Kypros - trening og strandliv med Christin Kalve

Høydepunkt på reisen:

 • Daglige inspirerende treningsøkter med Christin
 • 5* hotell rett ved stranden
 • Innendørs og utendørs bassenger
 • Sommer, nytelse og velvære i april
 • Stor inkludert frokostbuffet hver dag
Last ned program

Klar for tidlig sommer, brune ben og svett moro?

Bli med til solrike Larnaca bukten, til myke sandstrender og deilig badevann! Dette blir en aktiv ferie med deilig strandliv sammen med instruktør Christin Kalve. Det er et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, stretching og kondisjon. WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med masse positiv energi! På Kypros starter sommeren i april, og på dagen ligger temperaturen på mellom 20 og 25 grader, det er også varmt nok til å bade i sjøen. Vi trener to ganger om dagen, i tillegg kommer Christin med mage fine tips til motivasjon og trening hele uken. Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer. I tillegg til herlig trening, får du også felleskap med mange andre og en herlig uke med tid til deg selv og eget velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser! 

Det er ca 10 km til sentrum av Larnaka hvor du finner et stort utvalg av restauranter, uteliv og shopping for den som ønsker det. I den gamle tyrkiske bydelen serverer restaurantene tradisjonell kypriotisk mat.

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise som du skal få nyte til det fulle. 

På programmet: ​Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, boot camp, stretch and relax ++ 

Vårt hotell på Kypros

Vi bor flott til på 5* hotell; Golden Bay Beach Resort. Hotellet ligger rett ved stranden i Larnaca bukten, det er 10 km til sentrum men flere hoteller og restauranter langt den populære stranden. Hotellet har innendørs og utendørs bassenger, grønne hager, spaavdeling med behandlingstilbud og flott treningsrom med tredemøller etc. Det er grusveier og løpestier i nabolaget. Hotellet har også 2 tennisbaner, utebar og restauranter. Link til hotellet: https://goldenbay.com.cy/  

Instruktør og turleder

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 20 år som instruktør så meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningøkter. Dette passer for alle aldre og uansett hvor treningserfaren du er eller om du er helt nybegynner. Du får også råd om mye som omfatter begrepet "livskvalitet". Gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valg du velger å ta. Det er ALDRI en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke

 

Ekstra utflukter. Bli med på så mange du vil, det er inkludert i prisen

I tillegg til Christins treningsopplegg har hotellet og Larnaka by eget aktivitetstilbud med spennende utflukter - alt er inkludert i prisen. Du får mer informasjon om de ulike aktivitetene og påmelding på hotellet.

 • Fugletitting og veving av basketball-kurver. I 
 • Besøk i Mazotos Camel Park.
 • Guidet tur: "Larnaka Past and Present".
 • Tradisjonell dag i Athienou.
 • Guidet tur: "Scala - It's Craftsmen".
 • Larnaka: Utflukt i tradisjonelle landsbyer.

 

Status:
Fullt

Kart