Vietnam - Yoga, strand og utflukter med Henriette Lien

HØYDEPUNKTER

  • Yoga med Henriette
  • Strendene på Phu Quoc
  • Homestay hos familie
  • Sjarmerende storby Ho Chi Minh
  • fantastisk mat
  • Mekong Delta elvene
Last ned program

Yogainstruktør og turleder: Henriette Lien

Bli med til strandparadiset, matmekkaet og til det gjestfrie Vietnam på yogareise med Henriette Lien. Det er lett å finne roen ved synet av kritthvite strender og grønne omgivelser på den lille nydelige øya Phu Quoc som er vår hoveddestinasjon.

Hvor skal vi?

Vi flyr til og starter reisen i hovedstaden Ho Chi Minh, denne travle millionbyen med de franske kolonibygningene, parkene, og det yrende folkelivet. Fra denne millionmetropolen, søker vi stillheten og roen ute ved den vakre kysten på øya Phu Quoc, den lille øya ligger i Siambukten en kort flytur fra Ho Chi Minh byen. Med havet og palmekledde sandstrender som nærmeste nabo, leder Henriette Lien oss gjennom dager med flytyoga og tid til ro og refleksjon. Fra kystlandskapet dra vi inn i Mekongs mektige tropiske elvedelta.  Her skal vi oppleve hverdagslivet slik Khmerfolket har levd i århundrer, før vi returnerer til hovedstaden og avslutter denne opplevelsesreisen med show og middag på en av djunkene på Saigon River. De siste to dagene i Mekongdeltaet er prioritert til utflukter og naturopplevelser og da er det ikke yogaundervisning. 

Om Henriette og hennes yoga: Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtangayoga i 14 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i VINYASA FLOW også kalt FLYTYOGA. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vilogså kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag.Henriette er opptatt av den medisinske effekten av å praktisereyoga. Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre. ”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” –Henriette

Vi skal bo på 2 lekre hoteller under oppholdet (4 og 5*) samt homestay en natt i Mekong deltaet. Vårt yogaopphold er på øya Phu Quoc og her skal vi bo på Salinda Resort,5*. Det ligger rett ved stranden, hotellet er bygget for å gli inn som en naturlig del av øya og kåret til en av de 5 beste luksus hotellene i Vietnam i år (Tripadvisor). Her finner du alt du ønsker av ekte og unik ferieresort!

Pris: kr 24 000,-     Enkeltrom tillegg: kr 6 000 (NB:enkeltrom er ikke mulig når vi bor på homestay)

 

 

Status:
Fullt

Kart