Skip to main content

Italia, Gardasjøen - Yoga og meditasjon i flotte omgivelser

Yoga er for alle!

I fire netter og 5 dager, høyt over byen Torbole med nydelig utsikt over Gardasjøen og kort vei til stranden, skal vil bli erfarne Yoginier. Vi skal kjenne og oppleve hvordan vi kan endre tilstanden i kropp og sinn med begevelse, pust og meditasjon, og så skal vi nyte dette vakre stykket av Italia, omgivelsene, lokal mat og god drikke. Den perfekte meningsfylte ferien.

Det er aldri for sent å begynne med Yoga, og om du noen gang har lurt på hva Yoga er, bør du bli med på denne turen. Her får du grundig innføring i Yogaens mange muligheter og aspekter. Forskjellige retninger innen Yoga og kunnskap om Chakra, mantra og mye annet du kanskje har hørt eller lest litt om. Vår Instruktør Renée gleder seg til å ta deg med på denne hemmelige perlen. Gardasjøen vil vekke dine sanser og evner og gi deg minner for livet.

Høydepunkt

 • 3 timer yoga og meditasjon daglig. 90 minutter hver morgen og 90 minutter hver ettermiddag
 • Meditasjoner for dyp og behagelig hvile
 • Yoga Nidra, dyp asvpenning med et våkent sinn
 • Massasje teknikker for ansikt, kjeve, nakke og skuldre
 • Teknikker til en god mental helse i ditt daglige virke
 • Herlige dager med fokus på din kropp og din helse
 • Et energi-kick inn i hverdagen
 • Naturopplevelser
 • Halvpensjon

Vårt bosted ved Gardasjøen

Vi bor på et 4-stjerners hotell som ligger i spektakulære omgivelser i den nordre delen av Gardasjøen, ved den lille byen Nago-Torbole med utsikt over vannet, fjellene og oliventrærne. Her møter sjøen det vakre fjellandskapet. Vårt hotell er intet mindre enn en nydelig oase. Her kan vi både slappe av, hente oss inn – og sette kroppen i gang etter en lang, mørk vinter.

Midt i mellom vann, oliventrær og fjell dukker denne oasen opp med fantastisk utsikt over Gardasjøen - akkuratt som tatt ut av en drøm. Dette boutique hotell er godt tilrettelagt for de aktive, men denne uken er det yoga, hygge og avslappning som gjelder, så hvorfor ikke prøve noen av hotellets spa fasiliteter? Alle rom har privat bad, balkong, safe og minibar.
Frokostbuffet serveres hver morgen med utsikt over innsjøen, og hver kveld blir det 3 retters middag - italiensk mat med internasjonal innflytelse signert Peter Brunel. Hotellet har oppvarmet svømmebasseng.
I Italia betales mange steder en lokal byskatt, og her i Nago er det intet unntak, 1,3 Euro pr person /pr dag betales direkte til hotellet.

Garda Hotel Forte Charme

Om yogaen

Yoga med Renée er enktelt, ukomplisert og svært frigjørende ved muskelspenninger, stive ledd og mental tretthet. Du kan være nybegynner eller litt øvet, øvelsene tilpasses din kropp og din situasjon. Vi vil gå gjennom mange øvelser og mye latter og glede.
Ord som; Chakra, energi, mantra, mudra, chi, prana, yin og yang, hatha, cundalini og mediyoga vil bli forståelige og spennende oppdagelser for deg og din kropp.
Om morgenen hilser vi solen og dagen velkommen med 90 minutter yoga og meditasjon. Om kvelden roer vi ned med gode strekker, søvnfremmende øvelser og lange, dype åndedrag (ca 90minutter)

Hvem passer reisen for?

Dette er dager for deg som vil slappe av alene og i fellesskap. For deg som vil gå tur, sykle, bade, shoppe, oppleve kultur, praktisere italiensk (i hvertfall kanskje lære et par fraser eller to?), spise god mat og rett og slett ta en time "time out"med egenpleie. Gjøre inspirerende og spennende opplevelser, både innvendig og utvendig og erfare Yogaens magiske virkning praktisert regelmessig disse dagene.

Du kan komme til å føle deg myk, fokusert, energisk og oppladet etter den uken!

Kom som den du er, opplev at du er mer enn bra nok!
Gi deg selv den beste gaven... tid til å lytte innover og høre din indre veileder. Den klokeste av dem alle.

Om Renée

Renée Ramsey er en svært inspirerende og dyktig Yoga instruktør, men mer enn 25 års erfaring med Yoga, pust og meditasjon. Hun er utdannet MediYoga instruktør, Coach i stress og utbrenthet, massør og Yoga instruktør fra Wat Pho tempelet i Bangkok. Massør ved Axelsons Body Work School og i tillegg har hun grunnstudiet i medisin. Daglig leder hun sin egen klinikk med fokus på Yoga og massasje i Sandvika. Hun praktiserer og underviser i små og større grupper, privat , ved bedrifter og skoler.

For Renée er det viktig at Yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. At du får kontakt med deg selv, og kan få kjenne på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hun har gjennom lang erfaring utarbeidet spennende, effektive og gøyale serier med øvelser som du skal få lære og erfare på denne turen. Når du kommer hjem har du Yoga program og pusteteknikker for energi og avslapning i tillegg til meditasjonsteknikker du kan utføre uten Renée tilstede.

Renee

Noen tilbakemeldinger om Renées undervisning fra tidligere deltagere

 • Jeg opplever yoga med Renée som veldig helhetlig. Hun skaper en trygg og god atmosfære i undervisningen. Kunnskap og informasjon underveis støtter oss i øvelsene. Vi blir ledet inn i dype og gode meditasjoner, og dette er spesielt godt etter yoga.
 • En behagelig atmosfære, feiende flink, rolig og omsorgsfull Yoga instruktør
 • Vi blir aldri "pushet" inn i stillingene, kun lett rettledning ved behov
 • Jeg gleder meg til hver Yoga time, jeg kjenner at kroppen min er blitt smidig, sterkere og mer balansert
 • Før hadde jeg ryggproblemer, det har jeg ikke lenger
 • Jeg elsker musikken og Chi ballen vi benytter noen ganger
 • Yoga har gitt meg et nytt liv med et nytt tankemønster, og jeg sover mye bedre etter Yoga timene.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo