Ungarn, Budapest - Yoga og mindfullness med Linn Murphy på grønn øy

Dato: 18 - 23 september 2018
Pris: 9 990,-

HØYDEPUNKTER:

  • Yoga hver dag med erfaren yogainstruktør Linn Murphy
  • Veiledning i mindfulness og stresshåndtering
  • Opphold ved spahotell på grønn øy midt imellom by-halvdelene
  • Naturskjønne omgivelser med mulighet for gå- eller joggeturer
  • Vakker by

 

Velkommen på 5 avslappende og inspirerende døgn med yogaøkter. mindfullness og stressmestring på den grønne og vakre Margtisziget øya som ligger mellom Buda og Pest bydelen og midt i Donau. En perle av sted! En stor park som er 2,5 km lang rett ved elven og her er det fint å gå tur langs.

Budapest er hovedstad i Ungarn - landets økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum. Opprinnelig var Budapest to byer på hver side av Donau, Buda og Pest. De to byene ble slått sammen i 1873, og midt mellom bydelene ligger fagre Margitsziget øya.  Budapest et svært populært reisemål med vakker arkitektur og gode shoppingmuligheter i de koselige handlegatene.

Din instruktør

Linn Murphy er utdannet Helsecoach MNFF. Til daglig jobber hun med helsefremmende tiltak i bedrifter, som treningsveileder, motivator og yogainstruktør. Linn er opptatt av å motivere andre til å ta vare på egen helse -hun ser HELE mennesket for å beholde friskhet og velvære. Sentralt i praksisen står flyt, pust, kroppslig og mental opplevelse.

Yoga, mindfulness og stressmestring

Vi praktiserer yin yoga og klassisk yoga på turen. Du får oppleve individuelt tilpasset yoga hver dag. Yogaen vil gjøre deg mer fleksibel og sterk, fremme din balanse og redusere stress. Yoga handler også om å lytte til deg selv, og akseptere det som dukker opp underveis. To kvelder fordyper vi oss i mindfulness og stresshåndtering, og du vil kunne benytte fokuset inn i yogapraksisen. Sammen skal vi skape en opplevelse av å bygge tilstedeværelse og styrke i deg selv. At du kan oppleve øyeblikkene med hele deg!


Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer t/r flyplassen i Budapest, 5 netter i delt dobbeltrom på Margitsziget Health Spa hotell, frokost daglig, daglige yogaøkter med Linn Murphy, inngang til Danubius Premier Fitness Centre (sauna, swimming pool, fitness room, steam bath)

Pris: Kr 9 990,-
Enkeltromstillegg: Kr 2 300,-

 

Pris:
9 990,-
Dager:6
Inkludert i reisen
Flyreise Oslo - Budapest t/r, skatter, avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer t/r flyplassen i Budapest, 5 netter i delt dobbeltrom på Margitsziget Health Spa hotell, frokost daglig, daglige økter med Linn Murphy, 1 middag, inngang til Danubius Premier Fitness Centre (sauna, swimming pool, fitness room, steam bath)
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/09Oslo Budapest - Yoga og mindfulness på grønn øyMer enn 89 990,-Bestill