Portugal, Algarve - Naturlig trening for kvinner

Dato: 24 - 31 mai 2018
Pris: 10 950,-

Høydepunkter:

- Algarvekysten med ca 25 grader og sommer
- Varierte berikende treningstimer
- 2 norske fagutdannede ledere
- Helpensjon
- Glede og fellesskap!

 

Last ned program

Vil du lære om hvordan kroppen din fungerer?

Få en tjuvstart på både sommer og brunfarge på treningsreise til Algarve med fokus på helse, kunnskap, bevissthet og naturligvis trening. Dette er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan ting henger sammen i kroppen din, og som vil nyte en herlig ferie i Sør-Portugal. Velkommen til en pause fra hverdagen med sol, ca 25 grader varme, kort vei til stranden og total velvære.

Litt om treningsreisen

Dette blir en deilig og inspirerende uke, hvor du skal få testet ut treningsformer som bodyART®, Mensendieck, Natural Movement, Stretching, FeminineFlow og Playful Yoga. Og du tenker sikkert nå: «Disse treningsformene har jeg jo aldri hørt om!». Det er du ikke alene om, men vi lover at i løpet av denne uken skal du ved hjelp av disse gruppetimene og flere foredrag om blant annet pust, kosthold og kvinnehelse. Du vil få flere aha-opplevelser og lære kroppen din å kjenne på en helt ny måte. Det vil bli mulighet for utflukter som avtales på hotellet, kanskje teste lokal vinsmaking, surfing eller litt sightseeing i byen. Ikke minst, i tillegg til trening hver dag, får du gode muligheter til både soling og bading. 

Her skal vi bo:

I utkanten av Albufeira ligger vårt hotell somn heter Vila Gale Atlantico. Det er ca 300 meter til den varme gylne stranden og kort vei inn til gamlebyen av Albufeira. Her er det mange butikker, restauranter og herlig folkeliv. Link til hotellets hjemmeside. Hotellet serverer herlig helpensjon til oss og alt er lagt til rette for en aktiv og meningsfylt treningsuke i et av Portugals absolutt mest populære områder. 

Hvem er vi?

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter og treningsledere. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke, som vil vise raske og gode reseultater. Denne fellesuken vil gjøre det mye enklere for deg å fortsette med treningen vel hjemme igjen. Du kommer hjem vel rustet for en god sommer, i tillegg til brune ben. Hvem ønsker seg ikke det i slutten av mai måned?

Hjertelig velkommen!

Pris:
10 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise t/r Oslo-Faro
• Transport tur/retur flyplass i Faro
• 7 netter i delt dobbeltrom på Vila Galé Albacora
• All inclusive (3 måltid om dagen + snacks) Drikke til maten, unntatt alkohol
• Alle treningstimer med Ingvild og Isabelle
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
24/05Oslo GardermoenPortugal, Algarve - Naturlig trening, sol og velværeFullbooket, venteliste10 950,-Book på venteliste