Portugal, Algarve med Camilla Lorentzen

Dato: 17 - 24 juli 2018
Pris: 14 990,-

Treningsreise til Algarve - strand, trening og livsstil

Bli med oss på en aktiv treningsreise med Camilla Lorentzen og opplev treningsglede, mestring og en fantastisk team-spirit! Det blir inspirerende treningsøkter, foredrag, sosialt samvær og deilig strandliv!

Om reisen:

Vi skal til en av Europas vakreste strender på Algarvekysten, blant dramatiske klipper, sanddyner og fiskelandsbyer. Vår reise er i fellesferien (juli) da klimaet er varmt både på land og i vann, og er stedet er ypperlig med sin svale og avkjølende bris som kan sveipe over oss etter en treningsøkt. Vårt hotell ligger rett ved den gylne stranden i Albufeira. Her skal vi kose oss og trene, bade og nyte livet. Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag så vi får en sosial og hyggelig reise. Det blir også lagt opp til egentid.

Her skal vi bo:

Vårt hotell heter Vila Gale Alagoa og ligger i Albufeira. I Albufeira by finner du restauranter, uteliv og shopping. Gamlebyen er pittoresk og sjarmerende, og her samles både turister og lokalbefolkningen blant historiske hvitkalkede hus. På hotellet har vi inkludert deilig helpensjon med mineralvann (ikke med alkohol) til alle måltider. Link til hotellets hjemmeside 

Trenings- og livsstilsmotivator Camilla Lorentzen:

Camilla jobber som personlig trener, webcoach og driver siden fitnok.no. Hun er utdannet som personlig trener gjennom AFPT og brenner for å gjøre trening og helse tilgjengelig og oppnåelig for alle. Camilla er kjent for sin emneknagg "fitnok", som viser til at vi alle er mer enn gode nok slik som vi er og at trening og et balansert kosthold er noe alle kan få til - uansett nivå og forutsetninger. På Camillas reiser vil du oppleve treningsglede, mestring og en fantastisk team-spirit gjennom tilrettelagte treningsøkter, inspirerende foredrag og mye sosialt samvær. Les mer om Camilla på bloggen hennes www.fitnok.no

Treningsprogrammet:

 

Inkludert i reisen er blant annet flyreise Oslo-Faro t/r og transfer t/r flyplass. På hotellet har vi deilig helpensjon, i tillegg er personalet og servicen helt eksepsjonell. Så her er det bare å glede seg til en fantastisk tur! Vi sees :)

Pris:
14 990,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo - Faro t/r
• Transfer t/r flyplass
• 7 netter i delt dobbeltrom på Vila Galé Cerro Alagoa
• Helpensjon på hotell (med mineralvann til måltider)
• Trening og foredrag med Camilla
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/07Oslo GardermoenAlgarve - Strand, trening og livsstilsreise med Camilla Lorentzen 614 990,-Bestill