Sardinia, Cala Gonone - Trening, strandliv og utflukter med Christin Kalve

Dato: 3 - 10 juli 2018
Pris: 16 950,-

Treningsreise med energiske Christin Kalve

Bli med på en variert og morsom treningsreise med Christin Kalve! Og dra hjem med masse deilig energi - og brune, sterke legger! ;) Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Dette er DIN reise, som du kan nyte til det fulle! 

Sardinia - for aktive og naturglade «beach lovers»!

Langs den 18 km lange kysten Golfo di Orosei, finner du landsbyen nede ved sjøen: Cala Gonone. Golfo di Orosei består av imponerende grotter, laguner og små strender med hvit sand som ligger som perler på en snor. I selve Cala Gonone finnes to flotte sandstrender, og mange muligheter for å finne bortgjemte små strender via fottur eller båt. Cala Gonone havn er utgangspunkt for dagsturer til strendene langs Golfo di Orosei, og du kan slenge deg på en av de mange fergene som trafikkerer mellom strendene som brytes opp av den bratte kysten. Til den nærmeste stranden, Cala Luna, kan du også gå til fots. Ved Cala Gonone finner du i tillegg Sardinias største nasjonalpark, Gennargentu, og den imponerende kløfta Gola Su Goruppu, også kalt «Europas Grand Canyon». Mange muligheter for korte eller lengre fotturer til klare kilder, vannfall og kløfter. Stedet passer for alle «beach lovers» samt naturglade mennesker. Her er det mulighet for kajakk, dykking, snorkling, klatring, fottur, vinsmaking og båttur. En sjarmerende gammel fiskerlandsby med noen restauranter og kafeer ved havna og i byen. 

Variert trening 

Det blir både styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, bootcamp, stretch and relax og mye, mye mer! 

Treningsnivå

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi tipper du vil bli begeistret! Det er et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, stretching og kondisjon. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Husk å ta med en treningsstikk med håndtak og en notatblokk.

​Utflukter

Vi har inkludert 2 utflukter. Det blir en dagsutflukt med båt hvor vi besøker flere av strandperlene langs kysten, og et italiensk kokkekurs med middag.

Høydepunkter:

  • Cala Gonone, Sardinia
  • ​Sardinias største nasjonalpark Gennargentu (1835 m.o.h)
  • "Europas Grand Canyon"
  • Christin Kalve
  • Variert trening

Se detaljert program litt lenger nede på siden

Overnatting på Sardinia

Hotellet vi har valgt er et enklere familiedrevet 3-4* hotell i typisk italiensk stil. Det har god beliggenhet med både gangavstand til strand og sentrum av landsbyen. Hotellet har også basseng og grønne hager. Hotellet heter I Ginepri og ligger i Cala Gonone. Hotellet er helt nybygget. Alle dobbeltrommene har uteplass. Begrenset antall enkeltrom, der noen ikke har uteplass.  Link til hotellets hjemmeside 


Enkeltroms tillegg: kr 3 000,- (begrenset antall)  Noen av enkeltrommene vil ikke ha balkong.  Det er turistkatt som vi er pålagt å betale til hotellet. På denne reisen er det estimert å være 1-2 euro per person per dag. Dette må betales direkte i kontanter til hotellet.

​Energiske Christin Kalve

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år, så hun er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre.

WARNING:
Du kan risikere å komme hjem 1 -2 kilo lettere og proppfull av positiv energi! Sportslig hilsen Christin :)

 

Pris:
16 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo Gardermoen – Olbia t/r
• Transport t/r flyplass
• 7 netter på 3* hotell
• Halvpensjon
• Daglig trening med Christin
• Italiensk Kokkekurs
• Heldags båtutflukt til strender
Bestill reise

Dag for dag-program

Dag 1
Kl 10.40 Ankomst 
Kl 13.00 Felles lunsj /info 
Ettermiddag: Bli kjent Trening –felleskap er dobbel glede.
Tema: Hverdagslykken skaper vi selv!

Dag 2
Kl 08.00 Morgentrening på tennisbanen: Rytmer- styrke -Stretch & relax 
Kl 16.30 Ettermiddagstrening/samtaletema: 4 EFFEKTIVE øvelser med max repetisjoner på tid!

Dag 3
Kl 07.30  Morgentrening på tennisbanen: 30 min Xpress feel good trening.
Kl 09.00 Utfluktsdag! Velkommen til BÅTTUR! Ta med godt humør -treningstrikk – solkrem – badetøy

Dag 4
Kl 08.00 Morgentrening på tennisbanen: BootyBuilder - sprettrumpe trening! EFFEKTIV styrketrening for rumpe og lår med minibands m.m 
Kl 16.30 Ettermiddagstrening /samtaletema: Ut på Tur- aldri sur - bli kjent i området. Ta med drikkeflaske og treningsstrikken, her blir det både høy puls og ”suprises”.

Dag 5
Kl 08.00 Morgentrening på tennisbanen: Tabata, effektive styrke- & kondisjonsintervaller.
Kl 16.00-22.00 Italiensk KOKKEKURS m/servering.

Dag 6
Kl 08.00 Morgentrening på tennisbanen: The PINK Bootcamp – EFFEKTIV SIRKELTRENING (Ta på noe pink/rosa - photoshoot under treningen)
Kl 16.30 Ettermiddagstrening /samtaletema: 4x 4 intervaller. Kondisjon, core og stretching i en herlig miks! Fokus på kjernemuskulatur og stabilitet og bevegelighet.

Dag 7
Kl 08.00 Morgentrening på tennisbanen: «PIPPI-TRENING» – det har jeg ikke prøvd så det klarer jeg helt sikkert! Ta på ditt «Pippi-tøy» og kjenn kraften! MaxFit HIIT - styrke og kondisjon (du klarer mer enn du tror).
Kl 16.30 Ettermiddagstrening /samtaletema: Stretch & relax. En MYK og smidig kropp gjør også godt!

Dag 8
Christins feel good Xpressworkout - om vi rekker det før avreise
Ca kl 8.30 Hjemreise 
Kl 11.20 Retur fly 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/07Oslo GardermoenSardinia - Trening, strand og utflukter med Christin 116 950,-Bestill