og et deilig saltvannsbasseng, og en sauna til fri bruk.

saltvannsbasseng bali

Ordet Dragonfly betyr øyenstikker. Øyenstikkeren er en skapning som representerer forandring, den representerer mot, kraft og transformasjon. Øyenstikkerne om dagen på de vakre grøntområdene, ildfluer og froskene om natten, og en atmosfære som inviterer til ro, har inspirert til å skape dette retreatet for de som søker indre ro og tilstedeværelse i kropp og sinn.

Det er bare å glede seg. Her har jeg fått de beste kokkosnøttene, og den ferskeste frukten jeg noen gang har smakt!

Matopplevelser på Bali og Dragonfly Village

Kjøkkenet på Dragonfly Village er 100% vegetarisk, og det er også rom for å være veganer. På Dragonfly finner du sunne, økoligiske og deilige råvarer og godsaker. De har også en egen hage i nærheten av risfeltene der mye av grønnsakene vi spiser kommer fra. Ønsker du en pause fra vegetarmat så er Ubud et mekka for spennende smaker. Rett borti gata for Dragonfly er det også noen koselige hagekafeer som byr på nasjonalretten Nasi Goreng med kylling, eller annet godt.

Til frokost byr de på fruktsalat, havregrøt, rismelspannekaker, scrambled tofu og mye annet snacks. Kjøkkenet baker også eget glutenfritt brød. Til lunsj og middag får vi deilig vegetarbuffet bestående av grønn salat med forskjellige dressinger, supper, balinesisk nasi campur, karryblandinger, mung-bønne karri. Vi får grillede grønnsaker, hummus, og mye annet godt i de berømte Dragonfly Bowls! Gastronomien skal det ikke stå på <3

Yogainstruktør Rebecca van Eck

Din yogalærer og leder Rebecca

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa. Hun har fordypning i hvordan redusere stress via Yin yoga, og ulike pusteteknikker, og hvordan vi kan regenerere nervesystemet til å fungere mer optimalt. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga på denne reisen, og er utdannet personlig trener. Rebecca er nå student i massasjeterapi ved Instituttet for helhetsmedisin, og vil på reisen lære deg litt om egemassasje. Rebecca tilpasser yogaen til dine behov. Du kan fint være nybegynner på reisen.

For deg som har en mer avansert praksis vil det også bli mulighet for ekstra oppfølging. Hvis det blir behov setter Rebecca opp et par ekstra klasser tilpasset dette. I alle timer vil det bli gitt mange alternativer, slik at både nybegynnere og mer erfarne yoger blir ivaretatt.


Bildet er tatt i Goa under en akkupressur workshop, vi utforsker hvordan press på hvordan områder på kroppen kan hjelpe deg å løsne i bindevev, og stressmekanismer som igjen hjelper deg dypere og mer uanstrengt inn i yogaposisjonene. Dette tar vi oss også tid til på Dragonfly :)

Hva sier de som har reist med Rebecca før?

"Rebeccaa er en fantastisk yogalærer. Hun er kunnskapsrik og en flink pedagog. Hun ser den enkelte og skaper god stemning rundt seg . Anbefales på det varmeste!" - Karen

"Å gjøre yoga morgen og kveld, med en av de beste yogalærere jeg har hatt, gjør noe med kropp og sinn som gir varig virkning. Rebecca er leken, dyktig, klar og tydelig samt veldig god til å se hver og en, og for meg som har praktisert yoga i mange år er hennes "the beginners eyes" gull for min praksis." Anbefales." - Eva

Status:
Fullt

Søk reise

Program

Dag 1. Avreise Oslo- Bali.
Rebecca møter dere ved gaten og vi reiser sammen mot Bali
//mat på flyet er inkludert. husk å meld fra om spesielle behov.

Dag 2. Ankomst Seminyak
Henting på flyplassen. Fra flyplassen til hotellet tar det ca 1 time. Vi sjekker inn, slapper av litt og spiser lunsj før vi begir oss ut på vår første kulturskatt ca 1,5 time fra hotellet. Tanah Lot tempel, et av Balis viktigste landemerker. Et tempel som er bygd på en stor stein midt i havet. Selvet templet er ikke åpent for turister, men det er et «must» å ha sett det og vært her når man er på Bali! Tone Orani som er fastboende på øya er vår guide.

Vi avslutter dagen med yoga i solnedgang og middag på hotellet.
//måltid inkuldert: M

Dag 3. Yoga, Utflukt og Kecak dans i solnedgang.
Vi starter dagen med yoga på hotellet eller på stranden. Etter frokost nyter vi stranden og det Seminyak har å by på. Så bærer det videre til Uluwatu sammen med Tone. Uluwatu temple som er et av Balis 6 hovedtempel. Her er det Kecak danseforestilling ved solnedgang. Rebecca booker et bord i restauranten eller i nærheten av hotellet til alle som vil være med på felles middag.

//måltid inkuldert: F

Dag 4-11 bor vi på Dragonfly village i Ubud

Dag 4. 
Vi kjører til Ubud etter frokost, og sjekker inn på Dragonfly. Rebecca viser dere rundt på området, det blir litt egentid før en tidlig ettermiddagsyoga. 
//måltid inkuldert: F,M

Dag 5. Yoga, egentid og Shamanic Sound Ceremony 
07.30: Morgenyoga
Frokost
Egentid: Egentid, tusle til Ubud eller bare bli på Dragonfly og nyt de vakre omgivelsene.
17.00: Yoga etterfulgt av middag på Dragonfly.
20:30: Shamanic Sound Ceremony med Yoga y Sonido 
//måltid inkuldert: F,M

Dag 6. Utflukt til Tirta Empul Water Temple
07.45: Morgenyoga
Etter frokost møter vi Tone og den Balinesiske presten, vi besøker et hinduistisk vanntempel og får lov til å bli med på et renselsesrituale. Her skal vi meditere og be for et lykkelig liv, og vi lærer å rense kroppen i vannet. Rebecca utførte rituale nå i Desember og synes det var en flott opplevelse, og man er velkommen til å delta kulturelt uavhengig av religion eller livssyn.
Vi kjøper oss lunsj underveis.
18.00: Yoga, etterfulgt av middag på Dragonfly
//måltid inkuldert: F,M

Dag 7. Yoga, og egentid
07.30: Morgenyoga
Frokost
Egentid: Tusle til Ubud, eller kanskje lær hvordan man lager Kokosolje. Rebecca har blitt kjent med en av naboene som gjerne vil vise oss hvordan man produserer økologisk kokkosolje. Han bor rett borti gata, og like i nærheten er det også en hemmelig badeplass svært få turister vet om. Kanskje ta med lunsjen dit? 
17.30: Yoga, etterfulgt av middag
//måltid inkuldert: F,M

Dag 8. Yoga, egentid og Kirtan
07.30: Morgenyoga
Frokost
Egentid: Egentid i Ubud, prøv en massasje, eller kanskje et kokkekurs i nærheten? I Ubud kan du boltre deg i massasje, healing og andre behandlingsformer. Det finnes mange små koselige kafeer, og små templer overalt. Rebecca og Sabina anbefaler spesielt gudinnetempelet Saraswati.
17.30: Yoga, etterfulgt av middag
20:30: Kirtan, I kveld lærer vi noen enkle vers på sanskrit, og skal synge sammen med dyktige Juan og Sabina. Opplev mantraens kraft, både oppløftende og beroligende. Dette er en form for Bhakti yoga som virkelig åpner hjertet. Ingen forkunnskaper kreves, og det trenger ikke høres fint ut, vi synger med den stemmen vi har, nynner og knipser litt. Dette bliren kjempekoselig kveld! 
//måltid inkuldert: F,M

Dag 9. Utfluktsmulighet til Tegalang lang risfelt
07.30: Morgenyoga
Frokost
Egentid eller utflukt:  Vi kan nesten ikke besøke Bali uten å oppleve Tegalanglang rismarker! Et utrolig vakkert område med terasse på terasse med ris, her kan man bli i timesvis og bare la øynene hvile i vakre landskap! Vi kan få en guidet tur eller utforske på egenhånd. Rebecca informerer i forveien, og booker taxi til alle som har lyst til å være med. Kanskje får vi tid til å se et av de berømte fossefallene også! Det går an å booke privatsjåfør en hel dag for å få de viktigste higlights, dette blir rimelig når man går 3 og 3 sammen :)
18.00: Yoga etterfulgt av middag
//måltid inkuldert: F,M - Vi spiser lunsj underveis på en av kafeene som mellom åkrene <3
Inngang til Risterassen betales der, og transport etter avtale med sjåførene.

Dag 10. Yoga, egentid og hjemreise
07.30: Morgenyoga
Frokost
Egentid: Nyt dagen, spis lunsj på favorittkafeen din, skravle med de lokale eller book deg en deilig behandling. 
Vi rekker en yogaøkt og middag før avreise. Flyet går halv ett på natten.
//måltid inkuldert: F,M

Dag 10. Yoga, egentid og hjemreise
Vi ankommer gardemoen kl 13.15
//måltid inkuldert: Mat på flyet. husk å merke spesielle behov for vegetar, allergi eller glutenfritt ved din bestilling av reisen.

Flyreisen til Bali

Flyreise med Qatar Airways: 

28. mars:
Oslo-Doha, 0745-1615.
Doha-Denpasar, 1725-0805+1   

07. april:
Denpasar-Doha:  0035-0535     
Doha Oslo:  0735-1315 

Praktisk informasjon og FAQ

Trenger jeg visum til Bali?
Med norsk pass kan du oppholde deg på Bali intill 30 dager uten visum.

Trenger jeg vaksiner?
Vi anbefaler at du sjekker at du har påfyll av barnevaksiner, og tar kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor eller fastlege. Her er en uttalelse fra vaksine.no om vaksiner til Indonesia generelt: 

Indonesia - Vaksiner anbefalt av Folkehelseinstituttet 
For alle reiser bør du ha oppdaterte grunnvaksinasjoner i henhold til anbefalinger fra norske myndigheter. Dette inkluderer vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio for alle hvert 10. år, samt influensavaksine og pneumokokkvaksine dersom du hører til en risikogruppe eller er over 65 år. Alle som ikke tidligere er vaksinert mot meslinger, kusma og røde hunder eller har hatt disse sykdommene, bør vaksinere seg med MMR-vaksine. Dette gjelder uavhengig av reise, men er spesielt viktig før reise til land der disse sykdommene er vanligere enn i Norge.

Jeg er nybegynner på yoga går det fint?
Ja, alle får individuell tilpasning. Og vi skal begynne på scratch, og jobber oss videre :)

Er det mye mygg, dyr og insekter?
Det er noen mygg på kvelden, og man kan støte på litt maur, en liten firfisle i ny og ne, en geko og noen øyenstikkere en gang i blant.
På rommet finnes det en hjemmelaget insektsspray som er økologisk, denne fungerer fint. Alle rom har også myggnetting. Det er ikke malariamygg i området.

Er maten trygg?
JA! Rebecca har spist seg gjennom menyen på Dragonfly og testet hotellet i Seminyak, og kan meddele at den er fantastisk. Hun testet også mange lokale restauranter og kafeer og opplevde alltid fersk mat.

Hva skjer hvis jeg blir syk?
Dragonfly har direkte kontakt med legekontor med høy standard. Husk å ha med ditt reiseforsikringsbevis

Mååååå jeg reise hjem, eller kan jeg bli lenger?
Vi må fylle gruppebilletten før vi kan booke individuelle forlengelser. 

Overnatting på Bali

Romfordeling

Vi innkvarteres  2, 3 eller 4 i hver hytte, og deler bad på Dragonfly. Det er god plass på rommene, og det er gardiner/myggnetting å trekke for så det oppleves litt mer privat. Vi bor i hyttene Blue moon,  Mango, CocoNut, Lotus, og Mangosteen. Du kan lese mer om Dragonfly her: https://www.dragonfly-village.com/ 

 • De første som booker får mulighet til å velge Twin room. 
 • Lotus Suiten består av 3 sengeplasser og er det eneste rommet med badekar, rommet har god plass til 3 personer
 • Blu Noon er en lekker Suite med plass til 4 personer, og har 2 bad. Her er sengene plassert i hvert sitt hjørne, med gardiner for ekstra privatliv. 

Blue Noon Yogareise Bali

Bilde fra Blue Noon :)

Mulighet for enkeltrom?

 • Dette kan bestilles i Seminyak hvis du er tidlig ute
 • På Dragonfly har de i utgangspunktet kun mulighet for delt rom. Vi kan ordne ett enkeltrom på Dragonfly, men prisen blir det samme som hele rommet. Hvis dette er viktig for deg, book snarest. 

 

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo