Skip to main content

Spania, Alicante - løpe- og treningsreise med Ingrid Kristiansen

Status:
Fullt

Treningsmotivasjon i verdensklasse!

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din treningsglede og løpeteknikk. Vi reiser til den Spanske solkysten og til Costa de Almeria. Kom i form og la deg inspirere av Ingrids treningsglede! Velkommen!

Ingrids treningsprogram for uken

Det blir en variert uke med to økter pr dag. Mye løpeteknikk, men også styrketrening, stavgåing og en sykkeltur eller langtur. Er det noe du lurer på angående din trening så får du garantert svar. Få kan vise til den allsidige erfaringen som Ingrid har. Hun gir gode og enkle tips. Hva er det ditt mål med din trening? Og hva er det du ønsker å oppnå i 2018? Løpe 10 km på kortere tid enn 55 min? En av kundene fortalte at når hun løpte sin vanlige runde vel hjemme igjen etter treningsuken med Ingrid, løp hun sin runde på 5 min kortere tid. Hennes kondisjon var stort sett lik, det var som utgjorte hele differansen var teknikken. Og husk, det er aldri for sent å lære!

Hilsen fra Ingrid: "- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer. Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon."

Vårt hotell på Mar de Pulpi

Det store og flotte hotellet ligger rett ved stranden, med gode muligheter for en morgendukkert. Perfekt sted for de som ønsker fokus på aktivitet i kombinasjon med velfortjent ferie. Hotellet har profesjonelle treningsmuligheter - enten i 25 meters basseng, på løpebanen, i treningsrommet, på sykkel eller på gressplener. I de stilige leilighetene med nærhet til havet, er det to soverom, felles bad og her kan du slappe av på balkongen/terrassen. Leiligheten har aircondition, wifi og kjøkkenfasiliteter. To senger i hvert soverom. Hotellet har mange muligheter for sportslige aktiviteter også på egenhånd. Her kan du leie sykkel, brettpadling, vindsurfe og en svømmetur i bassenget eller i det varme Middelhavet. Det er en flott strandpromenade nedenfor hotellet, fint å gå tur, løpe eller sykle. Det er også fine turstier i området.
I restauranten på hotellet får du frokost, lunsj og middag inkludert i reisen.

Tillegg for eget soverom: kr 1.200,- ( begrensede plasser).
Tillegg for egen leilighet med to soverom og eget bad: 3300,-(begrenset plasser).

Resort: Klikk her for mer info om hotellet

Costa de Almeria

Her kan du føle det ekte Spania og det er fine muligheter for shopping. Foruten slottet av San Juan de los Terreros, er det noen spennede geologiske formasjoner å se i nærheten.

Høydepunkt på reisen:

  • Variert trening som passer for alle
  • Gode og enkle treningstips fra en verdensmester
  • Helpensjon med sosialt fellesskap
  • Flott resort rett ved stranden

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo