Portugal, Algarve med Camilla Lorentzen

Treningsreise til Algarve - strand, trening og livsstil

Bli med oss på en aktiv treningsreise med Camilla Lorentzen og opplev treningsglede, mestring og en fantastisk team-spirit! Det blir inspirerende treningsøkter, foredrag, sosialt samvær og deilig strandliv! Reisen er dessverre gått noe opp i pris etter 7.5. da vårt første fly alltoment rakst ble utsolgt.

Om reisen:

Vi skal til en av Europas vakreste strender på Algarvekysten, blant dramatiske klipper, sanddyner og fiskelandsbyer. Vår reise er i fellesferien (juli) da klimaet er varmt både på land og i vann, og er stedet er ypperlig med sin svale og avkjølende bris som kan sveipe over oss etter en treningsøkt. Vårt hotell ligger rett ved den gylne stranden i Albufeira. Her skal vi kose oss og trene, bade og nyte livet. Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag så vi får en sosial og hyggelig reise. Det blir også lagt opp til egentid.

Her skal vi bo:

Vårt hotell heter Vila Gale Alagoa og ligger i Albufeira. I Albufeira by finner du restauranter, uteliv og shopping. Gamlebyen er pittoresk og sjarmerende, og her samles både turister og lokalbefolkningen blant historiske hvitkalkede hus. På hotellet har vi inkludert deilig helpensjon med mineralvann (ikke med alkohol) til alle måltider. Alle hotellrom har balkong.  Link til hotellets hjemmeside 

Trenings- og livsstilsmotivator Camilla Lorentzen:

Camilla jobber som personlig trener, webcoach og driver siden fitnok.no. Hun er utdannet som personlig trener gjennom AFPT og brenner for å gjøre trening og helse tilgjengelig og oppnåelig for alle. Camilla er kjent for sin emneknagg "fitnok", som viser til at vi alle er mer enn gode nok slik som vi er og at trening og et balansert kosthold er noe alle kan få til - uansett nivå og forutsetninger. På Camillas reiser vil du oppleve treningsglede, mestring og en fantastisk team-spirit gjennom tilrettelagte treningsøkter, inspirerende foredrag og mye sosialt samvær. Les mer om Camilla på bloggen hennes www.fitnok.no

Treningsprogrammet:

Inkludert i reisen er blant annet flyreise Oslo-Faro t/r og transfer t/r flyplass. På hotellet har vi deilig helpensjon, i tillegg er personalet og servicen helt eksepsjonell. Så her er det bare å glede seg til en fantastisk reise! Vi sees :)

 

Morgen

Kveld

Dag 1

Ankomst

Tabata

Dag 2

Styrke med strikk

Intervaller og lek + FOREDRAG (livsstilsendring)

Dag 3

Bootcamp

Sirkeltrening

Dag 4

Tabata

FRI

Dag 5

FRI

Styrke med strikk

Dag 6

Intervaller og lek

Sirkeltrening

Dag 7

Bootcamp

Styrke med strikk

Dag 8

Avreise

 

 

Status:
Fullt

Kart