Skip to main content

Kroatia, Brač- Enkel treningsreise med vanngym og strandliv

Status:
Fullt

Enkel treningsreise til Brač med Rebecca van Eck

Legg sommerferien til middelhavsperlen Kroatia, Europas vakreste kystlinje og det glitrende adriaterhavet. Vi reiser til den vakre øya Brač, utenfor Split. Her skal vi trene litt hver dag, slappe av og nyte god mat og drikke. Rett vest for hotellet ligger den annerkjente stranden Zlatni Rat også kjent som "The golden Horn". Ingen forkunnskaper om trening er nødvendig. Uansett hva slags form du er i skal du komme hjem sterkere, smidigere og skikkelig uthvilt.

Sommerferie på Bol

Vi ankommer Split med fly, derfra går ferden videre med buss til Supetar, ferge over til Brač, og derfra et lite stykke med buss til "byen". Bol er en rolig by som pleide å være hjemmet til vindyrkere, fiskere og sjømenn, og i dag er det den eneste kystbyen på sørsiden av øya Brač.

Om treningen

Målet til Rebecca er at du skal komme hjem brun, uthvilt og i bedre form enn når du dro! Du trenger ikke være godt trent fra før. Dette kan være en fin reise for å enten få en god start på treningen, eller komme tilbake til trening etter lengre pause. Vi tar hensyn til rygg, knær og evt andre skader ved behov. Denne reisen er åpen for alle og man kan i stor grad styre intensiteten selv.

På treningsprogrammet

 • Vanngymnastikk 5-6 økter

 • Enkel styrketrening

 • "Kontortrening" Fokus på rygg, nakke og skulder, enkle øvelser som kan gjøre arbeidsdagen bedre

 • Yin Yoga

 • Afrobeats og LatinFusion: En god miks av afrikansk dans, latin og zumba

 • Yoga

 • Workshop i egen massasje ++

 • Mulighet for sykkeltur på Hvar

Overnatting i Kroatia

Vi har booket oss inn på et 4 stjerners hotell på øya Brač. Vi har fått enkle og fine standardrom, med aircondition og har frokost og middag inkludert hver dag på hotellet. Her er det et flott spa og wellness område med basseng både innendørs og utendørs, dambadstuer, finsk sauna, romersk badstu og hele 12 behandlingsrom. Du kan lese mer om spatilbud her her: https://www.hotelelaphusabrac.com/en/wellness-island-of-brac.aspx

Din leder og personlig trener, Rebecca

Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år, og har lang fartstid som instruktør ulike former for vanngymnastikk. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga. Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tiden bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY».

Hva sier deltakere fra enkel treningsreise?

Føler meg som et eneste stort smil, som starter inni magen, og kjenner at negative "vibber" bare preller av. Hærlig Takk for en flott uke, masse flotte, hyggelige damer, med store smil. Jeg har kost meg, ledd og ladet, samtidig er nok kroppen litt sterkere, og sjela litt mere på plass, enn da jeg dro. Takk Rebecca... for alt du har lært bort, mange fine metoder, for ikke å snakke om pust..

God tur hjem alle sammen, dette ga masse mersmak. - Hilsen Edith

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo