Skip to main content

Spania, Mallorca - Trening & livstilsreise

Dato: 18 - 25 mars 2020
Pris: 11 990,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo - Mallorca
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middag, 3-retters eller buffet
 • 2 daglige treningsøkter med Christin
 • Foredrag om selvtillit
 • Herlig fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Motivasjon med mestring og livstil i fokus

En treningsreise på Mallorca kombinerer morsomme treningsøkter og mental trening med strandliv og velvære. Vi bor på et flott hotell med utsikt til middelhavet, deilig gourmet restaurant og gode spamuligheter. Du garantert få kjenne på mestringsfølelse, gled deg til ulike tema og et variert og motiverende opplegg. Motivasjon, mestring og selvitllit er stikkord for hvordan PT og motivator Christin leder treningene. Hun får deg til å klarer mer enn du tror og det er ofte utenfor komfortsonene magien skjer - La deg inspirere, start 2020 med begeistring og test ut variert trening, få frem ditt potensiale en uke i mars med herlig sol og godt selskap.

Høydepunkt

 • Trening 2 ganger om dagen
 • Lære hvordan du lager ditt eget treningsprogram
 • Tilgang til lukket facebook gruppe med bilder og videor av øvelser, og annet materiale fra uken
 • Gode samtaler om å finne din indre styrke
 • Opphold på flott hotell med gode spamuligheter
 • En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

En helt unik uke, for deg som trenger et løft

Denne reisen handler mye om indre motivasjon. Mange av oss er halvveis i livet, og plutselig har vi en mulighet til å sette fokus på oss selv. For noen kjennes dette både befriende og skummelt. Christin opplever ofte på reisene at en fellesnevner er at mange kvinner rett og slett satt seg selv på vent, til fordel for andre, det kan være jobb, venninner eller familie. Mange vet at trening er lurt, og at en liten pause til egentid høres deilig ut, og at sunn mat sikkert ikke er så vanskelig hvis man bare går inn for det. MEN, det er ikke alltid så enkelt! Hva hvis dette ikke har vært en del av hverdagen din på veldig lenge? Hvor skal du starte? Det er her Christin og de andre damene kommer inn i bildet… Christin er din inspirator, treningsinstruktør, og mental trener på denne reisen. Christin lærer bort teknikker, og jentene, de heier, roper, henter vann, deler historier og erfaringer.

Ingen er like, alle har sin bagasje. På denne reisen er det rom for å komme som den man er, og på denne reisen skal vi gjøre hverandre gode. Det gjør vi gjennom daglige samtaler om det å være menneske, det å være kvinne, om det å finne sin egen styrke når man trenger det mest. Dette fører til godt samhold i gruppen <3

Iløpet av denne ferien vil du lære hvordan du kan forbedre hverdagen ved hjelp av fysisk og psykisk helse. Her er mestring i fokus. Det handlinger ikke om hvor sprek du er, du jobber der du er og det er BRA NOK! Men du skal få utfordring, du kommer til å kjenne at hjerte slår, pulsen stiger og svetten vil renne som aldri før. Du kommer til å kjenne på treningsglede gjennom ulike aktiviteter, som gåtur, dans, styrketrening, tabata, bading, stafetter og annet lagarbeid. Kanskje er ikke alle øktene din favoritt, men du kommer garantert til å få trent, svidd av noen kalorier, og du kommer hjem med en god øvelsesbank.

Her kan du se en liten film fra en av Christins tidligere reiser:

Lær å lage ditt eget treningsprogram

Etter en uke med varierte treningsøkter og god opplæring har du fått en del verktøy. Christins mål etter denne uken er å gi deg indre styrke og motivasjon til å både lage og gjennomføre gode rutiner i hverdagen. Derfor vil du lære å sette sammen ditt eget ukesprogram, som inkluderer treningsprogram og andre rutiner du ønsker å prioritere. Slik får du noe konkret å forholde deg til slik at du kan fortsette denne sunne livsstilen også når du kommer hjem.

WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med MASSE positiv energi!

Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt . Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.

Trening Christin Kalve

Treningsinfo: Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

  Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av varierte treningskonsepter og selvsgt litt lek med egen kroppsvekt!

  Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Vi trener to ganger om dagen, i tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele uken. Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer.

  Tiden mellom våre to treningsøkter pr dag disponerer du som du ønsker; her er det muligheter for både egentid, strandliv, utflukter, shopping, avslapping og velvære.

  Det vil også være muligheter ta del i inspirerende samtaler/livstilstema, hvor engasjementet pleier å være stort! Du får gjerne oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, vaner, rutiner, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man SELV velger å ta.

  På treningsprogrammet

  • 2 daglige og inspirerende treningsøkter med Christin
  • Christins «PIPPI» trening
  • Dineget ABC ALFABET TRENING
  • Aromatisk pust- stretch & relax
  • Ulike intervall metoder : Tabata- 4x4-HIIT- RPM m.m
  • Pink Bootcamp m/Photo Shoot
  • Mobilitetstrening for stive kropper
  • De 5 tibetanske riter (yoga)
  • Partner og "duo"-trening,
  • Aerobic & rytmer
  • Stretch & Relax
  • Pep talk" med inspirerende oppgaver for å fremme bedre livstil

  *Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

  hotel maritim galatzo mallorca

  Overnatting og trening på Mallorca

  Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, og området i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

  Christin Kalve

  Din instruktør Christin Kalve

  Vår motivator, PT og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve på 50 år som er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for sin gode energi og evne til å motivere andre med sin kunnskap og enorme livs-og treningsglede. Christin gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som passer like godt for helt utrente til godt trenet , de er ALDRI HELT LIKE.

  Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt . Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.


  Hun er utdannet gjennom SAFS & SAFE - og tar nå ny utdanning gjennom AFTP. Hun har jobbet 30 år som gruppetreningsintruktør i aerobic, step, sykkel,styrke, dans og stretching. I tillegg er hun spa terapeut en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at DU skal ha en kropp i balanse og at du skal få mer hverdagslykke gjennom effektive treninger for kropp og sjel. På hennes treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og GARANTERT litt stølhet også? Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter.

  Reisen passer for deg som

  • Liker å være i fysisk aktivitet
  • Ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem.
  • Trenger å finne litt tilbake til deg selv
  • Ønsker å bli kjent med nye mennesker
  • Dette er din reise - nyt den til det fulle! De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

  Christins quote: «Getting you exited to create a healthy and happy life you love» - Meld deg på , du angrer KUN om du ikke griper sjansen :)


  Søk reise

  Tilleggsinformasjon

  Muligheter for ekstra trening

  • Ønsker du en personligtime med Christin hvor dere sammen kartlegger, setter mål og lager en plan for din livstil kan du bestille i forkant til christin.kalve@gmail.com slik at tid og dag blir planlagt i god tid.
  • Christin bruker to ulike typer strikker, (minibands og treningsstrikker med håndtak), de kan du bestille hos henne i forkant av reiseen om du ønsker. Kr 349,-

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  18/03Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Trenings og livstilsreise med Christin M. Kalve
  Leder: Christin Kalve
  Mer enn 811 990,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo