Kroatia, Pula - Strandliv og enkel trening

Høydepunkter:

  • Vanngymnastikk
  • Yoga 
  • Enkel trening
  • Styrke og balansetrening
  • Vandring i området
  • Båttur til en nydelig øy
  • Utflukt til Pula
  • Personlig trener og reiseleder Rebecca van Eck
Last ned program

Enkel treningsreise til Adriaterhavskysten i sommer

Legg sommerferien til middelhavsperlen Kroatia, Europas vakreste kystlinje og det glitrende adriaterhavet. I Pula, den største byen på Istria-halvøya, finner vi en herlig blanding av kroatisk dagligliv, historiske bygninger og krystallklart vann. Vi bor like utenfor Pula, i Medulin, et fredelig ferieområde. Her skal vi trene litt hver dag, reise på utflukter og nyte god mat og drikke. Vi skal strekke på kroppen og gjøre vanngymnastikk hver dag, i tillegg blir det et variert utvalg av treningstimer bestående av styrke, kondisjon, pilates, og lagarbeidstimer du kan velge mellom. 

Om treningen

Uansett hva slags form du er i skal du komme hjem sterkere, smidigere og skikkelig uthvilt. Målet til Rebecca er at du skal komme hjem brun, uthvilt og i bedre form enn når du dro! Du trenger ikke være godt trent fra før. Dette kan være en fin reise for å enten få en god start på treningen, eller komme tilbake til trening etter lengre pause. Vi tar hensyn til rygg, knær og evt andre skader ved behov. Denne reisen er åpen for alle og man kan i stor grad styre intensiteten selv. 

I vann og på land

Dette er en enkel treningsreise hvor vi jobber uten å belaste kroppen voldsomt. Trening i vann er svært godt for ledd, siden man blir lettere i vann. Vi får rolige yoga og pilatesøkter der vi jobber med å løsne opp stive muskler og ledd samtidig som vi skal styrke kjernemuskulatur og balanse. 

Her skal vi bo

Vi bor på det 4 stjerners hotellet Park Plaza Belvedere, med store uteområder og fantastiske spafasiliteter. Bli med på en herlig kombinasjon av luksus, enkelt trening- og strandliv! Klikk på bildet under for å lese mer om hotellet.

Din reiseleder og personlig trener, Rebecca

Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga. Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tiden bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY».

Status:
Fullt

Kart