Til yogaens røtter og Goa's strender

Dato: 1 - 11 mars 2018
Pris: 18 600,-

HØYDEPUNKTER:

  • Yoga daglig
  • Utfluktsmuligheter
  • Meditasjon
  • Ayurvedisk workshop
  • Indisk kultur og mat
  • Krydderplantasje
  • Nær til stranden
Last ned program

Gruppereise til yogaens hjemland, fargerike India

Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, her kan du puste, og nyte yogelivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk worksop, privat konsultasjon og massasje. Utflukt til krydderplantasje og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

Pris: Kr 18 600,- Enkeltrom er mulig uten tillegg i pris, men da nedgradering til standardrom, som er enklere i innventar. Enkeltromstillegg i chakrasuite er kr 4.500

Rebecca tar deg gjennom to yogaklasser hver dag. Alle aktiviteter vil gi deg en holistisk og autentisk opplevelse av India og forsterke din yoga praksis. Vi får Ayurvedisk worksop og massasje fra en lokoal ajurvedisk doktor. Utflukt til krydderplantasje der du lærer om Indias frukter, krydder og blomster. Her får du smake, lukte og kjenne på, og det vil bli mulighet for å handle krydder. Det vil også bli masse tid til å nyte både strandliv og Indiske marked der du kan bli kjent med lokalbefolkningen. Det kan settes opp kurs i indisk matlaging og indisk dans eller besøk til tempel hvis det er stemming for det.

Vårt Yogaretreat Devarya Wellness

Yogaretreat India Bedroom

Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirer til personlig utvikling og spirituel vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert, sunne og organiske måltid, i kombinasjon med supermat for detox for de som ønsker dette. Det er to svømmebasseng med saltvann og tilhørende solsenger du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Det er ca 100 meter til nydelig sandstrand. Stranden er ren, veldig trygg og vi får gratis solsenger her. Vi har også restauranten vår på stranda! FInt sted å gå tur, vannet er ca 23-26 grader. Bassengene på hotellet er også med saltvann.

Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske «bakgård» og blander sømløst Goansk Portugisisk arv med Rajastansk luksus. Vært rom er levende og en opplevelse i seg selv, her kan du virkelig føle energien. Hvert rom er basert på kroppens chakraer. Rommenes dekor er håndplukket for å reflektere disse chakraene, og naturens elementer. 
Spesifikasjoner: Eget bad, håndklær, aircondition, takvifte, balkong, skap og myggnetting på forespørsel. Det er også wifi på stedet hvis det er ønskelig.

Dette er en typisk dag på Yogaretreat i Goa

07.30: Urtete og morgenkos 
08.00: Yoga, Dynamisk vinyasa eller Hatha, og 
pusteøvelser (pranayama) 
09.30: Sunn frokost buffet
10.30: - Egentid til strandliv, shopping, massasje kokkekurs eller utflukter
17.00: Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga
19.00: Middag 

Dette er en typisk dag på Devarya, noen dager vil ha ekstra aktiviteter som merkes i programmet. Det vil også bli spesielle mediatasjonskvelder man kan delta på etter eget ønske. 

Om Rebecca van Eck og yogaundervisningen

Rebecca har jobbet med gruppetrening i ti år, på Drammensbadet har hun jobbet siden 2010 med Vanngynastikk, Afro Power Dance, Shbam, Styrketrening, Pilates og nå yoga. Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtillitten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa. Rebecca er nylig utdannet personlig trener og vil lage individuelle tilpassninger til din yogapraksis ved behov. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga. Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskelatur og energiboost, og på kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen. Du kan fint være nybegynner.

Namaste

Pris:
18 600,-
Dager:11
Inkludert i reisen
• Flyreise t/r Oslo – Goa
• Bagasje
• Transfer flyplass – hotell t/r
• 9 netter i delt chakrasuite
• Frokost og middag daglig på hotellet
• Indisk velkomstseremoni
• Indisk musikkaften
• Workshop med Ayurvedisk doktor
• 1 ajurvedisk behandling/massasje
• Yoga hver dag med Rebecca
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
01/03Oslo Goa - Yogareise med Rebecca Fullbooket, venteliste18 600,-Book på venteliste