Skip to main content

Norge, Oslo - Årets råeste Treningscamp med Maren Erdvik og Camilla (Treningsfrue)

Dato: 4.- 6.juni 2021

Lets spice things up med svette treningsøkter og steamy spa!

Dette må du ikke gå glipp av! Sammen med Treningsfrue og Maren Erdvik inviterer vi deg til årets treningshelg på Miklagard Hotell. De skal sammen sørge for å fylle opp helgen med effektiv og variert trening, masse treningsglede, latter og ikke minst trening tilpasset alle. I tillegg blir det også muligheten for litt egentid om du ønsker å slappe av, booke behandlinger på spa eller nyte et lekkert lite ekslusivt spa med orientalsk preg.

Maren og Camilla skal sørge for å heie deg frem gjennom hele helgen! De legger tilrette for for at treningen er tilpasset alle nivåer. Det viktigste er at dere skal få en positiv opplevelse samtidig som dere skal føle på mestring og treningsglede. Så folkens, gled dere til trening ute på terrassen og inne i splitter ny sal. Reisen er som nevnt åpen for alle, og sammen skal vi pushe hverandre til å yte det lille ekstra. I tillegg er det bare å glede seg til fantastisk god mat og nye bekjentskap.

Hva kan du forvente av helgen?

Du kan selv velge hvilke timer du vil gå på, og hvor mye du ønsker å trene. Og med disse jentene vil du få en smakebit av ALT! Du kan velge mellom ulike typer sirkeltrening, CrossFit inspirert trening, minibands, mobilitet, løpetrening & intervaller, HIIT økter, og Tabata.

Det legges opp til flere timer i løpet av dagen, men du vil selvsagt også få tid til å nyte både spa, egentid og nydelig mat.

 • En treningshelg full av variasjon hvor fokuset er å ha det gøy!
 • Du trener sammen med andre samtidig som du trener på ditt nivå.
 • Camilla & Maren er ekstremt dyktig til å motivere andre, samt gi veiledning og ikke minst «pushe" deg til det lille ekstra.

Miklagard treningscamp

Hotellet er splitter nytt, og det oser av velvære og energi. Rommene er stilrene, og treningsmulighetene uendelig. Jeg gleder meg! - Camilla

Overnatting på Miklagard hotell i nærheten av Gardemoen.

Navnet Miklagard ble brukt om Istanbul i norrøn tid og var et viktig møte- og handelssentrum for reisende. Også Ullensaker har sterke bånd til vikingene og er oppkalt etter ski- og jaktguden Ull. I tillegg inkluderer området rundt hotellet både gravminner og arkeologisk viktige funn fra vikingtiden. Stedets historie er en viktig del hotellet, og navnet kommer fra det vikingene kalte Istanbul. Byen med fargerike markeder, spennende lukter og solnedganger som tar pusten fra deg. I møtet mellom det nære, nordiske og det mystiske, orientalske, oppstår det noe nytt og spennende. Med stolthet og respekt åpner Miklagard sine dører i april, og vi blir noen av de første besøkende!

Hotellet ligger landelig til med unike muligheter innendørs og utendørs. Her er det rom for super trening og rom for å slappe av og nye egentid. Miklagard har også en orientalsk inspirert spa- avdeling hvor man virkelig får unne seg litt egentid. Rommene er av høy kvalitet og med utsikt over golf-bane eller hagen.

Steamy spa med badstue ritualer

Nyt et deilig lite spa i eksklusive omgivelser hvor du rett og slett bare kan slappe av med hele deg! I spaet står du fritt til å bruke bassengene inne og ute, ta badstue, tyrkisk dampbad eller unne deg egentid i en av stillesonene. Delta gjerne på badstue- og steam ritualer med en av spaets instruktører som veileder. Instruktøren tar deg gjennom kontrastene mellom det kalde og det varme med ulike dufter som vil gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

// Ønsker du massasje og kroppsbehandlinger anbefaler vi at du kontakter hotellet i forkant. Pågang er forventet :)

Reisen passer for deg som

 • Er glad i å være aktiv
 • Ønsker fysisk aktivitet i hverdagen
 • Teste nye treningsfromer
 • Ønsker egentid
 • En reise fra hverdagsstress

Treningscamp treningsfrue treningsreise

Helgens treningsinstruktører er Camilla og Maren

Camilla, bedre kjent som Treningsfrue har 5 års erfaring fra treningsbransjen og er utdannet personlig trener (AFPT) i 2016. Hun har flere treningsreiser bak seg. Til daglig jobber hun som instruktør på Skedsmo CrossFit som hun og mannen startet i 2020. Med to barn, hund og en mann i turnus forsøker Camilla å finne balansen mellom jobb, familieliv og trening.

Maren, har 12 års erfaring fra treningsbransjen. Hun er utdannet personlig trener (AFPT), sykepleier (UIA), og har utdannelse innen ernæring (NIH). Jobber til daglig som Online coach og gruppetreningsinstruktør innen løp, styrke i sal, HIIT-timer og Metcon, samt arrangerer flere årlige treningsreiser til utlandet og flere treningsevent rundt om i landet. Maren brenner for treningsGLEDE, og elsker å formidle mestring, råskap og gode opplevelser for alle gjennom fysisk aktivitet.

Din leder: Camilla Aastorp Andersen

Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, er en treningsglad tobarnsmamma som prøver å finne balansen mellom jobb, trening og familieliv. I 2016 tok hun PT utdannelsen og har siden jobbet aktivt med kvinner og menn som ønsk...

Pris: 5 390,-
Inkludert:
 • Innkvartering 2 netter ved Miklagard Hotel i valgt rom (enkeltrom mot tillegg)
 • Daglig frokost
 • 1 velkomstmiddag
 • Trening tilpasset alle nivåer
 • Treningshelg full av variert trening med Camilla og Maren
 • 7 inspirende treningsøkter
 • Fellesskap med jenter og gutter
 • Treningsglede
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 3
Bestill reise

Søk reise

Helgens Program

Fredag:
kl. 15.00 - 15.45 Bootcamp for early birds (ute)
kl. 17.30 - 18.15 Minibands -  (ute)
kl. 19.30 Middag og underholdning //middag er inkludert, drikke bestilles på egenhånd ved bordet

*Etter middag tar vi med oss noe godt i glassene for en liten overraskelse

Lørdag:
kl. 08.00 - 08.45 Løpeteknikk og intervaller (ute)
kl. 09.00 - 10.00 Frokost
kl. 10.30 - 11.30 Mobilitet & stretching (inne)
kl. 12.00 - 13.00 Lunsj
kl. 14.00 - 14.45 HIIT økt (inne)
kl. 17.00 - 17.45 CrossFit inspirert FULLKROPPSØKT (ute)
kl. 19.30 - Middag //ikke inkludert

*hvis du ønsker å forhåndsbestille 2 retters middag og bord for 295 kr, så legg igjen en kommentar ved booking av reisen så ordner vi det :)

Søndag:
kl. 08.00 - 08.45 «en spicy avskjedsøkt» en miks av alt vi har gjort denne helgen. 
kl. 09.00 - 10.00 Frokost
kl. 11.00 - avreise

*Vi forbeholder oss retten til å justere programmet etter det beste for gruppa dersom det blir behov for det :)

 

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2021

04/06Norge, Oslo - Treningshelg med Treningsfrue på Miklagard
Leder: Camilla Aastorp Andersen
Mer enn 45 390,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo