Skip to main content

Norge, Olden - Chakraretreat mellom fosser og fjell

Utforsk Yogaens dypere lag, med naturen som støtte

På Melkevoll Bretun finner du ro i kraftfull natur. Bli med på et energetisk møte med yogaens verden, mellom høye fjell, vakre fossefall og stille skogstier. En ferie med kurs om chakraene våre. Du lærer hvordan vi kan bruke yoga, dans, meditasjon og hverdagsaktiviteter for å balansere våre energisenter. Det blir fysisk morgenpraksis hver dag, vegetarmåltid, ingefærte, bading i fjellvann (for den som våger), oppdagelsesferd i vill og vakker natur. Gjør deg klar for å føle, leke, utforske, kanskje tørre og være bittelitt sårbar, og ikke minst puste og smile masse. Velkommen til en ferie med næring.

Kursets innhold

I 8 dager skal vi utforske det yogafilosofien kaller Chakraer, og ta for oss 7 energifelt, et for hver dag med fysisk praksis, meditasjon, teori og praktiske oppgaver. Innholdet blir belyst filosofisk fra tantrayoga og klassisk yoga, og fra et mer vestlig perspektiv med anatomi og yogamedisinsk vinkling. Det blir også en dag med integrering, oppsummering og praksis av alt vi har lært. Vi følger tankegangen om 7 energisenter som er knyttet til organer, hormonelle kjertler og følelser.

Chakra retreat Yoga Norgesferie

Dette blir et fordypningsretreat for deg som er klar for indre arbeid, ønsker å utforske de dypere lagene, men også med en tilgjengelig og anatomisk tilnærming. Vi anbefaler at du har praktisert litt yoga før og er kjent med at yoga kan være mer enn bare en fysisk praksis. (Det betyr ikke at du må kunne noe om chakraer eller energetiske prinsipper fra før)

Vi skal praktisere i en vakker yogashala «blåfjellshallen»

Inge Melkevoll skapte dette unike innendørsrommet laget av stein, tre og glass, med utsikt over breen, fjellene og en enorm foss. Blue Mountain Hall, "Blåfjellshallen", er bygget i harmoni med naturen og de omkringliggende områdene. Her skal vi praktisere yoga, meditere og utforske vårt indre.

Overnatting på Melkevoll Camping

Overnatting på Melkevoll Bretun

Innerst inne i Oldedalen i Stryn kommune ligger enkle og sjarmerende hytter på Melkevoll Bretun Camping. Her får du eget rom i delt hytte.

I hver lille hytte finnes det:

 • et lite kjøkken som er fullt utstyrt
 • felles stue med peis
 • et nyrenovert bad (bad med wc og dusj deles)
 • stor terrasse

Blue Mountain Yoga - Melkevoll Jomfrureiser Yogaretreat

Melkevoll ligger i et stort naturområde like ved inngangen til Jostedalsbreen Nasjonalpark og brearmen Briksdalsbreen. Stedet er bygget i pakt med naturen, og med turstier og utsiktspunkt rundt Bretunet. Her er også mulig å buldre/ klatre på steinene, ta sauna og isbad i brevann- kulpen, eller nyte livet med utsikt mot fjell, store fosser og breer. Her er lett tilgang til vill natur!

Alle bilder av stedet og naturen er levert av Melkevoll Bretun og Blue Mountain Yoga

Dette er en typisk dag på vårt yogaretreat

 • Morgenpraksis med intro til et chakra og tilhørende fysiske øvelser.
 • Vegetarbrunsj og nistesmøring
 • Forelesning, ute i det fri om teorien og anatomien rundt dagens chakra med praktiske øvelser og samtale for integrering
 • Egentid med journalføring og mulighet for veiledning, tur i fjellet
 • Yin, egenmassasje eller chakrameditasjon på kvelden
 • Middag - vegetar
 • Noen dager blir det samtale etter middag ved behov og ønske, en yoga nidra eller annet for å integrere prosessen

**Flere detaljer om program kommer etterhvert.
Transport ordnes på egenhånd, men vi kan være behjelpelig med å finne en kjørepartner til deg

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo