Skip to main content

Spania, Alicante - Sol, strand og yoga

Yogaretreat på lekkert hotell i Torrevieja, Spania

Velkommen til en langhelg i Torrevieja på spa-hotell med avkobling fra hverdagen med yoga, nydelig mat og avslapping under palmene eller bassengkanten. Deilige dager med egenpleie for å ta vare. Daglig yoga, pust og meditasjon til soloppgang og solnedgang i hagen under palmene med Anne Siv.

Friperioder til å dypdykke i en god bok, gi deg selv en spa-behandling, nyte ro og avkobling ved hotellets flotte uteområde, eller dra på utflukter om du er eventyrlysten og ønsker en aktiv hverdag mellom yogaøktene.

Høydepunkter

  • Flere daglige yogaøkter
  • ​Meditasjon og pust
  • Ro ned og lad energi
  • Sunn og god mat
  • Velvære / spa
  • Lekkert hotellanlegg

Hotellet vi bor på, La Laguna Golf & Spa

Hotel La Laguna ligger rett ved siden av naturområdet ved lagunene i La Mata og Torrevieja. Dette er et perfekt sted for å slappe av, nyte livet og ta vare på seg selv. Hotellet har et flott anlegg der du kan nyte saltvannsbasseng, spa på 700 kvm, restaurant med Middelhavskjøkken, treningsstudio og meget gode senger. Vi spiser god frokost og middag på hotellet hver dag. Se gjerne videoen under for hva du har i vente:

Yoga på reisen

Anne Siv har yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Vi starter dagen med en deilig morgenøkt, hvor det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytesekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelle spenninger og lade opp energi til en ny dag. Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over lengre tid. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har.

Egentid kan du bruke som du selv ønsker. I nærområdet finner du også golfbane og naturpark om du vil rusle deg en tur. Det er også mulighet for dra til den multikulturelle byen Alicante.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen er åpen for både menn og kvinner i alle aldre. Her er du velkommen uansett nivå da øvelsene tilpasses hver enkelt deltager.

Din yogalærer, Anne Siv Aasen

Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvikyoga. Hun har flere ganger invitert til påfyll av sol, energi og deilige yogaøvelser i Spania. Les mer om Anne Siv her

Kommentarer fra tidligere deltagere i Spania

  • Hele reisen ble en minnerik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun hver enkelt deltaker med gode råd og veiledning. Jeg tror at Anne Siv rørte samtlige med sitt engasjement for yoga og for den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente. Ta godt vare på henne :)
  • Hotellresepsjon og øvrig personal var svært imøtekommende og behjelpelige under hele oppholdet. Med tilgang til dusj i SPA etter utsjekk på avreisedag. All mat smakte svært godt. Gode vegetar alternativ.
Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo