Tyrkia, Antalya - Enkel og naturlig styrketrening med Jasmin Haraldsen

Dato: 6 - 13 november 2018
Pris: 15 900,-

Tyrkia, Antalya - Enkel og naturlig styrketrening med Jasmin Haraldsen

Glem mørketiden og hent frem ny energi for resten av året! En deilig uke i november vil forlenge soldagene fra sommeren, og gi deg det ekstra som gjør dagene frem mot jul til en lys glede!

En perfekt miks av aktivitet, strand, sand, sjø, forfriskende spa-behandlinger og koselig samvær er oppskriften på en topp ferie!

Ellers står sol, bading, hvile og ekstra søvn på planen, i tillegg til deilig mat og drikke. Alt dette får du i hyggelig selskap med andre damer, som også er innstilt på en oppbyggende og humørfylt uke med tid til seg selv og eget velvære. En uke med fokus på å lade batteriene, og nyte alle sanser er hva du får på denne reisen.

Om hotellet:

Vi bor på Gloria Serenity Resort under oppholdet. Et femstjernes gudinnehotell, med stor hage, egne brygger med "lounging" atmosfære ute i havet, lang sandstrand, fantastisk mat og et av Europas vakreste spa. Vi har all-inclusive med førsteklasses service så her er det bare å gi alt på treningsøktene før dere kan nyte nydelig mat og late dager på solsengen med god samvittighet. Vi koser oss sånn på dette anlegget - det er noe helt spesielt! Skulle du ha behov for mer aktivitet kan hotellet også by på forskjellige gruppetreningstimer. De har blant annet pilates, vanngymnastikk, step aerobic og spinning, så her er det bare å bli med på det som frister.  

Trening og aktiviteter:

Jasmin Haraldsen er trenings leder og skal til Antalya med deg. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening med egen kroppsvekt og litt rask gange før felles frokost.

På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga og en kjærlighetsmeditasjon.
Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Bli inspirert og motivert av Jasmin <<Treningen passer for alle>>
 
- Herlig felles middag med glade damer.
- Felleskap med mye latter og glede.
- Samtale om sunn livsstil.
- Ro, hvile og egentid.
- Sol, varme og palmer!

Inkludert: 7 netter i delt dobbeltrom,  transfer, all inclusive, 2 daglige treningsøkter på Gudinne hotellet vårt!

Tillegg for enkeltrom: 3.800

Tillegg: Visum koster nå 20 $ - dette ordnes nå på forhånd av hver enkelt. Vi sender ut en link med info til alle i god tid. Gjøres enkelt på nett og du må bare ha ditt pass tilgjengelig og kredittkort.   Enkelt og greit og alt er klart når du kommer frem til solens land!

Bli med på tur med PT Jasmin å få nye hyggelige bekjentskaper, nye erfaringer og vi leverer deg hjem solbrun, glad, sunn og sprek :)

 

 

 

 

Pris:
15 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise til/ fra Oslo Gardermoen
● bagasje
● transfer t/r flyplassen
● 7 netter i delt dobbeltrom på Gloria Serenity
● all inclusive; dvs alt av mat og drikke hele uken
● 2 daglige treningsøkter med Jasmin Haraldsen
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
06/11Oslo GardermoenTyrkia, Antalya - treningsreise med Jasmin HaraldsenMer enn 815 900,-Bestill