Skip to main content

Norge, Valdres - Yoga og vandring i fjellheimen

Dato: 11 - 13 september 2020

Yoga og vandrehelg i den norske fjellheim

Bli med og nyt yoga og Valdres i sin vakreste høstprakt. Vi bor på Nythun høyfjellsstue som ligger ca. 20 minutter utenfor Fagernes. Disse dagene skal vi gjøre deilig yoga, nyte norsk natur i fjellheimen og spise nydelig vegetarmat. Denne reisen i september er med 2 netters varighet.

Vi bor godt og spiser godt på Nythun Høyfjellsstue

Nythun er en personlig høyfjellsstue og er blandt annet kjent for stedet der du spiser godt. Nythun er også rangert som distrikt-Norges tredje beste spisested! Vi har reservert stedets hytter. Du har også mulighet for å betale litt ekstra for et eget rom. Hyttene ligger rett over gårdstunet så det er kort vei å gå til både yoga og den fristende frokosten.

Vi vil ha to fottur med nistepakke i fjellet inkludert på reisen. Du velger selv om du vil delta. Turen er fint merket og i nydelig fjellterreng.

Les gjerne mer om Nythun her: http://www.nythun.com/

Gastronomisk og helsefremmende kost

Vertskapet har erfaring fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Nythun er kjent for å være et sted hvor du får nydelig mat. Deres kunnskap og lidenskap for mat i kombinasjon med gode, norske råvarer er unik – bare gled deg! Maten lages med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og masse entusiasme! Mesteparten av maten vil være plantebasert, og muligens noe fisk. (det vil si ikke melkeprodukter, kjøtt og raffinert mat). Vi vet hvor sunt det er med plantebasert mat, og her vil du overraskes over hvor spennende og god denne maten er.

vegetar gourmet nythun valdres

Om yoga:

Yoga er et godt verktøy for å oppnå fysisk helse, men også for å finne følelsesmessig balanse og mental klarhet, for spirituell vekst og utvikling. I yoga trener vi styrke, fleksibilitet og bevissthet på alle plan, både fysisk, mentalt og emosjonelt, for å bli sunne, harmoniske og hele mennesker. De ytre yogaøvelsene, asanas, går hånd i hånd med en indre praksis, der vi observerer vårt eget sinn, tanker og følelser med medfølelse, tålmodighet og aksept. Slik utvikler vi vår evne til å være tilstede i øyeblikket og til å vise empati og kjærlig vennlighet, ikke bare overfor oss selv, men også for menneskene rundt oss og den verden vi er en del av.

Din yogaleder er Ragnhild Birkelund

Ragnhild begynte med yoga i 2006 og forteller: - Jeg er spesielt glad i yin yoga, mindfulness og meditasjon, og er også opptatt av yogaens filosofi og hvordan den kan forstås og brukes i praksis. Jeg har også bakgrunn som bioingeniør og en mastergrad i molekylærbiologi, så jeg er veldig glad i biologi, naturen og alt som lever! Kombinasjonen av yoga og fjelltur er magisk, fjellet gir muligheten til å roe ned, bli inspirert og puste inn frisk luft og ny energi, og yogaen forsterker og fordyper dette! Mine yogatimer går i et rolig tempo, med mange innslag av meditasjon og refleksjon, der vi gir oss selv tid til å lytte til kroppen og oppleve oss selv fra innsiden. Avspenning er også en viktig del av timen. I tillegg til å trene kroppen på en myk og omtenksom måte blir du oppfordret til å observere dine egne tanker og følelser, for slik å bli mer bevisst på dine egne reaksjonsmønstre. Dette blir komplettert med noen mer dynamiske og kraftfulle øvelser. Yin og yang, passiv og aktiv, styrke og hvile; begge deler er nødvendige for å skape balanse og helhet, på yogamatta så vel som i livet ellers.

Tretti gram trening er verdt flere tonn teori (Swami Sivananda)

Yogareisene passer for deg som:

 • Ønsker en avkoblende helg i vakre Valdres i Norge
 • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget god mat
 • Vil spise vegetar eller vegan mat - det serveres også "vanlig" mat
 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
 • Er nybegynner i yoga eller ønsker å fordype din praksis
 • Liker kombinasjonsferie med yoga & fjelltur

Transport til Nythun

Det er lagt opp til transport på egenhånd på denne reisen og våre deltagere kommer fra hele landet 😊 Men om noen kommer fra samme sted så oppfordrer vi folk til å kontakte hverandre for felles skyss. Vi sender ut deltagerliste ca 2 uker føre avreise. Det er også mulighet til å benytte Valdresekspressen til Fagernes Skysstasjon: https://www.nor-way.no/nb-NO Bussen går flere ganger daglig fra Oslo. Fra Fagernes kan man da ta eller dele en taxi. Det er ca 20 minutter å kjøre hefra til Nythun.

Vi gleder oss til å møte DEG på Nythun til vår yogahelg en herlig høstweekend i september. Det er mindre grupper, så vær rask med din påmelding. Hjertelig velkommen!

Din leder: Ragnhild Birkelund

Ragnhild er veldig glad i å gå på tur og er alltid på utkikk etter nye steder å utforske. Naturen gir henne energi, inspirasjon, ro og glede. Hun er veldig opptatt av å bevare naturen og tror dette best kan oppnås gjenno...

Pris: 5 950,-
Inkludert:
 • 2 netter i delt rom i hytter
 • Frokost daglig
 • 2 serverte middager med tilpasset vegetarianer kost
 • 1 lunsj
 • Frukt og kaker med kaffe og te
 • Yogaøkter med Ragnhild Birkelund
 • Fellesskap med andre yoga interesserte jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 3
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

September 2020

11/09Oslo og andre byerNorge, Nythun - Yoga og vandring i fjellheimen
Leder: Ragnhild Birkelund
Mer enn 45 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo