Skip to main content

Spania, Marbella - Treningsreise til Spanias solkyst, direktefly fra Bergen og Oslo

Dato: 9 - 16 mai 2020

Treningsreise med Natalie til Marbella, Spanias solkyst

Bli med på en inspirerende reise hvor du prioriterer deg selv, henter ny energi og nytt overskudd samtidig som du opplever et helt unikt felleskap sammen med andre treningsglade damer. I løpet av denne spreke uken venter massevis av variert trening, høy puls og god stemning. Vi har inkludert en aktiv ettermiddag på Mikes Gym - bare gled deg til en skikkelig woow-faktor. Du mestrer mye mer enn du tror!

Marbella pool side

Vi bor på Melia Marbella Banus hotel - rett utenfor Puerto Banus

Vi har valgt oss lekre Melia Marbella Banus hotel - et 4 stjerners hotellanlegg/resort med stor hage og beliggenhet rett ved stranden. Det er ca 35 min å kjøre fra flyplassen i Malaga til hotellet. Hotellet ligger ved den flotte strandpromenaden og det er kun 5 min å gå herfra til Puerto Banus som er nærmeste "tettsted". Her er det et mangfold av kafeeer, restauranter, barer, beach barer og butikker - og elegante biler og båter. Regnet som Spanias jetset sted nr 1! Tar du strandpromenaden videre forbi Puerto Banus kommer du til San Pedro, som er mer den ekte Spanske stilen og mer lokal. Så her er det bare å velge! Fint å leie sykkel en dag å sykler her.

Melia Marbella Banus hotel

Melia Marbella Banus er et hotell som byr på alle fasciliteter. Hotellet har 200 rom, stor hage og herlig uteareal med svømmebasenger (en er kun for voksne) og solstoler. Det er flere restauranter og barer på hotellet. Det fines også en velværeavdeling med innendørs basseng, badstu og turkisk bad.
Hotellrommene er store - på hele 35 m2 og har to queensize senger i hvert rom. Så her er det god plass og lett å dele rom. Alle rom har balkong og utsikt mot hagen eller bassenger. Romslige lyse bad. Det serveres frokost daglig på hotellet. I tillegg har vi inkludert 2 felles middager på en av hotellets restauranter, samt en felles middag ute på restaurant.

Melia Marbella Banus hotel food

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon og mye mer. I tillegg til Natalies inspirerende trening har vi inkludert en ettermiddag på Mikes gym. Hørt om stedet? Tøffest i klassen, helt klart! Sjekk ut våre bilder og gjerne netsiden deres her: MIKES GYM Vi har leid egen buss som kjører oss tur/retur og det er inkludert med 3 timers hinderbane og trening med en av ders coacher. Bare grugled deg, Natalie er med og bistår.

trening med Natalie Totland
Eksempel på dagsplan*:
Formiddag
:
Kl. 08.30-09.00.: Powerwalk og morgentrening
Kl. 10.00.: Felles frokost
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30.: Trening: Bootcamp, trening med strikk, kortstokk, egen kroppsvekt m.m
Kl. 20.00.: Felles middag (3 kvelder)
*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Mikes gym

En av Europas største hinderløyper byr på skikkelige utfordringer, og høy mestringsfølelse. Her blir man både svett, møkkete, og lattermild. Løypen er lagt opp med flere morsomme, og spennende utfordringer, tilpasset ditt nivå. Du kan dermed forvente en enorm mestringsfølelse, og godfølelse etterpå. Vi har en felles treingsøkt her en ettermiddag i løpet av uken (inkludert med buss tur/retur). Husk rikelig med drikkevann:) Her er link til hjemmesiden: https://www.mikesgymmarbella.com/

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre! For DEG som ønsker å lære mer om trening, og kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem. #livetskjer er Natalies motto, og på våre reiser lærer du å takle det bittelitt bedre.

Etter en uke med variert, og effektiv trening lover vi at du drar hjem med en fastere (og gjerne solbrun) kropp, og et grunnlag som gjør det enklere å fortsette med treningen. Reisene er motivasjon-/og energiboost for å fortsette en sunn, og aktiv livsstil hjemme. I mai er det varme sommertemperaturer og det er ikke for uten grunn at det heter Costa del Sol, solkysten.

Instruktør og leder på reisen, Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Natalie Totland

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på reise med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Mulige utflukter:

 • Havnebyen Puerto Banus er kjent for de rike og de berømte. Den lille havnebyen har mer å by på enn flotte båter og klassiske biler. Her finnes et eget Casino, shopping, gode restauranter og et hektisk uteliv. Og hvem vet, kanskje du får øye på en kjendis?
 • Den spanske storbyen har mer å by på enn shopping, gode restauranter og strand. Den arabiske festningen, Plaza de los Naranjos og Plaza del Santo Cristo er noen av stedene du ikke må gå glipp av om du tar en tur inn til Marbella.
 • Den britiske kolonien Gibraltar ligger på sydspissen av Spania og forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Her kan du besøke Morrison supermarked, ta taubanen opp for å se på de ville apene, St Michales grotten, besøke Trafalgar kirkegård, ta en kopp te og en scones på Casemates-plassen, eller å slappe av i de tropiske hagene i Alameda.

VELKOMMEN!

Din leder: Natalie Totland

Natalie jobber som personlig trener, kostholdsveileder og coach. Hun er i tillegg en etterspurt foredragsholder innen trening, helse og ernæring, samt jobber hun som skribent for en rekke kjente magasiner. Natalie ble kå...

Pris: 13 950,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Bergen - Malaga eller direkte Oslo - Malaga inkludert bagasje.
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt dobbeltrom
 • Daglig frokost ved hotellet
 • 3 felles middager under uken
 • Daglige treningsøkter (morgen og kveld) med Natalie Totland
 • Utflukt til Mikes gym, inkl. entre og 3 timers trening i hinderløype tilpasset alle nivå
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • En kickstart på en sprekere kropp, og en sunnere livsstil
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
09/05BergenSpania, Marbella - Treningsreise til Spanias solkyst, direktefly fra Bergen
Leder: Natalie Totland
Mer enn 413 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo