Skip to main content

Spania Altea, Rimelig, enkel og effektiv treningsreise

Status:
Fullt

Altea, Spania - Klar for påfyll? Dans over dørstokkmila og finn ny motivasjon

Finn formen i Spania sammen med Therese Nordbø og Kathrine Vea Johansen . Vi forlenger sommeren i den koselige lille byen Altea på Costa Blanca kysten i Spania. En reise hvor du garantert får hjelp over dørstokkmila og kommer i bedre form. Det blir to økter om dagen der vi lærer nye øvelser, bruker vår egen kropp som vekt, leker, koser oss, knyter nye bekjentskaper og ikke minst utfordrer oss selv. Treningsreisen er lagt til et lekkert 4 stjerners hotell, rett ved Middelhavet. På Cap Negret har alle egen balkong og alle måltider er inkludert. Her skal vi oppleve masse, trene, spise, drikke, nyte livet og kulturen.

Høydepunkter

 • Lekkert hotell rett ved stranden
 • Motivasjon inn mot treningshverdagen
 • To norske instruktører er med på reisen
 • Mulighet for utflukter
 • Mye for pengene!

Er jeg sprek nok?

Helt klart! Dette passer for alle, vi har alle forskjellig utgangspunkt når det kommer til trening. Therese og Kathrine hjelper deg å tilpasse øvelser etter ditt utgangspunkt og behov, og så bygger vi videre derfra. Vi skal finne treningsgleden og se hvor mye energi hverdagstrening kan gi oss. I tillegg skal vi lære om motivasjonen som gjør alt mye lettere. Har du trent mye fra før, så har jentene noen ekstra utfordringer på lur. I tillegg til dette vil det blir 3 inspirasjonsforedrag under uken.

  Altea og hotellet, Cap Negret

  Altea er kjent for godt vær, herlige strender fylt med rullende varme steiner og labyrintiske gater med hvitkalkede husfronter. Vårt hotell heter Cap Negret ****. Det ligger helt nede på stranden, 10 min spasertur i utkanten av Altea sentrum. Hotellet har velutstyrte rom, restauranter både ute og inne, et stort svømmebasseng, gratis solsenger, treningsrom og sykkelutleie.

  spania hotel cap negret jomfrureiser

  Leier man sykkel, er det tallrike utfluktsmuligheter; strandpromenaden i Altea med mange spisesteder og shopping, ca 1/2 times tur til den (norske) byen Albir, og til topps til Fyrhuset. I Albir er det en fin sandstrand for en dukkert i havet. Hotellet er behjelpelig for de som ønsker seg en lunsjboks med drikke, så lenge man sier ifra i forveien. Besøk den flotte katedralen i Altea som ligger i gangavstand fra hotellet. En sykkeltur eller fottur til Quadalest med guide (fjelltur) er også en uforglemmelig opplevelse. Utfluker ordner vi på stedet og er ikke inkludert.

  Vår treningsleder Therese Nordbø og Kathrine Vea Johansen

  Vi har alle møtt dørstokkmila og opplevd at døgnet har for få timer til å få lagt inn den treningsøkten som egentlig var ønskelig. Mørket kommer alt for fort og sofaen er plutselig mye vanskeligere å komme seg opp av. I løpet av denne uken skal vi starte på ny. Vi skal lære nye veier for å lure disse hverdagsfellene.

  Therese Nordbø Kathrine Vea Johansen

  Mange tror at trening er å måtte løpe 10 km eller løfte tyngst mulig, men trening er så mye mer. Trening er aktivitet, lek og moro. Som trener på denne reisen har vi Therese som i 11 år har drevet med håndball i eliteserien i Norge. Nå har hun lagt håndballskoa på hylla og startet med løping, i tillegg fokuserer hun på å spre treningsglede og dele sin kunnskap og erfaringer med kvinner.

  Kathrine er pedagog, fysisk og mentaltrener samt kostholdsveileder. En sprudlende jente som har et stort hjerte for å motivere og inspirere - og kan lokke oss. Kathrine er opptatt av å finne balansen mellom alt en stressende hverdag måtte by på og en sunn og aktiv livsstil, dele kunnskap på en enkel måte og sortere hva som er hva i jungelen av tips og råd om trening og kosthold, bygge selvfølelsen, og ha det bra med deg selv.

  Treningsprogrammet

  Se lengre ned under heading Om treningen - her står mer om alt spennende vi vil inkudere

  Reisen passer for deg som...

  • Vil reise direkte fra Sola til Alicante (går også fra Oslo, kontakt oss for bestilling fra Oslo)
  • Ønsker enkel og effektiv trening
  • Vil ha mye for pengene
  • Trenger litt ekstra motivasjon for å komme igang eller fortsette din trening
  • Det er bare å bestemme seg for at det er du skal få det påfyllet som du har lengtet etter og som du vil ha stor glede av fremover under resten av året! Dessuten føles det alltid greit å komme hjem med brune ben :)

   *Flyet går direkte fra både Stavanger og Oslo, hurra!

  Hjertlig velkommen!

  Søk reise

  Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo