Skip to main content

India - Sjelelig dypdykk i Yoga og Ayurveda

Gruppereise til yogaens hjemland, fargerike India

Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, og her kan du både puste og nyte yogalivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk workshop, konsultasjon og flere behandlinger. Det blir båttur, tempelbesøk og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

Er du klar for å gi deg selv en sjanse?

Klar til å være en ekte, ærlig og levende utgave av deg selv? Droppe fasaden og tillate deg selv å være, helt fri? Dette er reisen for deg som er klar for å åpne deg opp for å lære om yogaens verden både på og utenfor matta. Det er tid for å lytte innover, ved oppmerksomhet er det utrolig hvor mange svar vår egen kropp og sinn sitter på. Dette skal vi lære om gjennom yoga filosofi, pranayama, og ayurveda.

I disse 2 ukene bor vi i både Goa og Gokarna. Vi starter vår indre reise i Morjim, Goa på Devarya Wellness, hvor vi blir kjent med hverandre og yogaen, før vi drar videre til Gokarna. Der dykker vi dypere inn i pranayama, filosofi og Ayurveda. Her får alle en konsultasjon ayurvedisk doktor, og du får vite finne ut din dosha/kroppskonstitusjon. Inkludert er også 2 behandlinger spesialtilpasset til din dosha.

Yogaen

Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur, energi-boost, og mykgjørende strekk. På kvelden slipper vi dagen med yin yoga eller restorativ yoga. På denne reisen anbefaler vi at du har gjort en del yoga tidligere, det lønner seg å kjenne til minst en variant av solhilsen, vært innom en lite spekter av både stående og sittende asanas (Posisjoner). Dette betyr ikke at du må være avansert, kunne stå på hode eller andre akrobatiske øvelser, men det betyr at du praktiserer trygt, har med deg pusten inn i øvelsene og har blitt litt kjent med dine egne grenser. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker, meditasjon, chakraer og vi skal sørge for at vi finner øvelser som dekker dine behov og gir deg utfordring der du er i din praksis. Du velger selv hvor mye du vil ta del i. En av dagene har vi workshop i hvordan gjøre tilpasset solhilsen for sin egen kroppsbygning.

Beach life


Det er ca 100 meter til den nydelige sandstranden, som er ren, veldig trygg og har gratis solsenger. Vi har også restauranten vår på stranda. Stranden er et fint sted å gå tur, og vannet har ca 23-26 grader. Hotellet har noen solsender til gratis bruk, og vi kan også bruke solsenger når man kjøper lunsj eller forfriskninger på naborestaurantene.

Vårt yoga-retreat Devarya Wellness

Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirerer til personlig utvikling og spirituell vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert sunne og organiske måltid daglig. Det er to svømmebassenger fylt med saltvann og tilhørende solsenger, som du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga-shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske bakgård og rundt resepsjonen. Her blandes Goansk Portugisisk arv med Rajastansk stil.

På Swaswara dykker vi dypere, beveger oss inn i stillhet og observasjon

«Inspired by the first sound of creation, «OM», the resort in Gokarana on Om Beach is a perfect setting to enable one to hear the ‘voice of the inner self’.»

SwaSwara står i jordens og havets farger og er i harmoni med landet og dets kultur. Stedets ånd symboliserer enkelhet og renhet, i tråd med helse og velvære. Swaswara er noe mer enn bare et tradisjonelt spa eller resort, det er heller ikke et typisk indisk Ashram. Swaswaras visjon er å være det perfektet stedet for å erfare «Prakruti» et individs innerste natur eller sannhet. Her får du veiledning på hvordan å gjenoppbygge kropp og sinn for å skape indre balanse og harmoni.

Her får vi servert 3 måltider hver dag, og her er det også fisk på menyen hvis det er ønskelig. Swaswara har et eget biliotek med Wifi, flotte utendørsområder, en egen pranayama plattform med utsikt til Om Beach, og et deilig basseng.

Yogareisen passer for deg som:

 • Ønsker en rolig ferie i sol og varme

 • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
 • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis
 • Ønsker å lære om yogafilosofi
 • Ønsker å vite mer om hvordan å implementere yoga i hverdagen, både på og av matta

Yogalærer Rebecca van Eck

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa og har vært på Devarya før. Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga.

Rebecca underviser i Hatha, Vinyasa og Yin og restorativ yoga på denne reisen på denne reisen. Det blir også workshops i yogafilosofi og introduksjon til kroppens 7 chakra.

Namaste, og varmt velkommen på reise. Hilsen Rebecca <3

Status:
Fullt

Søk reise

Flytider

Flyreise med Qatar Airways:

UTAH57                
29FEB  OSL-DOH:  0745-1615
29FEB DOH-GOI 2025 0240+1    (Vi lander i Goa 02:40 og sjekker inn på et hotell 3 km unna, sover, henter oss inn og spiser frokost før bussturen til Devarya)       

14MAR GOI-DOH: 0340 0530                   
14MAR  DOH-OSL:  0900 1355

Program på Devarya Wellness

Dette blir en nærende ferie for kropp og sinn.

Hver morgen startes i vår egen yogashala (yogarom). Vi gjør yoga og pusteøvelser i ca 75 minutter før frokost. Vi starter vår praksis med utgangspunkt i nybegynner nivå, slik at du får alt du trenger for å bygge en trygg praksis tilpasset din egen kropp. Har du en praksis fra før vil Rebecca gi deg ekstra utfordringer om du trenger underveis.
Frokost/Brunch nytes i Chia Lounge. Her får vi et godt utvalg av frokostblanding med musli, frø og gryn av ulike slag. Stekt egg eller en kanskje en omelett frister? Fersk frukt serveres hver dag og selvsagt en ferskpresset juice står også på menyen <3
Egentid: Her benytter dere som dere selv ønsker, heng rundt på Devarya eller opplev nabolaget

 • Benytt deg av spamuligheter
 • Dra på marked eller cafe
 • slapp av på stranden eller ved bassenget

I 5-6 tiden er det klart for etteriddagsyoga. Ofte er dette en rolig økt med yin yoga og enkel meditasjon, hvor vi slipper dagen og løsner opp i kroppen.
Middag nytes igjen på Chia Lounge. Etter middagen er det alltid en valgfri kveldsaktivitet, som feks Kirtan, underholdning, meditasjon, hypnose eller filosofi.

Dag 1: 

Avreise fra Oslo.
Mat på flyet

Dag 2: 

Flyet lander midt på natten, vi kjører til et hotell like i nærheten av flyplassen for å sove ut litt, freshe oss opp og spise en god frokost og bli litt kjent. Vi kjører til Devarya etter morgenrushet har gitt seg, og på veien ser vi mye spennende. Felles infomøte kl 16, og vi blir kjent med hverandre og området. Vi vslutter dagen med deilig yoga og en god middag før vi tar tidlig kvelden

Dag 3: 

Morgenyoga for alle, og en yogaworkshop og samtale for nybegynnere. (dette er for at du som er ny kan få en best mulig start på din praksis)
Pujua, indisk velkomst til Devarya Welness. Her får vi oppleve et indisk velkomstrituale med en liten ildseremoni. Vi avslutter med meditasjon i solnedgang

Dag 4-6: 


07.30: Urtete og morgenkos.
08.00: Yoga, dynamisk vinyasa eller hatha, og
pusteøvelser (pranayama). Noen dager blir det workshopbasert
09.30: Sunn frokostbuffet.
10.30: Egentid til strandliv, shopping, massasje, kokkekurs eller utflukter.
17.00: Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga.
19.00: Middag.
Frivillig kveldsaktivitet

En av dagene vil det bli en ayurvedisk workshop, og det vil mulighet for å booke privattime med Rebecca.
En av morgenene blir viet til en solhilsen for din kropp. Vi workshopper også deler av noen klasser, og jobber spesifikt med "Alignment" og fysiske justeringer

Dag 7:

Yoga og en god frokost før avreise til Gokarna

Program på Swaswara i Gokarna

Dag 7: 

Avreise til Gokarna. Kjøreturen tar 4-5 timer, i komfortabel bil. Vi ser mye spennende på veien.
Vi sjekker inn, spiser lunsj og blir kjent på området. Det blir yoga før vi tar kvelden

Fra 7-14 mars:
 

En dypisk dag på Swaswara vil se slik ut
07.15: Pranayama – Valgfritt
08.00: Yoga
09.30: Frokost
Filosofiklasse
Egentid; strandliv, tempelbesøk, Ayurvedisk matlagingskurs, dine inkluderte behandlinger
Lunsj og egentid 
17.00: Yin Yoga
Middag
Yoga Nidra eller meditasjon

På Swaswara har vi inkludert 2 behandlinger, et matlagingskurs, en båttur og en liten utflukt til byen. Det er også stor sjanse for at en eller flere av Rebeccas indiske lærere dukker opp for å undervise. Swaswara har også dyktige yogalærere på stedet fra Bihar school of Yoga som vi kan benytte oss av.

Den 9. mars er det Holi festival, som det vil være mulig å delta på i Gokarna

Rominformasjon

Devarya

Spesifikasjoner:  Vi innlosjeres i dobbeltrom. 
Vi har reservert flotte Chakra rom.  De har balkong eller uteområde, privat baderom, aircondition, vifte og behagelig innredning. 
*Myggnetting kan fåes på forespørsel. 
*Enkeltrom er mulig på forespørsel, men kun på Devarya Wellness

Det er også Wi-Fi på resortens fellesarealer. Du kan lese mer om Devarya på hotellets nettside: https://www.devaryawellness.com/

Swaswara

Jordnær og og enkle i sitt design, Konkany Villas. Arkitekturen hyller terrenget og dets karakter, samtidig som det verner om din privates sfære med en overflod av natur. Villane består av:
- et soverom med aircondition,
- privat hage 
- et innkapslet utendørs baderom, hvor du kan se stjernene når du dusjer,
- yogaloft og sittegruppe
- en liten kjøkkenkrok og skrivepult

Selvom dere bor 2 på "rommet" er det mer en nok plass til at begge kan ha alenetid i villaen :)

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo