Skip to main content

Spania, Tenerife - Aktiv ferie for kropp og sjel

Status:
Fullt

Mestring, livsglede og selvtillitt på Tenerife

Start 2020 med en skikkelig magisk treningsuke for både kropp og sjel. For å komme i gang med årets trening, drar vi til Costa Adeje på Tenerife. Her skal vi nyte sol, strandliv og morsomme treningsøkter på et all-inclusive hotell. Mestring, livsglede og selvtillitt er stikkord som alltid er med når vår Persolige Trener og motivator Christin leder treningene med gjestene sine. Få frem ditt potensiale en uke i januar med herlig sol og flott fellesskap med sammen andre treningsglade jenter. Gled deg til ulike tema og et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon.

WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med MASSE positiv energi!

Høydepunkt

 • 2 daglige og inspirerende treningsøkter med Christin
 • En av norges mest erfarne og beste gruppetrenings instruktør
 • «PIPPI» & ABC ALFABET TRENING
 • Sol, Sjø & Spa
 • Aktiv ferie for kropp og sjel
 • En god start på det nye året

Trening Christin Kalve

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut.

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. I tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele uken.

På programmet: ​Trening med egen kroppsvekt, strikk, styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, oppstramming, tabata, boot camp, stretch and relax, partner "duo" trening og mye mer - se eget program

Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer med inspirerende samtaler og hyggelig nytt bekjentskap. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv og egen velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med prioriteringer på å lade batteriene, nyte og berike alle sanser!

Lær å lage ditt eget treningsprogram, og ta det med deg hjem

Etter en uke med varierte treningsøkter og god opplæring har du fått en del verktøy. Christins mål etter denne uken er å gi deg indre styrke og motivasjon til å både lage og gjennomføre gode rutiner i hverdagen. Derfor vil du lære å sette sammen ditt eget ukesprogram, som inkluderer treningsprogram og andre rutiner du ønsker å prioritere. På denne måten får du noe konkret å forholde deg til slik at du kan fortsette den sunne livsstilen også når du kommer hjem.

Fakta om Tenerife

Tenerife er den største av de syv bebodde Kanariøyene og med 2 034 km² er Tenerife Spanias nest største øy. Den tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife og er den mest folkerike øya på Kanariøyene og i Spania, med om lag 900 000 fastboende. Øya ligger i Atlanterhavet nærmere 300 kilometer fra den afrikanske nordvestkysten, og er av vulkansk opprinnelse. På Tenerife ligger vulkanen Pico del Teide (3718 moh.), som er Spanias høyeste fjell. Landskapet rundt vulkankjeglen er stedvis preget av fortsatt vulkansk aktivitet.

Grand Hotel Callao

4 stjerners hotell Grand Hotel Callao

Grand Hotel Callao ligger 5 km fra Adeje, 14 km fra Las Americas Beach og ca 26 km fra flyplassen. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant, bar, basseng, barnebasseng, treningsstudio, spa-fasiliteter (mot ekstra kostnad og minst 16 år), biljard, tennisbaner, squashbane, konferansefasiliteter, internett / trådløst internett og parkering.

Hotellrommene er utstyrte med privat baderom (badekar / dusj),
- hårføner,
- TV
- telefon
- minibar / kjøleskap
- safe (ekstra kostnad)
- luftkondisjonering
- balkong / terrasse.

Reisen til Tenerife passer for deg som...

 • Liker å være i fysisk aktivitet
 • Ønsker å bli kjent med nye mennesker
 • Vil komme i gang med trening
 • Ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i en hektisk hverdag
 • Ønsker å lære hvordan du kan gjøre styrketrening tilpasset din kropp og dine behov

Du vil oppleve en reise med et variert og motiverende opplegg bestående av ulike livstils temaer, styrke, kondisjon trening, bevegelighet og pust, rytmer, og deilig stretching hvor Christin gjerne gir deg en unik og magisk «aromatisk stretching & touch» med trykkpunkt massage. Dette er din reise - nyt den til det fulle! De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

Det handler ikke om alt du MÅ KUTTE, men hva du kan tilføre i hverdagen og på Christin´s reiser motiveres du til å tilføre hverdagen med gode opplevelser - vaner og rutiner !

«Getting you exited to create a healthy and happy life you love» Christin

Om instruktøren

Vår motivator, PT (Personlig Trener) og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve; en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for sin gode energi og evne til å motivere andre med sin kunnskap og enorme livs-og treningsglede. Christin gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som passe like godt for helt utrente til godt trente.
Hun er utdannet gjennom SAFE -instruktør i aerobic, step, sykkel, styrke, dans & stretcing . I tillegg er hun spa terapeut og en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at DU skal ha en kropp i balanse og at DU skal få mer hverdagslykke gjennom effektive treninger for kropp og sjel. På hennes treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter
.

Christin Kalve

Hverdagsmagi

Christin brenner for hverdagsmagi og det å gjøre trening og kosthold så inspirerende og lett som mulig. Hun setter spesielt fokus på hvor mye både fysisk og mental trening betyr for et bedre liv. Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt . Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.
Du får gjerne oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, vaner, rutiner , gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man SELV velger å ta.

Jump on the beach

Søk reise

Dag for dag program

TRENINGSPROGRAM TENERIFE m/ motivator & PT Christin M. Kalve

Dag 1. 

09.00 Avreise fra Oslo Gardermoen - Ankomst kl 13.45

15.00 Omvisning på hotellet med informasjon.
17.00-18.00 OPTIMALISERE OG AKTIVERE DIN LIVSKVALITET

Finn ditt «WHY« dine grunner hvorfor , la oss lage en plan, hvor er du – hvor skal du

Vi avslutter med 15 min effektiv & inspirerende DUO Express trening!

20.00 Velkomstmiddag og bli kjent.

Dag 2. 
08.00 Mobilitet & Tabata Trening – (Effektiv styrke og kondisjon intervaller) Avslutter med de

5 Tibetanske riter (YOGA) – opplev hvor godt en 15 min X 3 økt gjør deg
09.00 Frokost
16.30 UT PÅ TUR -ALDRI SUR -Vi tar med oss strikken og en stor vannflaske (gjør øvelser mens vi beveger oss!) 19.30 Middag

Dag 3.
08.00 BootyBuilder- effektiv rumpe & lår trening med minibands i fokus – (krydres med 1bryst -1 Rygg øvelse)
09.00 Frokost                                
16.30 Core - kjernemuskulatur (10 x10) Pust - stretch & relax
19.30 Middag

Dag 4.
08.00 STERK KROPP -Effektiv trening for hele kroppen med strikk + minibands
09.00 Frokost
16.30 5x5 effektiv kondisjonstrening & herlig stretching for hele kroppen m/ aroma
19.30 Middag

Dag 5.
08.00 Rytmer- puls & challenge
09.00 Frokost & deretter frivillig Utfluktsdag

19.30 Middag

Dag 6. 
08.00 «PINK» HIIT Bootcamp med styrke + høy puls hvor vi jobber 2 og 2 (PHOTOSHOOT)
09.00 Frokost
16.30 BootyBuilder- effektiv rumpe & lår trening med minibands – (krydres med skulder- biceps og triceps øvelse)
19.30 Middag

Dag 7.
08.00 Eget ABC treningsprogram -UKESPLAN TRENING & KOSTHOLD, stretch & relax
09.00 Frokost
16.30 «PIPPI» trening – du klarer mer enn du tror -
19.30 Middag-tema: flower powerJ

Dag 8.
08.00 "Takk for uka xpress trening & lykkehormon fest – (Rytmer - styrke – puls & pust)

09.00 Frokost - kl 12.00 avreise fra hotellet/ 14.35 Flyet tar av & ankomst Oslo Gardermoen 21.10

*Denne uken vil gi deg ny energi -masse glede og et variert innhold av bevegelighet, styrke, rytmer, kondisjon , yoga og stretching.

Den kloke kroppen din kan fortelle deg hvem du er og hvordan du har det hvis du lærer deg å lytte og forstå hva den forsøker å si deg!  Jeg gleder meg til å gi dere alle en EnergiBoost og motivasjon til å fortsette en sunn og aktiv livstil i hverdagen din. Energi klem fra Christin

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo