India, til yogaens røtter og Goas strender

Dato: 22 november - 3 desember 2018
Pris: 21 600,-

HØYDEPUNKTER:

 • Daglig yoga av 2 norske yogaledere
 • Utfluktsmuligheter
 • Meditasjon
 • Indisk kultur og mat
 • Krydderplantasje
 • I nærheten av stranden
Last ned program

Gruppereise til yogaens hjemland, fargerike India

Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, og her kan du både puste og nyte yogalivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk workshop, privat konsultasjon og massasje. Det blir utflukt til krydderplantasje og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

Rebecca og Inga tar deg gjennom to yogaklasser hver dag. Alle aktiviteter vil gi deg en holistisk og autentisk opplevelse av India og forsterke din yogapraksis. Vi får Ayurvedisk workshop og massasje fra en lokal ajurvedisk doktor, og utflukt til krydderplantasje der du lærer om Indias frukter, krydder og blomster. Her får du smake, lukte og kjenne, og det vil bli mulighet for å handle krydder. Det vil også bli masse tid til å nyte både strandliv og det indiske marked der du kan bli kjent med lokalbefolkningen. Det kan settes opp kurs i indisk matlaging og indisk dans, eller besøk til tempel hvis det er stemning for det.

Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur og energi-boost, og på kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker, meditasjon, chakraer og vi skal gjøre noen enkle kriyas i løpet av uken. Du velger selv hvor mye du vil ta del i. 

Yogareisen passer for deg som:

 • Ønsker en rolig ferie i sol og varme
 • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
 • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis 

Vårt yoga-retreat Devarya Wellness

Yogaretreat India Bedroom

Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirerer til personlig utvikling og spirituell vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert sunne og organiske måltid, i kombinasjon med supermat for detox for de som ønsker dette. Det er to svømmebassenger fylt med saltvann og tilhørende solsenger, som du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga-shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Det er ca 100 meter til den nydelige sandstranden, som er ren, veldig trygg og har gratis solsenger. Vi har også restauranten vår på stranda. Stranden er et fint sted å gå tur, og vannet har ca 23-26 grader. 

Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske bakgård og blander sømløst Goansk Portugisisk arv med Rajastansk luksus. Hvert rom er levende og en opplevelse i seg selv, og du kan virkelig føle energien. Hvert rom er basert på kroppens chakraer. Rommenes dekor er håndplukket for å reflektere disse chakraene, og naturens elementer. 
Spesifikasjoner: Eget bad, håndklær, air condition, takvifte, skap og myggnetting på forespørsel. Det er også Wi-Fi på stedet hvis dette er ønskelig. Noen rom har egen balkong og hage. Her er det førstemann til mølla. 

Enkeltrom er mulig uten tillegg i pris, men da nedgradering til standardrom, som er enklere i inventar.
Enkeltromstillegg i chakrarom er kr 4.500.

Dette er en typisk dag på yoga-retreat i Goa

07.30:    Urtete og morgenkos.
08.00:    Yoga, dynamisk vinyasa eller hatha, og 
              pusteøvelser (pranayama).
09.30:    Sunn frokostbuffet.
10.30:    Egentid til strandliv, shopping, massasje, kokkekurs eller utflukter.
17.00:    Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga.
19.00:    Middag.


Dette er en typisk dag på Devarya, noen dager vil ha ekstra aktiviteter som merkes i programmet. Det vil også bli spesielle mediatasjonskvelder man kan delta på etter eget ønske. 

Inga Maria Beddari og Rebecca van Eck

Inga Maria holder workshops, kurs og yoga-retreats i inn- og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands on-justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og bio-mekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Inga er en allsidig yogalærer med sertifisering og utdannelse innen flere Vinyasa flow sjangre, barneyoga samt yin yoga. De siste årene har hun undervist yoga på fulltid for toppidrettsutøvere, bedrifter, treningskjeder, skoler, barnehager og events som festivaler. Hun har også holdt og holder fortsatt yoga-retreats i inn og utland, kurset yogainstruktører, og holder jevnlige workshops og foredrag. Nå driver hun sitt eget studio i Drammen, Inkkayoga.

Rebecca har jobbet med gruppetrening i ti år. På Drammensbadet har hun jobbet siden 2010 med vanngymnastikk, Afro Power Dance, shbam, styrketrening, pilates og nå yoga. Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa. Rebecca er nylig utdannet personlig trener og vil lage individuelle tilpasninger til din yogapraksis ved behov. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga. 

Namaste, og varmt velkommen på reise. Hilsen Inga og Rebecca <3

Pris:
21 600,-
Dager:12
Inkludert i reisen
• Flyreise t/r Oslo – Goa
• Bagasje
• Transfer flyplass – hotell t/r
• 9 netter i delt chakrasuite
• Frokost og middag daglig på hotellet
• Indisk velkomstseremoni
• Indisk musikkaften
• Workshop med Ayurvedisk doktor
• 1 ajurvedisk behandling/massasje
• Yoga hver dag med Rebecca og Inga
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/11Oslo GardermoenIndia, Goa - Yogareise med Rebecca og IngaMer enn 821 600,-Bestill