Skip to main content

Norge, Lofoten - Yoga og naturopplevelser på Skårungen

Dato: 3.- 7.februar 2021

Det beste Nordnorge har å by på

I vakre vinteromgivelser arrangerer vi vår første yogareise til Lofoten. Vi kombinerer yoga, pust og meditasjon med noen av de flotteste naturopplevelsene Lofoten har å by på i februar. Vi overnatter på Skårungen hotell i rom eller rorbuer, dette blir vår base for yoga, aktiviteter og måltid. Vi skal på fjelltur med truger, havpadling i kajakk, vi får kurs i regenerativt landbruk og helse fra Polarhagen. Om kveldene skal vi speide etter nordlys, prøve isbading og kose oss i stamp og sauna.

badstue

Rebecca fra Jomfrureiser og Karoline fra Skårungen gleder seg til å være vertinner denne helgen, sammen skal vi se utover i vakre omgivelser, innover for refleksjon og fremover mot et grønnere reiseliv…

Ledere Karoline og Rebecca

Bærekraftig fokus og historisk overnatting i Lofoten

Ørsvågvær var tidligere et fiskevær, og mange av de opprinnelige bygningene fra 1890-årene er fortsatt i bruk. Stedet har en lang og interessant historie, og Skårungens mål er å gi gjestene en følelse av hvordan det var å bo og jobbe her for mer enn hundre år siden. Rommene er nylig renovert, og de fleste rom har enten sjøutsikt eller fjellutsikt. Rommene er forskjellige og har nordisk inspirasjon i sitt uttrykk. Reiser man 4 jenter sammen kan man også velge å dele en fantastisk rorbu.

hotelrom lofoten

Rebecca fra Jomfrureiser og Karoline fra Skårungen ønsker å legge til rette for en reise for deg som er opptatt av kortreist mat, bærekraftig turisme og flotte naturopplevelser. Vi anbefaler at du i utgangspunktet er glad i å bevege kroppen og være ute i frisk luft.

vegetarmat

Skårungen disker opp med herlige vegetarretter denne helgen, men om du er glad i fisk så kan vi anbefale dette også i helgen! Maten er så kortreist som mulig, og hotellet bruker lokale produsenter så mye de kan. Det setter vi pris på!

Hilsen fra vår lokalkjente leder Karoline

Mitt navn er Karoline Hol Blomstrand, og jeg er født og oppvokst i Svolvær, Lofoten. Jeg ble ferdigutdannet med en master i bærekraftig reiseliv fra Melbourne, Australia i Juni i år, og ansatt som salgs- og markedssjef på Skårungen i Juli. Etter å ha bodd mesteparten av 20-årene i Tromsø og deretter Australia, var det nydelig å “lande” hjemme i Lofoten sammens med min partner, Stian - som også jobber på Skårungen. Vi tar sammen i mot gjester på Skårungen, og gleder oss over å vise hva dette øyeriket har å tilby. Velkommen skal dere være!

Litt om Rebecca og helgens yoga

Hun lever og ånder for frihet, flyt, og følelser som gir kroppen gode vibber. Hun har soneklar tro på at det er en sammenheng mellom hvordan vi føler oss og hvordan vi opplever den fysiske kroppen. Rebecca ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt, hun jobber for å skape en hverdag som gir de "GODE VIBBENE". For Rebecca betyr det å inkludere en sunnere livvstil i form av å sørge for at det man putter i og på kroppen er så rent og grønt som mulig, uten at det blir for mye MAS med å leve "riktigere". Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, danse og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen.

Vi gjør både dynamisk og rolig yoga

Du kan fint være nybegynner i yoga, og har du en stødig praksis fra før så vil Rebecca gi deg litt ekstra utfordring. Vi starter dagen med pust og enkle oppvarmingsøvelser før en mer dynamisk sekvens etterfulgt av avspenning. Om kveldene blir det yin og restorativ yoga før middag.

Din leder: Rebecca van Eck

Reisetype: Yoga, kultur, trening Brenner for: Bevegelsesglede og økoturisme Rebecca er vår grønneste reiseleder! Hun håndplukker sine destinasjoner med tanke på det beste for lokalbefolkning og miljø på stedene vi reise...

Pris: 9 950,-
Inkludert:
 • En reise med bærekraftig fokus
 • Innkvartering 4 netter i delt twin rom eller enkeltrom (mot tillegg). Er dere 4 personer som reiser sammen kan dere leie egen rorbu (mot tillegg på 100,- ekstra pr. person)
 • Yoga 1-2 ganger daglig med Rebecca
 • 2 timers padlekurs i havkajakk
 • Kurs i regenerativt landbruk
 • Trugetur
 • Frokost og middag + matpakke på utflukt
 • Kveld med sauna, badastamp og kanskje nordlys.
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Ikke inkludert
 • Reisen tur/retur fra Skårungen
   TransportType:Ingen transport
   Reisedager: 5
   Bestill reise

   Søk reise

   Hvordan kommer jeg meg til Skårungen?

   Det enkleste er å bestille fly direkte til Svolvær Lufthavn. Da kan man dele en Maxi-Taxi til Ørsvågvær (der vi bor), som vil ligge på ca. 600-800 kr totalt. Blir det ikke mye på hver. Det du evt betaler ekstra for flybilletten til Svolvær sparer du på taxi ;)

   Fly til Evenes (da bruker du ca 2,5 time til Skårungen) Det går også rutebuss fra Evenes til Ørsvågvær, som går to ganger om dagen i lavsesong: 11:05 og 17:05. Leiebiler er også tilgjengelig på Evenes, for de som ønsker det.

   Vi bestiller ikke fly på forhånd slik at man selv har mulighet til å styre ferien litt, ønsker du en ekstra natt før eller etter selve opplegget får vi en god avtale her fra hotellet om ønskelig :) Rebecca tar nok også turen opp litt før for å få med seg litt ekstra natur ;)

   Beskrivelse av aktiviteter

   Havkajakk med lokal historie underveis

    

   “Padle kajakk i det krystallklare havet om vinteren.”

   havkajakk i lofoten

   Kajakkturen starter i Svolvær havn, og er tilpasset også for deg som ikke har padlet kajakk tidligere.  Vi tar en to-timers padletur i rolig farvann med gode historier fra den rike kulturhistorien i Svolvær.

   Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert. Vår guide møter deg ved vår base i Svolvær havn og gir deg nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen.

   Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert. Vår guide møter deg ved vår base i Svolvær havn og gir deg nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Vi kjører samlet fra Skårungen, transporten er inkludert :)

    

   Dag for dag program

   Det enkleste er å bestille fly direkte til Svolvær Lufthavn. Da kan man dele en Maxi-Taxi til Ørsvågvær (der vi bor), som vil ligge på ca. 600-800 kr totalt. Blir det ikke mye på hver. Det du evt betaler ekstra for flybilletten til Svolvær sparer du på taxi ;)

   Fly til Evenes (da bruker du ca 2,5 time til Skårungen) Det går også rutebuss fra Evenes til Ørsvågvær, som går to ganger om dagen i lavsesong: 11:05 og 17:05. Leiebiler er også tilgjengelig på Evenes, for de som ønsker det.

   Vi bestiller ikke fly på forhånd slik at man selv har mulighet til å styre ferien litt, ønsker du en ekstra natt før eller etter selve opplegget får vi en god avtale her fra hotellet om ønskelig :) Rebecca tar nok også turen opp litt før for å få med seg litt ekstra natur ;) Det er uendelig mye å se og oppleve her!

   Kart

   Avreisedato og pris

   AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

   Februar 2021

   03/02Norge, Yoga og naturopplevelser i Lofoten
   Leder: Rebecca van Eck
   Mer enn 49 950,-Bestill
   • NRF Logo
   • Reisegarantifondet Logo
   • IATA Logo