Skip to main content

Bali, Ubud - Yogareise med sjel og kulturskatter

rismark på Bali
Overnatting Ubud
Dato: 28 mars - 7 april 2020
Pris: 22 990,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo - Denpasar med mellomlanding
 • Transport tur/retur flyplass og hoteller og mellom hoteller
 • 2 netter på hotell i Seminyak inkludert frokost
 • Velkomstmiddag
 • 7 netter på Dragonfly Village i delt rom, inkludert 3 daglige måltider
 • Solhilsen og anatomi Workshop
 • Introkurs i chakrasystemet
 • 2 daglige yogaøkter med Rebecca
 • Sound Healing og Kirtan
 • Spennende overaskelser
 • Renselses seremoni i vanntempel med Balinesisk prest
 • Utflukt til Tanalot og Uluwato
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av reisegarantifondet
Reisedager: 11
Bestill reise

Frihet, flyt og følelse på eksotiske Bali

Nyt friheten til å bare være, på dette retreatet trenger du ikke gjøre annet enn å bare flyte med. Du får føle på kroppen hvordan daglige yogatimer, sound healing, og magiske naturopplevelser rett og slett skaper en transformasjon innvendig. Vi skal bo i vår egen lille eventyrlandsby, plassert midt i en av de vakreste risfeltene i sentrum av Ubud.

Kulturskattene Tanah Lot Temple, og Uluwatu oppleves sammen med lokalbefolkningen, og i et viktig vanntempel leder en balinesisk prest oss gjennom en "cleansing" Yoga med dyktige Rebecca, vegetarmat, og oppløftende aktiviteter venter deg. Er du klar for en indre reise?

Opplev Bali

Høydepunkt

 • Yoga og meditasjon i eventyrlige omgivelser
 • Cleansing i vanntempel med Balinesisk prest
 • Opplev rismarkene i Ubud
 • Sound healing og Kirtan
 • Vegetarmat
 • Guidet tur Tanah Lot Temple, med norsk-indonesiske Tone
 • Besøk Uluwatu temple og se Kecak danseforestilling ved solnedgang.

Lær yoga på Bali

Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur, energi-boost, og mykgjørende strekk. På kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker, meditasjon, chakraer og vi skal sørge for at alle finner øvelser som dekker dine behov og gir deg utfordring der du er. Du velger selv hvor mye du vil ta del i. En av dagene har vi workshop i hvordan gjøre tilpasset solhilsen for sin egen kropsbygning.

Overnatting Ubud

Overnatting i Ubud og Seminyak

Vi starter reisen med 2 netter i Seminyak på Agung Village, et enkelt koselig hotel med 6 min gangavstand fra stranden. Her er frokost og en velkomstmiddag inkludert. Resten av oppholdet bor vi på en retreat; Dragonfly Village.

"Dragonfly Village is all about living close to nature, our rooms are designed so the natural world is very much a part of your experience here. We do not want to shut out our beautiful animal friends, frogs, insects, breezes and vegetation that thrive in abundance here." -Dragonfly village

Et fortryllende lite paradis, plassert midt i en av de vakreste risfeltene i gangavstand fra Ubud, men bortgjemt fra stress og mas. Her deler vi noen små søte hytter i typisk balinesisk innredning, også kalt "Gladak Bungalows". Her finnes en liten cafe og et deilig saltvannsbasseng, og en sauna til fri bruk.

Vi innkvarteres 2, 3 eller 4 i hver hytte, og deler bad. Det er god plass på rommene, og det er gardiner/myggnetting å trekke for så det oppleves litt mer privat. Vi bor i hyttene Blue moon, Lotus, og Mangosteen. Du kan lese mer om Dragonfly her: https://www.dragonfly-village.com/

saltvannsbasseng bali

Ordet Dragonfly betyr øyenstikker. Øyenstikkeren er en skapning som representerer forandring, den representerer mot, kraft og transformasjon. Øyenstikkerne om dagen på de vakre grøntområdene, ildfluer og froskene om natten, og en atmosfære som inviterer til ro, har inspirert til å skape dette retreatet for de som søker indre ro og tilstedeværelse i kropp og sinn.

Matopplevelser på Bali og Dragonfly Village

Kjøkkenet på Dragonfly Village er 100% vegetarisk, og det er også rom for å være veganer. På Dragonfly finner du sunne, økoligiske og deilige råvarer og godsaker. De har også en egen hage i nærheten av risfeltene der mye av grønnsakene vi spiser kommer fra. Ønsker du en pause fra vegetarmat så er Ubud et mekka for spennende smaker. Den er fargerik, sund og god, og de ferskpressede juicene er bare til å dø for <3 I Seminyak plukker Rebecca ut noen gode restauranter til oss.

Til frokost byr de på fruktsalat, havregrøt, rismelspannekaker, scrambled tofu og mye annet snacks. Kjøkkenet baker også eget glutenfritt brød. Til lunsj og middag får vi deilig vegetarbuffet bestående av grønn salat med forskjellige dressinger, supper, balinesisk nasi campur, karryblandinger, mung-bønne karri. Vi får grillede grønnsaker, hummus, og mye annet godt i de berømte Dragonfly Bowls! Gastronomien skal det ikke stå på <3

Yogainstruktør Rebecca van Eck

Din yogalærer og leder Rebecca

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga. Rebecca er nå student i massasjeterapi ved Instituttet for helhetsmedisin, og vil på reisen lære deg litt om egemassasje. Rebecca tilpasser yogaen til dine behov. Du kan fint være nybegynner på reisen.

Rebecca reiser til Ubud i julen for å kvalitetssikre stedene vi skal bo på, teste maten og opplevelsene. Gjett om hun gleder seg!!!

Hva sier de som har reist med Rebecca før?

"Rebeccaa er en fantastisk yogalærer. Hun er kunnskapsrik og en flink pedagog. Hun ser den enkelte og skaper god stemning rundt seg . Anbefales på det varmeste!" - Karen

"Å gjøre yoga morgen og kveld, med en av de beste yogalærere jeg har hatt, gjør noe med kropp og sinn som gir varig virkning. Rebecca er leken, dyktig, klar og tydelig samt veldig god til å se hver og en, og for meg som har praktisert yoga i mange år er hennes "the beginners eyes" gull for min praksis." Anbefales." - Eva

Søk reise

Program

Dag 1. Avreise Oslo- Bali.
Rebecca møter dere ved gaten og vi reiser sammen mot Bali
//mat på flyet er inkludert. husk å meld fra om spesielle behov.

Dag 2. Ankomst Seminyak
Henting på flyplassen. Fra flyplassen til hotellet tar det ca 1 time. Vi sjekker inn, slapper av litt og spiser lunsj før vi begir oss ut på vår første kulturskatt ca 1 time fra hotellet. Tanah Lot tempel, et av Balis viktigste landemerker. Et tempel som er bygd på en stor stein midt i havet. Selvet templet er ikke åpent for turister, men det er et «must» å ha sett det og vært her når man er på Bali! Tone Orani som er fastboende på øya er vår guide.

Vi avslutter dagen med yoga i solnedgang og middag på hotellet.
//måltid inkuldert: M

Dag 3. Yoga, Utflukt og Kecak dans i solnedgang.
Vi starter dagen med yoga på hotellet eller på stranden. Etter frokost nyter vi stranden og det Seminyak har å by på. Så bærer det videre til Uluwatu sammen med Tone. Uluwatu temple som er et av Balis 6 hovedtempel. Her er det Kecak danseforestilling ved solnedgang. 

Dag 4-11 bor vi på Dragonfly village i Ubud

En typisk dag på Dragonfly Village.

07.30: Urtete og morgenkos.
08.00: Yoga, dynamisk vinyasa eller hatha, og 
pusteøvelser (pranayama).
09.30: Sunn frokost
10.30: Egentid til å oppleve rismarkene, ubud sentrum, eller booke massage eller sound healing. 
17.00: Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga.
19.00: Middag.

Iløpet av uken i Ubud Skal vi gjennomføre følgende aktiviteter

 • Soundhealing og Kirtan med 2 av Rebeccas gode venner fra Yoga y Sonoido
 • Utflukt til vanntempel, og renselsesseremoni med den balinesiske presten Luh
 • Workshop i solhilsen
 • Satsang/introkurs i chakrasystemet

Flyreisen til Bali

Flyreise med Qatar Airways: 

28. mars:
Oslo-Doha, 0745-1615.
Doha-Denpasar, 1725-0805+1   

07. april:
Denpasar-Doha:  0035-0535     
Doha Oslo:  0735-1315 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
28/03Oslo GardermoenIndonesia - Bali, Yogareise med sjel og kulturskatter
Leder: Rebecca van Eck
Mer enn 822 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo