Skip to main content

Kroatia, Rovinj - Positivt påfyll for kroppen og toppen

Dato: 23 - 30 mai 2020

Morsom trening i vakre Rovinj

Mange lever hektiske liv hvor alt og alle andre kommer først, enten det er jobb, barn, mann, foreldre, barnebarn etc. Egentid og egne behov kommer ofte sist. Dette er en aktivitetsreise hvor du er i fokus, og i førersetet. Det er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan tanker blir til følelser, og hvordan du kan få til positive endringer. Bli med oss på lekkert hotell, morsom og leken trening, masse sosialt samvær og påfyll for kropp og sjel. Anne Marte Sneve er vår treningsleder og motivater og gleder seg til å bli kjent med deg.

Høydepunkt

  • Balansert program mellom fellessamlinger og egentid
  • Flott hotell med fantastisk beliggenhet i rolig bukt
  • Herlige omgivelser
  • Mulighet for å skjemme seg bort med SPA
  • Fellesskap med likesinnede damer
  • Gamlebyen Rovinj
  • Motivasjon og påfyll

Treningsreise Anne Marthe

Sjarmerende middelalderby

Beliggende på den største halvøya langs Adriaterhavet i Istria nord i Kroatia er denne romantiske byen absolutt verd et besøk. Med sine brostensbelagte små gater og trange smug, og vakre pastellfargede bygninger er dette en billedskjønn liten perle av en by der den ligger og speiler seg i sjøen. Her finner du små koselige restauranter, gallerier og morsomme butikker og masse historie. Her i Rovinj lever de av hovedsakelig av fisking, jordbruk og vindyrking. Stedet har en rik historie og kultur arv, og vakre landemerker som Gamlebyen, nasjonalparken Golden Cape Park Forest, øyene og kystområdet som er fredet har gjort at Rovinj er blitt et yndet turistmål

Hotell Rovinj Kroatia
Vår innkvartering i Rovinj

Hotellet vi har valgt oss er et lekkert 4 stjerners hotell som ligger helt nede ved vannkanten og omslynget av skog. Her skal det være lett å finne roen mellom treningsøktene, enten du slapper av ved det bassenget, eller nyter en behandling ved hotellets Spa. Hotell Eden tilbyr også et fullt utstyrt treningsrom og utendørs aktiviteter. Her er mulig å leie seg en kajakk eller sykkel om du vil utforske nærområdet fra land eller vann, og det er flere tennisbaner. Gamlebyen Rovinj ligger en 20 minutters spasertur unna. Og er du klar for å bowle, ja så finnes det en bowlingbane også! 50 meter unna finner du en rullestenstrand med krystallklart badevann, restaurant og bar. Her skal det nok også bli lett å koble av.
Vi har inkludert ukens middager på hotellet som tilbyr deilig kroatisk mat, gode ferske og økologiske råvarer og deilig lokal vin.

Rommene har alle enten balkong eller terrasse og aircondition.

Hvem passer reisen for?

Alle jenter uansett alder - det pleier å være variert på mine reiser. Alt fra 22 til 72. Alder er kun et heldig tall, er du enig? Treningen er lagt opp slik at du trener etter dine evner og jeg veileder. Etter en uke med meg skal du komme hjem med mer overskudd og energi og en tro på at du kan få til det du bestemmer deg for. Skap deg ett minne og lær deg mye nyttig kunnskap om trening, kosthold og motivasjon som du tar med deg hjem og bygger videre på hjemme.

Vår leder Anne Marte Sneve

er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God morgen Norge, Hjemmet og KK. I i tillegg holder hun foredrag innenfor helse og trening og har de siste årene jobbet mye med bedriftstrening. Anne Marte brenner for å få alle til å oppleve treningens glede, uansett nivå og mål.

Annet Marthe Sneve

Din leder: Anne Marte Sneve

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God...

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
23/05Oslo GardermoenKroatia, Rovinj - Positivt påfyll for kroppen og toppen
Leder: Anne Marte Sneve
Mer enn 412 900,-Ring oss for bestilling
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo