Skip to main content

Norge, Valdres - 5 dager med yoga på høyfjellsstue i sommer med Heidi Satya Bakk

Dato: 17 - 21 juli 2019
Pris: 7 500,-
Inkludert:
 • Overnatting i 4 netter
 • Frokost daglig
 • 4 buffe middager med vegetar, vegan og vanlig kosthold
 • 3 lunsjer
 • Daglige forfriskninger med frukt og kake
 • Yoga med Heidi Bakk
 • 4 yogaøkter
 • 2 fjellturer
Reisedagar: 5
Bestill reise

Bli med å nyt Valdres og yoga i sin vakreste sommerprakt. Vi bor på Nythun høyfjellsstue som ligger ca. 20 minutter utenfor Fagernes. Denne ekstra lange sommerhelgen skal vi gjøre deilig yoga, nyte norsk natur i fjellheimen og spise nydelig vegetarmat.

Vi bor godt og spiser godt på Nythun Høyfjellsstue

Nythun er en personlig høyfjellsstue og er blandt annet kjent for stedet der du spiser godt. Nythun er også rangert som distrikt-Norges tredje beste spisested! Vi har reservert stedets hytter, og du velger om du vil dele rom eller betale litt ekstra for et eget rom, hvor du deler bad. Hyttene ligger rett over gårdstunet så det er kort vei å gå til både yoga og den fristende frokosten.

Vi vil ha to fotturer inkludert på denne reisen i juli. Vi har fått med oss vertinne Marit Nythun som er godt kjent i nærområdet, da hun praktisk talt er oppvokst her. Marit legger opp turene etter gruppens ønsker. Du velger selv om du vil delta.

Les gjerne mer om Nythun her: http://www.nythun.com/

Gastronomisk og helsefremmende kost

Vertskapet har erfaring fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Nythun er kjent for å være et sted hvor du får nydelig mat. Deres kunnskap og lidenskap for mat i kombinasjon med gode, norske råvarer er unik – bare gled deg! Maten lages med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og masse entusiasme! Mesteparten av maten vil være plantebasert, og muligens noe fisk. (det vil si ikke melkeprodukter, kjøtt og raffinert mat).
Vi vet hvor sunt det er med plantebasert mat, og her vil du overraskes over hvor spennende og god denne maten er.

Vi nyter helgen uten alkohol, og lar naturen og stedets prakt, kostholdet og øvrig program forføre oss i stedet.

vegetar gourmet nythun valdres

Din yogainstruktør Heidi Satya Bakk

Til daglig er Heidi profesjonell samtalepartner som Gestalt psykoterapeut, i tillegg underviser hun yoga og gir privattimer og Terapeutisk Ayurvedisk yogamassasje. Hun er også sertifisert helsecoach.

Heidi er eier av www.yogaverkstedet.no i Bærum.

”Jeg tror på å omfavne alle livets fasetter. Jeg tror på å gi seg selv vennlig oppmerksomhet og å være nysgjerrig på egne reaksjonsmønstere i stede for å dømme. Dette kan gi en fantastisk mulighet til endring, gode valg og til å stå sterkere i seg selv.

Kropp og sjel går hånd i hånd og gjennom yogapraksis kan vi oppnå et mer vitalt og balansert liv. Regelmessig praksis nærer hjertet og sinnet og hjelper oss til å leve livet mer jordnært, bevisst og fleksibelt. Yoga gjør meg mindre reaktiv, mer mindfull i mine handlinger og mer aksepterende i forhold til meg selv og mine omgivelser. Mange uventede dører har blitt åpnet og yogaen har gitt meg indre styrke, tillit og støtte til å utforske eget potensiale. Dette er gaver jeg ønsker å dele i min undervisning Varmt velkommen på reise”

Yoga

For Heidi er yoga så mye mer enn fysiske øvelser. De fem punktene som er beskrevet som basis I Sivananda yogaen synes jeg er et nydelig og enkelt bilde på en helhet som kan være med på å legge et grunnlag for et godt og balansert liv. På denne yogaferien skal vi utforske hva yogaen som helhet kan gjøre for oss mentalt og fysisk. Det blir noen livgivende dager hvor du får pleiet kropp og sjel i fantastiske omgivelser. Her kan du tillate deg å gi slipp på hverdagslige gjøremål, og å fylle på med ro og ny inspirasjon i vakker natur. Heidi tilpasser instruksjonene så de passer for alle, både nybegynnere og erfarene.

Tretti gram trening er verdt flere tonn teori (Swami Sivananda)

Yogareisen passer for deg som

 • Ønsker en avkoblende sommerhelg i vakre Valdres i Norge

 • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget god mat

 • Vil spise vegetar eller vegan mat en helg (frivillig)

 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv

 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk

 • Er nybegynner i yoga eller ønsker å fordype din praksis

 • Liker kombinasjonsferie med yoga & fjelltur

Transport til Nythun

Det er lagt opp til transport på egenhånd på denne reisen og våre deltagere kommer fra hele landet 😊 Men om noen kommer fra samme sted så oppfordrer vi folk til å kontakte hverandre for felles skyss. Vi sender ut deltagerliste ca 2 uker føre avreise. Det er også mulighet til å benytte Valdresekspressen til Fagernes Skysstasjon: https://www.nor-way.no/nb-NO Bussen går flere ganger daglig fra Oslo. Fra Fagernes kan man da ta eller dele en taxi. Det er ca 20 minutter å kjøre hefra til Nythun.

Vi gleder oss til å møte DEG på Nythun til vår yogahelg. Det er mindre grupper, så vær rask med din påmelding.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/07Norge, Nythun - Yogahelg på fjellet i sommer
Leder: Heidi Satya Bakk
Mer enn 87 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo