Skip to main content

Portugal, Algarve - Treningsglede med bootcamp og motivasjonsforedrag

Status:
Fullt

Portugal, Algarve - Treningsreise med Anne Marte Sneve

Vi skal til en av Europas vakreste strender på Algarvekysten, blant dramatiske klipper, sanddyner og fiskelandsbyer. Vår reise er i fellesferien (juli) da klimaet er varmt både på land og i vann, og er stedet er ypperlig med sin svale og avkjølende bris som kan sveipe over oss etter en treningsøkt. Vårt hotell ligger rett ved den gylne stranden i Albufeira. Her skal vi kose oss og trene, bade og nyte livet. Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag så vi får en sosial og hyggelig reise. Det blir også lagt opp til egentid.

Ukens treningsprogram

Det blir 2 økter med meg hver dag og treningen blir tilpasset alle uansett nivå. Det blir både styrketrening, kondisjonstrening og bevegelighetstrening gjennom varierte og motiverende økter. I tillegg til trening skal vi ha det gøy og jeg kommer også til å utforske og bruke den fantastiske naturen som finnes i området. Jeg vil også holde et foredrag om trening og motivasjon under uken og det vil også være mulighet til å avtale ekstra privat oppfølging/kartlegging (dette er ikke inkl) utover to fellesøkter hver dag. Dette skal bli gøy og det er du selv som bestemmer hvor mye og hvor hardt du ønsker å ta i. Jeg lover å gi deg en utfordring - om du er klar for det?

Overnatting i Portugal på stilig hotell - Vila Galé Lagos

Vi skal bo på et veldig stilig hotell Vila Galé Lagos som ligger rett over sanden på Meia Praia-stranden i Algarve, med en vakker utsikt over havet.
Et stilig hotel og innredningen er laget av de anerkjente portugisiske designerne Som Ana Salazar, José António Tenente, Miguel Vieira og Katty Xiomara.
Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på alle områder, og det er romslige og komfortable rom. Det mest kjente og fantastiske med hotellet re deres super store basseng; hele 1.200 m2 stort!!
Vila Gale Lagos har også en Satsanga spa med innendørs panoramabasseng og tilbyr deilig massasje. Hotellet har tre restauranter hvor de serverer typisk regional mat. Videre har de egne tennisbaner, multi-idrettsplass og en putting green. Nærheten til stranden er ideell for å praktisere nautisk sport og dykking. Så her skulle det være gode muligheter for en aktiv og avslappende ferie!

Anne Marte

Vår engasjerte og hjertegode leder Anne Marte Sneve

Anne Marte er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God morgen Norge, Hjemmet og KK. I i tillegg holder hun foredrag innenfor helse og trening og har de siste årene jobbet mye med bedriftstrening. Anne Marte brenner for å få alle til å oppleve treningens glede, uansett nivå og mål.

Hvem passer reisen for?

Alle jenter uansett alder - det pleier å være variert på mine reiser. Alt fra 22 til 72. Alder er kun et heldig tall, er du enig? Treningen er lagt opp slik at du trener etter dine evner og jeg veileder. Etter en uke med meg skal du komme hjem med mer overskudd og energi og en tro på at du kan få til det du bestemmer deg for. Skap deg ett minne og lær deg mye nyttig kunnskap om trening, kosthold og motivasjon som du tar med deg hjem og bygger videre på hjemme.

Tilleggspris:

Tillegg for delt dobbeltrom med havsutsikt: kr 1000 pr person.

Tillegg for enkeltrom: kr 3.800.
Tillegg for enkeltrom med havsutsikt: kr 5200. (Vennligst send oss mail på jomfru@jomfrureiser.no om du ønsker havutsikts rom)

VELKOMMEN!

Søk reise

Program

Eksempel på dagsplan:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Kjernetrening med fokus på mage/rygg og holdning
Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Sirkeltrening på stranden. Trening for hele kroppen på ulike stasjoner der du bestemmer tempo og nivå. 
Kl. 20.00: Felles middag.

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk
Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig men inkludert, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo