Skip to main content

Emiratene, Ras Al Khaimah - Treningsreise med arabiske vibber

Dato: 10 - 17 februar 2020
Status:
Fullt

Trening, strandliv og arabisk kultur

Med mer enn 7000 års fasinerende historie og kultur er Ras Al Khaimah den perfekte feriedestinasjonen når du trenger en flukt fra den tøffe, mørke og kalde norske vinteren. Med et fantastisk landskap som byr på kilometer med hvite sandstrender og terracotta ørkensletter har dette lille Emiratet etablert seg som en autentisk og spennende destinasjon. Nå setter vi vinteren på pause en ukes tid og reiser sammen for å kose oss med trening og nye opplevelser. Her skinner solen hele året og badevannet holder 25 grader. Her finnes ingen skyskrapere og verdens største ditt eller datt, men et fredelig, stressfritt og genuint emirat som har valgt å bevare sin tradisjonelle kultur og historie.

Høydepunkt

  • Sommerfølelse i februar
  • Spennende kultur og historie
  • Arabiske netter
  • En destinasjon utenom det vanlige
  • Nyte herlige lokale smaker på hyggelige uterestauranter
  • Mulighet for morsomme utflukter

VARIASJON OG MESTRING

er alltid med når vår leder Marit gjennomfører trening med deltagerne sine. Samtidig vet vi at det er utenfor komfortsonene magien skjer. Kom og bli med, la deg inspirere, og test dine grenser en uke i februar med herlig sol, bad og sommertemperaturer.

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv, og trene sammen med andre. Ønsker du treningsinspirasjon og påfyll av D-vitamin før vårsola får tatt ordenlig her hjemme, er det bare å bli med! Her er ingen aldersgrense, kom som du er, og det vil bli lagt til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede! Trening legges opp ut fra ditt nivå. Du er velkommen å reise singel eller med en venninne, søster eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen. Trening vil gjennomføres med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands, strikk og matter. Mulig vi også får oss en økt i det flotte treningsstudioet som er på hotellet. Om ønskelig vil det være mulig å bestille egne PT-timer i løpet av uken. Det blir økter med fokus på styrke av hele kroppen, og av hjertepumpa med blant annet intervalltrening. I tillegg blir det yogainspirert bevegelighetstrening. Variert og allsidig, og garantert noe som passer en hver.

Det blir også et inspirasjonsforedrag under uken med tittelen; Trening med mening! Det vil være mulig å bestille individuell oppfølging med personlig trener, Marit, men det er ikke inkludert i reisen.

Her bor vi

Vi bor på et 5 stjerners hotell som ligger på den kunstige halvøya Al Marjan Island, Doubletree by Hilton. Hotellet har privat strand, 7 basseng og gratis buss ut til nærliggende områder, hele 14 forskjellige restauranter og 2 basseng barer, en nattklubb og en takterasse. På hotellet finnes også et Spa anlegg. I tillegg er det muligheter for en haug med morsomme aktiviteter som beachvolleyball, biljard, boccia, bordtennis, tennis, vannsport aktiviteter så her er det fullt mulig å holde på med noe hele tiden om man ikke vil ligge på en solseng.
Rommene er romslige, med enten balkong eller terrasse, twin senger, en sofa, et lite kjøleskap og kaffetrakter, og moderne bad. Alle rommene har også Wifi.

Hvem er min treningsleder?

Jeg heter Marit Endresen og er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach. Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør. De siste 9 årene som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Jeg digger å inspirere andre til å trene og gleder meg til å inspirerer deg sammen med andre på Ras Al Khaimah!

Hvilken resultat kan jeg forvente meg etter en uke med trening på Ras Al Khaimah ?

Etter en uke med meg har du lært hvordan du kan få inn trening i en hektisk hverdag, med korte effektive økte som du kan gjøre når som helst, hvor som helst. Du har også fått bedre teknikk på enkelte styrkeøvelser. Du drar hjem med overskudd og energi, og møter våren med friske brune kinn!

Marits motto er : "Action is the power of the word ". Jeg er opptatt av å skape handling, det vil si å kunne gi deg verktøy til hvordan du skal klare å gjennomføre det du har lyst til, og ikke bare snakke om det. Så her er det ferdig snakka - nå er det bare for deg å melde deg på, så sees vi! Velkommen!

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
10/02Oslo GardermoenEmiratene, Ras Al Khaimah - Treningsreise med arabiske vibber
Leder: Marit Endresen
Fullt14 950,-Fullt
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo