Skip to main content

Norge, Tromsø - Glede, overskudd og bevisstgjøring under midnattsol

Dato: 12.- 15.juli 2021

Norge, Tromsø – Glede, overskudd og bevisstgjøring under midnattssol

Kjærlighetscoaching med Qi gong og Mindfulness på eventyrlige Ishavshotell i Nordens Paris. Bli med Sophia Lea til Tromsø og nyt lange dager og lyse netter på Scandic Ishavshotell, mens du bevisstgjør din kjærlighetskraft.
"Gleden er alltid tilgjengelig, du må bare lære å koble deg til den", sier Sophia og tilbyr oss spennende og lærerike dager i flotte naturomgivelser på Scandic Ishavshotell i den arktiske hovedstaden. Unikt beliggende på kaikanten strekker hotellet seg utover i Tromsøsundet med flott utsikt over havneområdet, Ishavskatedralen og Tromsdalen.

På denne turen vil fokuset være på deg selv gjennom mental og fysisk trening, kjærlighetscoaching og nyttig lærdom. I tillegg vil du oppleve vakre Tromsø med midnattssol og besøke Nordlysplanetariet – Norges største planetarium. Målet med denne reisen er å få et bevisst forhold til egne behov og ønsker, være på plass i eget liv, ha klarhet, retning og bevisstgjøre dine muligheter for å lykkes i kjærligheten.

Høydepunkter

 • Vakre naturomgivelser
 • Morgen Qi gong og Mindfulnesstrening
 • Kjærlighetscoaching
 • Bevisstgjøring
 • Mentalt overskudd
 • Midnattsol
 • Herlig kvinnefellesskap

Hotellet vårt i Tromsø

Under oppholdet vårt overnatter vi på Scandic Ishavshotell, hvor vi bor rett på kaia i Nordens Paris. Vi våkner til fantastisk utsikt og fylkets beste frokost. Hotellet ligger få minutter fra Hurtigruten og Polarmuseet og 6 km fra flyplass.
Restauranten Roast byr på nøye tilberedte retter fra en moderne ala carte meny bestående av den ferskeste sjømat, fisk og lokalt kjøtt, alt tilberedt under en original Josper grill på det åpne kjøkkenet. Her kan du også nyte en smakfull drink eller lokal øl.

Standard rommene er delikate og behagelige å trekke seg tilbake til etter en dag fylt med opplevelser. Alle med Wifi, eget bad og utsikt mot byen.


Reisens innhold

Sophia lærer deg hvordan du kan bearbeide det som begrenser deg i kjærligheten. Hennes teknikker i kjærlighetscoaching skal bl.a. styrke dine mestringsevner, og du vil også lære effektive metoder for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet i livet.
Kropp og sinn danner et system og for å få fylt kroppen med kjærlighetens energier er det viktig å ha en riktig kroppsfølelse. Der kommer Mindfulness med Qi gong trening inn i bildet; en treningsform som kombinerer myke, flytende bevegelser med en rolig, våken mental tilstand. Vi trener hver dag fra 08.00 til 09.00. Morgentrening finstemmer kropp og sinn og lader opp muskulaturen med energi. Disse øvelsene løser opp spenninger, reduserer stress, bedrer kroppsbalansen og bringer kropp og sinn i harmoni.
Mindfulness hindrer tankestrømmen i å være konsentrert om frustrasjoner over fortiden eller bekymringer for fremtiden og lærer deg å være mer i nuet. Mindfulness og Qi gong trening er
med på å hjelpe deg til å være tilstede med alle sansene, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Resten av dagen kan du bruke til hva du vil: Liker du å bade kan du oppleve Arktisk strandliv med kritthvite strender og krystallklart vann. Du kan også ta fjellheisen og oppleve Tromsøs beste utsikt eller en kajakktur i midnattssol. De lange lyse sommernettene gjør det lett å bli døgnvill, og å gjøre utendørsaktiviteter i dagslys kl. 23 gir dem en helt ny dimensjon.

Nyt lyset! Sove kan du gjøre en annen gang.

Reisen passer for deg som:

 • Trenger å få mer overskudd
 • Ønsker å lykkes bedre i kjærligheten og andre relasjoner
 • Vil bevisstgjøre og frigjøre ressurser for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet
 • Liker naturfenomener
 • Vil oppleve midnattssol
 • Er eventyrlysten

Kursholder

Sophia Lea er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om selvutvikling og parforhold; hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært kjærlighetscoach i Kjærlighet til alle på TV2 Sumo, fast spaltist i damemagasinene ELLE og TARA, og holder kurs og foredrag i selvutvikling.

Din leder: Sophia Lea

Sophia Lea er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold; hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært...

Pris: 7 150
Inkludert:
 • 3 netter i rom til eget bruk
 • Daglig frokost
 • 1*2-retters Velkomstmiddag
 • Daglig Qi gong og mindfulness med Sophia
 • Kjærlighetscoaching med Sophia
 • Adgang til Nordlysplanetariet
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Program

DAG FOR DAG PROGRAM:

Dag 1
Ankomst
17:00-19:00 Kjærlighetscoaching
20:00-22:00 Felles middag

Dag 2
08:00-09:00 Mindfulness med Qi gong
09:00-11:00 Deilig frokost
11:00-17:00 Egentid med sol/bad/sightseeing
17:00-19:00 Kjærlighetscoaching
21:00 -22:00 Middag på hotellets restaurant for de som ønsker å bli med. 

Dag 3
08:00-09:00 Mindfulness med Qi gong
09:00-11:00 Deilig frokost
11:00-12:00 Nordlysplanetariet
12:00-17:00 Egentid med sol/bad/sightseeing
17:00-19:00 Kjærlighetscoaching
21:00-22:00 Middag på hotellets restaurant for de som ønsker å bli med. 

Dag 4
08:00-09:00 Mindfulness med Qi gong
09:00-11:00 Deilig frokost
11:00-12:00 Oppsummering

Ord fra tidligere reisende med Sophia

"Stort pluss med Sophia sitt opplegg: coaching og Qi gong, herlig og inkluderende dame!"

"Super bra tur på alle måter. Varm, engasjert, delaktig, og inkluderende kursleder."

"Qi gong trening og astro guiding kurset med Sophia var topp. Hun var god til å lære fra seg, pluss at hun var en topp reiseleder som var tilstede for oss og ordnet opp raskt når det behøvdes."

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juli 2021

12/07Norge, Tromsø - Mindfulness og Midnattsol
Leder: Sophia Lea
Fullbooket, venteliste7 150Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo