Kypros - Trening, løpeteknikk og utflukter med Ingrid Kristiansen

Dato: 3 - 10 mars 2018
Pris: 14 950,-

Motivasjon i verdensklasse. Kom i form og la deg inspirere av Ingrids treningsglede

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din treningsglede og løpeteknikk. Vi bor flott til på vårt 5* strandhotell med utflukter og aktiviteter inkludert. 

Ingrid forteller: "- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer. Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon. Jeg gleder meg til å reise til Kypros på treningssamling med deg!

Ingrids treningsuke:

Det blir en variert uke med to økter pr dag. Mye løpeteknikk, men også styrketrening, stavgåing og en sykkeltur eller langtur. Er det noe du lurer på ang din trening så får du garantert svar. Få kan vise til den allsidige erfaringen som Ingrid har. Hun gir gode og enkle ti Hva er det ditt mål med din trening? Og hva er det du ønsker å oppnå i 2018? Løpe 10 km på kortere tid enn 55 min? En av kundene fortalte at når hun løpte sin vanlige runde vel hjemme igjen etter treningsuken med Ingrid, løp hun sin runde på 5 min kortere tid. Hennes kondisjon var stort sett lik, det var som utgjorte hele differansen var teknikken. Og husk, det er aldri for sent å lære! 

Kommentar fra reisende: "Ingrid Kristiansens positivitet, gode humør, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger ga meg stor porsjon motivasjon for å trene mer for å oppnå målet. Det at Ingrid hele tiden var sammen med oss inkl. På utflukten ga hun oss mulighet for å bli kjent med henne og til å stille spørsmål om trening og hun delte velvillig med oss sin solide erfaring. Hun sørget hele tiden for at alle i gruppen var inneforstått med hva vi skulle gjøre. Hun sørget også for at alle treninger var tilpasset for alle uansett form."

Høydpunkt på reisen:

 • Variert trening som passer for alle
 • Løpeteknikk
 • Få gode og enkle tips fra en verdensmester
 • Tjuvstart på sommeren og brune ben
 • 5* hotell rett ved sjøen
 • Hyggelige utflukter som fugletitting og besøk i tradisjonelle greske landsbyer

Vårt hotell på Kypros:

Hotell på Kypros

 

Vi bor flott til på 5* hotell; Golden Bay Beach Resort. Hotellet ligger rett ved stranden i Larnaca bukten, det er 10 km til sentrum men flere hoteller og restauranter langt den populære stranden. Hotellet har innendørs og utendørs bassenger, grønne hager, spaavdeling med behandlingstilbud og flott treningsrom med tredemøller etc. Det er grusveier og løpestier i nabolaget. Hotellet har også 2 tennisbaner, utebar og restauranter. Link til hotellet: https://goldenbay.com.cy/  

Spørsmål og svar:


Kan jeg bli med selvom jeg ikke har løpt så mye før? 
​Ja så absolutt. Har du ikke løpt før er dette det perfekte sted å begynne. Ingrid lærer deg god teknikk, og tar det fra "scratch". 
Blir det blod svette og tårer?
Dette er tross alt en ferie, det betyr at det skal være tid til å både yte og nyte.
Jeg har løpt mye før, kan jeg delta på denne reisen og finslipe løpestil og teknikk?
Ja, Ingrid tilpasser til alle nivå, så hvis du har trent og løpt mye vedder vi gull og grønne skoger på at Ingrid tar deg til et høyere nivå, men husk du legger inn innsatsen selv :)

Ekstra utflukter. Bli med på så mange du vil, det er inkludert i prisen

 • Fugletitting og veving av basketball-kurver.
 • Besøk i Mazotos Camel Park.
 • Guidet tur: "Larnaka Past and Present".
 • Tradisjonell dag i Athienou.
 • Guidet tur: "Scala - It's Craftsmen".
 • Larnaka: Utflukt i tradisjonelle landsbyer.

I tillegg til Ingrids treningsprogram har hotellet og Larnaka by eget aktivitetstilbud med spennede utflukter - alt er inkludert i prisen. Mer info her: Program og utflukter.pdf 

Pris:
14 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
Flyreise med skatter og avgifter
transfer
7 netter i delt rom på 5* hotell med halvpensjon
2 daglige treningsøkter med Ingrid Kristiansen
Ingrids motivasjons foredrag
drikke til middager
lokale utflukter arrangert av hotellet
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/03OsloKypros - Løpereise med Ingrid Kristiansen 214 950,-Bestill