Skip to main content

India, til yogaens røtter og Goas strender

Status:
Fullt

Gruppereise til yogaens hjemland, fargerike India

Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, og her kan du både puste og nyte yogalivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk workshop, og massasje. Det blir utflukt til krydderplantasje og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

Yogaen

Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur, energi-boost, og mykgjørende strekk. På kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker, meditasjon, chakraer og vi skal sørge for at alle finner øvelser som dekker dine behov og gir deg utfordring der du er. Du velger selv hvor mye du vil ta del i. En av dagene har vi workshop i hvordan gjøre tilpasset solhilsen for sin egen kropsbygning.

Beach life

Det er ca 100 meter til den nydelige sandstranden, som er ren, veldig trygg og har gratis solsenger. Vi har også restauranten vår på stranda. Stranden er et fint sted å gå tur, og vannet har ca 23-26 grader. Hotellet har noen solsender til gratis bruk, og vi kan også bruke solsenger når man kjøper lunsj eller forfriskninger på naborestaurantene

Vårt yoga-retreat Devarya Wellness

Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirerer til personlig utvikling og spirituell vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert sunne og organiske måltid. Det er to svømmebassenger fylt med saltvann og tilhørende solsenger, som du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga-shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske bakgård og rundt resepsjonen. Her blandes Goansk Portugisisk arv med Rajastansk stil.

Se rom info under for ekstra spesifikasjoner

Yogareisen passer for deg som:

  • Ønsker en rolig ferie i sol og varme

  • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
  • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
  • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
  • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis

Dette er en typisk dag på yoga-retreat i Goa

07.30: Urtete og morgenkos.
08.00: Yoga, dynamisk vinyasa eller hatha, og
pusteøvelser (pranayama).
09.30: Sunn frokostbuffet.
10.30: Egentid til strandliv, shopping, massasje, kokkekurs eller utflukter.
17.00: Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga.
19.00: Middag.


Dette er en typisk dag på Devarya, noen dager vil ha ekstra aktiviteter som merkes i programmet. Det vil også bli spesielle mediatasjonskvelder man kan delta på etter eget ønske.

Yogalærer Rebecca van Eck

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa og har vært på Devarya før. Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga.

Rebecca underviser i Hatha, Vinyasa og Yin på denne reisen. Det blir også workshops i yogafilosofi og introduksjon til kroppens 7 chakra.

Namaste, og varmt velkommen på reise. Hilsen Rebecca <3

Søk reise

Flytider

Flyreise med Qatar Airways:

1  QR 180 21DEC OSLO 0745 DOHA 1615
2  QR 522 21DEC DOHA 2010 GOA 0240+1
3  QR 523 02JAN GOA 0340 DOHA 0530
4  QR 175 02JAN DOHA 0900 OSLO 1355
 

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo