Skip to main content

Norge, Myrkdalen - Yoga og aktivitetshelg for enslige med barn

Yogahelg for voksne og barn

Er du alene med barn eller ønsker en ferie kun for deg og din sønn eller datter? Nå har du mulighet til å ta med ditt barn eller barna på en herlig og innholdsrik liten ferie. Her skal du fokusere på deg selv igjennom yoga, egentid og fellesskap med andre mødre og fedre. Barna kommer til å ha det helt supert sammen med andre barn, lære seg yoga og bli med på spennende aktiviteter. Sammen med yogalærer Anne Siv og YoBa instruktør Elizabeth inviteres dere til en langhelg på Myrkdalen med full fokus på bare å ha det hyggelig.

Yoga helgen er er åpen for både mammaer og pappaer sammen med barn/ barna. Anbefalt altersgrense 4 - 12 år

Høydepunkt

  • Yoga for både voksne og barn
  • Aktiviteter for barna
  • Fjellandsby med masse fine turmuligheter i vakker natur
  • Nydelig mat og felles måltider

Myrkdalen Hotel

I hjertet av Fjord-Norge finner du moderne Myrkdalen Hotel. I vakker natur byr yogahelgen på spektakulære opplevelser og måltider med lokale råvarer - sommer som vinter.

På hotellet finner du lekerom, fellesområder og flere spisesteder om du ønsker å ta en deilig lunsj på hotellet.
Alle rom er innredet i fine fargetoner og lekre detaljer. Rommene har TV, eget bad med dusj, og gratis Wifi. Parkering er selvfølgelig også gratis for alle boende.

Vi har inkludert frokost og middag på hotellet. Vi spiser felles middag og maten smaker som omgivelsene, vilt og rent - med innslag av noen friske overraskelser!

Yogatimene vil foregå på hotellet, men om været tillater det tar vi gjerne noen øvelser ute også.

Yoga med Anne Siv

Anne Siv tilbyr yoga for voksne hver morgen og kveld (70 min morgenen og 60 min ettermiddag). Vi vekker opp kropp og hode med en morgenøkt. Her fokuserere vi på enkle flyt-sekvenser og gode øvelser for hele kroppen, som øker energien og friløser eventuelle spenninger. På ettermiddagen har vi yoga med stryke, balanse og mobilitet.

Nivå: nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over tid. Øvelsene tilpasses nivå og kropper med eventuelle skader/ smerter. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har.

Morgen Yoga kl. 08.30 – 09.40
Ettermiddagsyoga kl. 17.00 – 18.00

YoBa og aktiviteter med Elizabeth Tjørhom

Barna starter timen med YoBa – Yoga for Barn og gjør enkle øvelser og fly-sekvenser basert på historie og enkel dramatisering. Kanskje også litt acro yoga. Her blir barna kjent med pusten og enkle pusteteknikker, samt avspenningsdel på slutten av økten. Noen ganger fungerer en lengre økt med yoga, ca 45 min, noen ganger en kortere økt. Skulle det bli en kortere økt, finner vi på noen gøye aktivieter sammen. Det kan være uteaktivitet som motbakkeløp eller hinderløype, eller inneaktivitet som enkle sangleker/ leker eller tegneaktiviteter.

Elizabeth aktiviserere barna til de voksne er ferdig med sin yoga og venter sammen med barna ute i foajeen.

Yogatidene er tilpasset deg og barnet/barna dine, slik at dere har mulighet til å spise frokost før eller etter yogatimen. Men vi anbefaler ikke for det voksne å praktisere yoga med stappfull mage. Barna møter opp 10 min før timene starter og registrerer seg hos Elizabeth. De voksne rekker da være på yogamatten til timen starter.

Egentid mellom yogaøktene

Mellom yogaøkter og aktiviteter har du masse egentid sammen med barnet/barna. Da kan du velge å gjøre akkurat hva dere vil. Det er utrolig mange fine turmuligheter rundt hotellet. Det finnes også en pumptrack (sykkelpark) utenfor hotellet og det er kort vei til Voss sentrum med Voss Vind, rafting og Høyt og Lavt klatrepark.

Måltider
09.40 Frokost + smøring av nistepakke til lunch (inkludert i prisen) i frokostsalen
19.00 Middag

Ønsker du middag rett etter Yoga/ YoBa timen eller senere avtaler dere dette direkte med hotellet før innsjekk.

YoBa og aktiviter for barn programmet legges opp til barnas premisser.

Elizabeth Tjøhom

Elizabeth Tjørhom er mamma til tre gutter og jobber som legesekretær. Hun er utdannet skolesassistent og har to foreldrekurs, De utrolige årene og COS. Elizabeth jobber på Solvik YOGA og underviser Yoga for Barn og Familie Yoga.

Elizabeth startet på barsel yoga på Solvik YOGA da hun gikk i mamma permisjon og har praktisert yoga siden den gang.

Anne Siv Aasen

Er tvillingmamma til to gutter. Hun er utdannet førskolelærer, lærer i småskolen og spesialpedagog. Har flere års efaring i undervisning/arbeid med barn og barn med spesielle behov. Anne Siv har også undervist yoga for barn og ung og familie yoga sammen med tvillingguttene sine.
Hun er innehaver av Solvik Yoga - Jørpeland og sertifisert Patanjali YOga, Yin Yoga og er SUP yoga lærer. Les med om Anne Siv Aasen her.

​​​​​​​


Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo