Skip to main content

India, Goa - Til yogaens røtter og Goas strender

Dato: 11 - 22 november 2020

Gruppereise til yogaens hjemland: fargerike India

Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, og her kan du både puste og nyte yogalivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, økologiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk workshop av en lokal ayurvedisk doktor og du kan nyte en deilig ayurvedisk massasje. De i tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

Meditasjon på yogareise i Goa

Rebecca tar deg gjennom to yogaklasser hver dag. Alle aktiviteter vil gi deg en holistisk og autentisk opplevelse av India og forsterke din yogapraksis. Vi får Ayurvedisk workshop og massasje fra en lokal ajurvedisk doktor, Det vil også bli masse tid til å nyte både strandliv og det indiske marked der du kan bli kjent med lokalbefolkningen. Det kan settes opp utflukt til krydderplantasje, eller til templer hvis det er stemning for det.

Yoga justeringer yogareise

I solhilsen workshopen lærer du å justere øvelsene etter din egen anatomi, og din kropps behov.

Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur og energi-boost, og på kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker og meditasjon. Du velger selv hvor mye du vil ta del i. Dersom du har en jevn eller daglig praksis og trenger litt ekstra utfordringer så legger Rebecca til rette for det også, og det er egne yogaklasser på Devarya man kan velge i tillegg. Det hender også at vi setter opp ekstra klasser slik at du kan velge mellom 2 nivåer iløpet av en dag.

Film fra forrige reise til Goa:

Yogareisen passer for deg som:

 • Ønsker en rolig ferie i sol og varme
 • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
 • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis
 • Vil lære hvordan du kan bruke yoga for å forbedre fysisk og psykisk helse

Yogaretreat India Bedroom

Vårt yoga-retreat Devarya Wellness

Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirerer til personlig utvikling og spirituell vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert sunne og økologiske måltid. Det er to svømmebassenger fylt med saltvann og tilhørende solsenger, som du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga-shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Det er ca 100 meter til den nydelige sandstranden, som er ren, veldig trygg og har gratis solsenger. Vi har også restauranten vår på stranda. Stranden er et fint sted å gå tur, og vannet har ca 23-26 grader. Hotellet har noen solsender til gratis bruk, og vi kan også bruke solsenger når man kjøper lunsj eller forfriskninger på naborestaurantene.

Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske bakgård og rundt resepsjonen. Her blandes Goansk Portugisisk arv med Rajastansk stil.

Spesifikasjoner: Eget bad, håndklær, air condition, takvifte, skap og myggnetting på forespørsel. Det er også Wi-Fi på stedet hvis dette er ønskelig. Noen rom har egen balkong og hage.

*Obs obs ladies liten skrift... This is India, selvom stedet vi bor på er rent og pent, så er klimaet tropisk, så det kan være at du får besøk av en søt liten firfisle, eller en litt sprek bille på rommet, (Er det krise så får vi hjelp av det hyggelige vertskapet!) Det kan også hende roomservice kan ta litt lengre tid enn det vi er vant med, men det er også litt av sjarmen. (Indian time, kan vi utålmodige nordmenn faktisk lære en hel del av ;) )

Dette er en typisk dag på yoga-retreat i Goa

07.30: Urtete og morgenkos.
08.00: Yoga, dynamisk vinyasa eller hatha, og pusteøvelser (pranayama).
09.30: Sunn frokostbuffet.
10.30: Egentid til strandliv, shopping, massasje, kokkekurs eller utflukter.
17.00: Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga.
19.00: Middag.

Yogalærer Rebecca van Eck

Din yogainstruktør Rebecca van Eck

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa. Hun er utdannet massasjeterapeut fra Instituttet for Helhetsmedisin i Oslo, og bruker også en muskelterapeutisk tilnærming i sin undervisning. Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen.

Namaste, og varmt velkommen på reise. Hilsen Rebecca <3

Din leder: Rebecca van Eck

Reisetype: Yoga, kultur, trening Brenner for: Bevegelsesglede og økoturisme Rebecca er vår grønneste reiseleder! Hun håndplukker sine destinasjoner med tanke på det beste for lokalbefolkning og miljø på stedene vi reise...

Pris: 22 500,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo – Goa med mellomlanding
 • Bagasje
 • Transport tur/retur flyplass – hotellet
 • 10 netter i delt chakra rom
 • Frokost og middag daglig
 • Indisk velkomstseremoni
 • Ayurvedisk workshop for gruppen
 • 1 ayurvedisk massasje
 • Kvelds-underholdning
 • Yoga hver dag med Rebecca
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Ikke inkludert:
 • Visum til India
 • Tips
Reisedager: 12
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2020

11/11Oslo GardermoenIndia, Goa - Yogareise, strand og utflukter
Leder: Rebecca van Eck
Mer enn 422 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo