Skip to main content

Norge - Vandre- og yogareise til 3 norske perler

Dato: 25 - 31 juli 2020

Opplev Tromsø, Sommarøy og Senja med vandring og yoga

Det sies at dette er tre perler som du absolutt "må" oppleve - vi har laget en kombinasjonsreise med daglige vandringer/ opplevelser og i tillegg er det inkludert daglige yogaøkter for dere som vil dette. Veldig fint for kroppen med tøy og bøy etter eller før en deilig fottur. Vi har med oss to ledere fra Jomfrureiser; Bente og Ann-Christin. Ann-Christin er fra området så her har vi med oss helt lommekjente ledere. Bli med og opplev Nord-Norges perler med oss i sommer!

Om reisen

Reisen starter i Tromsø. Hit tar du deg selv, vi er gjerne behjelpelig med å ordne din flyreise men det er ikke inkludert i pakken. Vi møtes på vårt hotell i byen; The Edge. Første dagen skal vi blant annet går en tur opp til Fløya hvor vi kan nyte utsikten over denne vakre byen. Kvelden og natten er lys og Tromsø har mange restauranter og ting å oppleve om kvelden med. Neste dag drar vi til Lyngen (bil og båt) for å gå tur til Blåisvannet som får sin blåfarge fra smeltevannet fra Lenangsbreen. Denne breen har blitt mindre med årene, men det er fortsatt noe is igjen. Vannet er kaldt og klart med en intens blåfarge og for de ekstra tøffe er det forfriskende med et bad her. Dette er en vakker oase hvor vi kan slappe av før vi tar turen tilbake til Tromsø.

Etter to dager i Tromsø går turen videre til vakre Sommarøy. Noen sammenligner Sommarøy med Karibien, mens andre sier det er Lofoten i miniatyr. Her er det vakre strender og flotte fjell. Vi fyller dagene med yoga, turer og avslapping. Det er også mulig å leie kajakk for de som ønsker det. Mer om hotellet og Sommerøy lenger ned.

Etter to netter på Sommarøy tar vi ferge til den, for mange, uoppdagede perlen Senja. Senja har øde strender, majestetiske fjell og kan lett beskrives som norsk natur på sitt vakreste. Her skal vi bo i idylliske Hamn omgitt av vakre øyer og fjell. Vi går fjelltur, gjør yoga og nyter vakker natur.

Denne reisen passer for deg som trives i mektig natur og liker å gå i fjell og terreng. Vi har valgt ut fine topper og turer som passer for de fleste. Det er ingen avanserte fjellklattringer eller skumle høyder. Siden det er dagsturer kan man også velge å "stå over" en dag hvis man ønsker det. Det blir en del morgenyoga for å tøye og klargjøre fjellmusklene for de som ønsker det.

Treningen de tilbyr under uken er rolig Mediyoga og meditasjon med Bente og Ann-Christin tilbyr Vinyasa/Ashtanga.

Om Sommarøy

Et vakrere navn enn Sommarøy kan vel knapt tenkes? Opprinnelsen kommer imidlertid fra den gang folk flest bodde på Hillesøya ved siden av og brukte Sommarøya som sommerbeite for kyrne. Strendene er av rivierakvalitet! Det er mange lune småviker på Sommarøy med langgrunt vann. Vi skal ikke påstå at temperaturen i sjøen er innbydende, men kanskje det er noen tøffinger i blant oss som vil ta seg en dukkert? Langt vanligere er det nok med lange, fine turer på stranda med skjellplukking og utsikt. Noe av det hyggeligste med Sommarøy er møtet med folket. Det bor omlag 400 mennesker bor på Sommarøy. Du møter dem for eksempel i butikken, hvor det er innredet en egen herrekrok, Kaillkråa. Siden det ogå her er damene som handler mest, blir herrene parkert i kaillkråa, hvor de har egne kroker med navn på til kaffekoppene sine. Et par av kjerringene i bygda får også være med. Husflidsutsalget er et annet artig besøk, her kan man kjøpe sjyvotta, votter med en tommel på hver side. Når det begynner å bli skittent og dårlig grep på den ene sida, kan man snu votten og bruke den på andre sida :)

Om Sommarøy Arctic Hotell

En og en halv time fra Tromsø, ytterst i havgapet ligger Sommarøy Arctic Hotell Tromsø. Hotellet er naturlig nok stolte av sin beliggenhet og har ekte nordnorsk sjel. Derfor er det naturlig for dem å servere mat basert på gammel tradisjon med råvarer fra nærområdet. De gleder seg til å gi oss en ekte kystopplevelse. Badenaustet er et populært sted. Her er det vedfyrt badstu og en romslig badestamp. Like utenfor naustdøra ligger havet. Det finnes også en utendørs jacuzzi på en liten holme foran hotellet, der du kan nyte badelivets gleder. Flotte nye og moderne rom, leiligheter og rorbuer.

Om Hamn hotell i Senja

Hamn i Senja ligger vakkert til på vestkysten av øya Senja. Senja er Norges nest største øy, og ligger i et av de rikeste fiskeområdene i verden. Hamn og de fantastiske omgivelsene både til lands og vanns en av Norges mest attraktive reisedestinasjoner med besøkende fra hele verden. Stedet har vært en sikker havn for fiskere i hundrevis av år, og fra 1880-tallet fremsto det som et aktivt fiskevær med både postkontor, telegraf, butikk og landhandleri. Hamn ble et overnattingssted i 1994, og er i dag en resort med mange opplevelsestilbud. Alle rom har en høy standard med den kvalitet og komfort du forventer fra et moderne hotell.

Senja er også kjent som “et Norge i miniatyr” og kan by på et enestående mangfold av opplevelser i naturen hele året. Her på 69,4 ° nord, som også er nord for polarsirkelen, kan våre besøkende se nordlyset om vinteren og midnattssola om sommeren. Senja bugner av topptur-fjell, vandre- og turterreng av alle vanskelighetsgrader, samt artige og spennende opplevelser på havet.

Om gruppen

Dette blir en mindre gruppe reise, vi ordner all transport på stedet og alt er inkludert i pakken. VI vil bruke privat biltransport (ikke rutebuss). Våre ledere er med på alt og legger alt til rette for oss.
Alle steder har egne regler som de følger etter regjerings krav om smittevern, mer info om dette får dere ved ankomst til hvert sted. Du kan velge å dele rom og bad med en annen av våre deltagere eller betale ekstra for eget sov- og baderom.

Våre ledere, Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen

Ann-Christin Hansen har bred utdanning i ernæring, coaching, trening/yoga, kommunikasjon og pedagogikk. Hun har utviklet EQU konseptet og matproduktene som er ett resultat av at hun selv har opplevd utfordringer med helsa og jobber med forelsninger og trening. Ann-Christin har en ekstra lidenskap for maten og mennesket!

Bente Kristensen er NLP-coach, helsecoach, mindfulness-instruktør, Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress og utbrent coach. Bente driver firmaet Livsendring, og tilbyr coaching, mental trening, yoga og kurs. Bente elsker å reise, og hun brenner for å dele sin passion med flere mennesker.

Velkommen!

Din leder: Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen

Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen - Ann-Christin Hansen har bred utdanning i ernæring, coaching, kommunikasjon og pedagogikk. Erfaring fra legemiddelbransjen og treningsbransjen. Jobber nå som foredragsholder og...

Pris: 12 500,-
Inkludert:
 • Transport og frakting av bagasje mellom overnattingsstedene/ferge
 • Transport til/fra alle turene
 • 6 overnattinger på idylliske steder i Tromsø, Sommarøy og Senja
 • Deilig lokal frokost hver dag
 • Nydelige fjellturer i fantastisk natur
 • Yoga ved majestetiske fjell
 • Liten gruppe med 2 turledere som tar godt vare på gruppen
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Ikke inkludert:
 • Reise tur/retur Tromsø - kan bestilles via Jomfrureise på forespørsel.
Reisedager: 7
Bestill reise

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1
Innsjekk på The Edge i Tromsø. Vi går tur opp til Fløya som tar ca en time å gå og har en fantastisk utsikt over Tromsø. Dersom en ikke ønsker å gå kan en ta fjellheisen opp og ned.

På kvelden bestiller vi bord på restaurant så kan de som vil bli med.

Dag 2
Morgenyoga før frokost.

Denne dagen går turen til spektakulære Lyngen (kjøretur og båttur) hvor vi går tur til fantastiske Blåisvannet (ca. 2,5 timer t/retur i relativt lett terreng). På kvelden bestiller vi bord på restaurant så kan de som vil bli med.

Dag 3
Morgenyoga før frokost.

Vi kjører til Sommarøy (under en time fra Tromsø) og bor på Sommarøy hotell. På Sommarøy kan vi gå turer, leie kajakker, gjøre yoga og bade på vakre strender for de som tåler litt kaldere vann. Det er en liten fjelltopp i nærheten av hotellet for den som vil opp i høyden.

Dag 4
Morgenyoga før frokost.

Vi går tur og gjør yoga/annen trening. Evt leie kajakk for de som ønsker det.

Dag 5
Morgenyoga før frokost.

Vi kjører til Brensholmen og tar ferga til Botnhamn på Senja. Herfra er det ca 20 minutter kjøring til Segla som skal bestiges denne dagen. Segla er 640 meter over havet og den desidert mest populære toppen på Senja på grunn av sin utrolige utsikt. Den er overkommelig for de fleste, litt bratt noen steder, men er en trygg topp. Det tar ca 40 – 50 minutter å gå opp og 15 minutter ned.

Når vi er nede igjen kjører vi videre til Hamn hvor vi skal bo i to netter.

Dag 6
Morgenyoga før frokost.

Vi går tur opp til Sukkertoppen hvor vi igjen får en nydelig utsikt. Turen tar 2-3 timer. En kan velge å gå helt til toppen eller bare deler av turen. Dersom en ikke ønsker å gå fjelltur kan en slappe av på Hamn eller ta båt ut til en av de nydelige øyene i nærheten.

Dag 7
Morgenyoga før frokost. Det er muligheter for en aktiv tur før vi kjører tilbake til Tromsø.

For de som ønsker en ekstra natt i Tromsø, får en god pris på The Edge og da får vi mulighet til enda en fin middag sammen i Tromsø.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juli 2020

25/07Oslo og andre byerNorge - Opplev Tromsø, Sommarøy og Senja gjennom vandring og yoga
Leder: Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen
Fullbooket, venteliste12 500,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo