Skip to main content

India, til yogaens røtter og Goas strender

Dato: 22 november - 3 desember 2018
Dato: 12 - 24 februar 2019
Pris: 22 900,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r Oslo – Goa
 • Bagasje
 • Transfer flyplass – hotell t/r
 • 9 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost og middag daglig på hotellet
 • Indisk velkomstseremoni
 • Indisk musikkaften
 • Workshop med Ayurvedisk doktor
 • 1 ajurvedisk behandling/massasje
 • Yoga hver dag med Rebecca og Inga
  Ikke inkludert:
 • Visum til India
 • Tips
  Reisedagar: 13
  Bestill reise

  Gruppereise til yogaens hjemland, fargerike India

  Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, og her kan du både puste og nyte yogalivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk workshop, privat konsultasjon og massasje. Det blir utflukt til krydderplantasje og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

  Rebecca og Inga tar deg gjennom to yogaklasser hver dag. Alle aktiviteter vil gi deg en holistisk og autentisk opplevelse av India og forsterke din yogapraksis. Vi får Ayurvedisk workshop og massasje fra en lokal ajurvedisk doktor, og utflukt til krydderplantasje der du lærer om Indias frukter, krydder og blomster. Her får du smake, lukte og kjenne, og det vil bli mulighet for å handle krydder. Det vil også bli masse tid til å nyte både strandliv og det indiske marked der du kan bli kjent med lokalbefolkningen. Det kan settes opp kurs i indisk matlaging og indisk dans, eller besøk til tempel hvis det er stemning for det.

  Om morgenen vil det være dynamiske klasser med kjernemuskulatur og energi-boost, og på kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner. Du får lære om yogafilosofi, pusteteknikker, meditasjon, chakraer og vi skal gjøre noen enkle kriyas i løpet av uken. Du velger selv hvor mye du vil ta del i.

  Yogareisen passer for deg som:

  • Ønsker en rolig ferie i sol og varme
  • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
  • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
  • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
  • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis

  Vårt yoga-retreat Devarya Wellness

  Yogaretreat India Bedroom

  Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirerer til personlig utvikling og spirituell vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert sunne og organiske måltid. Det er to svømmebassenger fylt med saltvann og tilhørende solsenger, som du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga-shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Det er ca 100 meter til den nydelige sandstranden, som er ren, veldig trygg og har gratis solsenger. Vi har også restauranten vår på stranda. Stranden er et fint sted å gå tur, og vannet har ca 23-26 grader.

  Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske bakgård og rundt resepsjonen. Her blandes Goansk Portugisisk arv med Rajastansk stil.
  Spesifikasjoner: Eget bad, håndklær, air condition, takvifte, skap og myggnetting på forespørsel. Det er også Wi-Fi på stedet hvis dette er ønskelig. Noen rom har egen balkong og hage.

  Dette er en typisk dag på yoga-retreat i Goa

  07.30: Urtete og morgenkos.
  08.00: Yoga, dynamisk vinyasa eller hatha, og
  pusteøvelser (pranayama).
  09.30: Sunn frokostbuffet.
  10.30: Egentid til strandliv, shopping, massasje, kokkekurs eller utflukter.
  17.00: Yoga, vi slipper dagen med «slow flow» yin eller restorativ yoga.
  19.00: Middag.


  Dette er en typisk dag på Devarya, noen dager vil ha ekstra aktiviteter som merkes i programmet. Det vil også bli spesielle mediatasjonskvelder man kan delta på etter eget ønske.

  Inga Maria Beddari og Rebecca van Eck

  Inga Maria holder workshops, kurs og yoga-retreats i inn- og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands on-justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og bio-mekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Inga er en allsidig yogalærer med sertifisering og utdannelse innen flere Vinyasa flow sjangre, barneyoga samt yin yoga. De siste årene har hun undervist yoga på fulltid for toppidrettsutøvere, bedrifter, treningskjeder, skoler, barnehager og events som festivaler. Hun har også holdt og holder fortsatt yoga-retreats i inn og utland, kurset yogainstruktører, og holder jevnlige workshops og foredrag. Nå driver hun sitt eget studio i Drammen, Inkkayoga.

  Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa og har vært på Devarya før. Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen. Rebecca underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga.

  Begge underviser i Inga sitt studio i Drammen, Inkkayoga. Rebecca underviser i Hatha, Vinyasa og Yin på denne reisen. Inga Maria underviser Vinyasa, yin og restorativ yoga på reisen. Sammen setter vi opp workshops i hjerteflyt, akroyoga yogafilosofi og introduksjon til kroppens 7 chakra.

  Namaste, og varmt velkommen på reise. Hilsen Inga og Rebecca <3

  Søk reise

  Flytider

  Flytider november:

  1  QR 180  22NOV OSLDOH 0740 1610
  2  QR 522  22NOV DOHGOI 2010 0240+1
  3  QR 523  03DEC GOIDOH 0340 0530
  4  QR 175  03DEC DOHOSL 0825 1325

  Flytider februar:

  1  QR 180  12FEB OSLDOH 0745 1615
  2  QR 522  12FEB DOHGOI 2025 0255+1
  3  QR 523  24FEB GOIDOH 0340 0530
  4  QR 175  24FEB DOHOSL 0900 1355

  Ekstra informasjon om Rom

  Pris i november 2018:
  Delt standard chakrarom: kr 21.600,-pr person.
  Enkeltromstillegg i chakrarom er kr 4.500,-. (Utsolgt)
  Enkeltromstillegg i standard rom er kr 2.800,-

  Standardrom: Alle kommer med en komfortabel seng, eget bad, oppbevaringsskap, vifte og air condition.
  Chakrarom: Alle kommer med en komfortabel seng, eget bad, oppbevaringsskap, vifte og air condition. Alle Chakrarom har egen balkong, miniterasse eller liten hage. Interiøret og fargene for chakrarommene er det også lagt litt ekstra innsats i <3 

  Pris i februar 2019:
  Delt standard chakrarom i november: kr 22.900,-pr person.
  Enkeltromstillegg i chakrarom er kr 4.500,-.
  Enkeltromstillegg i standard rom er kr 2.800,-

  Program november

  22.11. Avreise:
  Inga møter dere grytidlig ved gaten på Gardemoen, og vi setter sammen kursen mot India! Mat er inkludert på flyet. Vi lander om natten og Rebecca henter dere i buss i Goa, bussturen tar ca 2-3 timer, (varierer med tanke på trafikk eller veisperringer). Vær forberedt på litt risting et par steder, men stort sett er veiene fine. Dere får utdelt rom, og vi regner med at de fleste vil rett i seng. Når dere våkner er det tid for lunsj, og de som ønsker får en liten omvisning på området. I ettermiddag venter en tradisjonell indisk velkomstseremoni. Vi kler oss i hvitt for å trekke sansene innover. Etter seremonien tar vi en enkel yogatime for å få reisen ut av kroppen, og kanskje løsne opp litt i det som har stivnet under reisen.

  23.11. Bli kjent:
  Etter yoga og frokost, bruker vi dagen på å bli kjent med området og hverandre. Kanskje litt bli kjentopplegg på stranden. Bruk dagen til å falle til ro, kanskje dra til et marked, booke behandlinger og ta minst 1 dukkert i sjøen!

  24.11. Yoga og egentid, mulighet for OSHO workshop eller intuitiv massasje:
  Her kan du bare nyte dagen etter og deilige yogaøkter. Har du lyst til å lære mer om mediatasjon får vi muligheten til det med en ekstra workshop. Koster ca 200 kr pr pers for en 2 timers workshop.

  Dag 25.11. Ayurvedisk workshop:
  I dag får vi besøk av en ayurvedisk doktor, vi lærer om hvordan vi kan tilpasse mat og livsstil til egen personlighet.

  Hvis du vil kan du booke en konsultasjon med ajurvedisk doktor. Da får du vite din «kroppstype» eller kroppskonstitusjon, basert på de 5 elementene. Her kan du også spørre om hva slags
  massasje som anbefales for deg, og yogaøvelser som passer best til deg. 


  26.11. Yoga og egentid, meditasjonskveld (*D):
  Nyt dagen, test et marked og kanskje en ekstra meditasjon? Kama er også tilgjengelig for intuitiv massasje

  27.11. Utflukt til krydderplantasje, og smaksprøver:
  Etter yoga og frokost skal vi ut i jungelen! Vi lærer om Indias frukter, krydder og blomster. Vi spiser en lunsj (inkludert) og får muligheten til å handle krydder.

  28.11. Kirtan, indisk musikkaften (*D):
  Kirtan er en form for hengiven sang og chanting til tradisjonell indisk musikk, for eksempel sitar eller tabla. Dette er en unik måte å «gi slipp» på, og etterpå følger en herlig lykkefølelse hvis du tørr å gi deg hen

  29.11. Yoga og egentid:
  Kanskje en tur med det lokale markedet? I Arambol bare noen 15 min unna har en fantastisk krystallbutikk, og i gatene er det masse klær, tepper, skinnvesker, smykker osv i nydelige farger!

  30.11. Yoga, karmayoga og egentid:
  I dag skal vi hjelpe til i nærmiljøet. Vi deler Devaryas ønske om et rent miljø, og arrangerer karmayoga for å rydde langs stranden. Karmayoga dreier seg om hvordan vi kan oppnå
  indre frigjøring ved handlingens vei, uselvisk. 

  01.12. 

  02.12.Yoga og avslutning. Siste dag, avreise på natten:
  I dag har vi våre to siste yogaøkter, nyter dagen, pakker og deler en god avskjedsmiddag. Vi reiser fra Morjim litt før midnatt.

  03.12. Avreise fra Goa, og lander i Norge: 
  Avreise fra Goa 03.40, flybytte i Mumbai. Vi flyr gjennom hele natten, tilbake i tid og våkner i Norge med normal døgnrytme på formiddagen.

  NB: Aktivitetene på Devarya vil variere fra uke til uke, Inga og Rebecca tilpasser utfluktene våre og egne yogatimer slik at det skal passe best mulig inn med Devaryas tilbud.
  *D = tilbud fra Devarya, og kan variere. Noen eksempler er indisk aften, kjærlighetsmeditasjon, selvhypnose, intro til meditasjon,

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  22/11Oslo GardermoenIndia, Goa - Yogareise med Rebecca og Inga
  Leder: Rebecca van Eck
  122 600,-Ring oss for bestilling
  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  12/02Oslo GardermoenIndia, Goa - Yogareise med Rebecca
  Leder: Rebecca van Eck
  522 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo