Skip to main content
Status:
Fullt

Bli med på en inspirerende reise hvor du kan prioritere deg selv, hente ny energi og nytt overskudd, samt oppleve et helt unikt felleskap sammen med andre treningsglade damer i alle aldre. I løpet av denne spreke uken venter massevis av variert trening, høy puls og god stemning. Mellom slaga spiser vi både frokost og middag på et 4 stjernes hotell. Det blir mulighet for bading, shopping og selvfølgelig egentid og avslapping. Mulighet for dagstur til Gibraltar, gamlebyen i Marbella og Puerto Banus. Denne reisen passer for alle damer, da treningen blir tilrettelagt for hver enkelt. I mai er det varme sommertemperaturer og det er ikke for uten grunn at det heter Costa del Sol, solkysten. En times tid fra flypassen ligger vårt hotell rett ved stranden.

Her bor vi:

Mellom Marbella og Estaponsa ligger vårt hotell Atalya Park 4* . Hotellet er nylig pusset opp og dobbeltrommene er store og lyse med separate senger. Hotellet har to restauranter, jazzbar, tre bassenger, solsenger på stranden, stor hage og spa med mulighet for massasje.


Tillegg for enkeltrom: 2500,-

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, sklimatter og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på forskjellige utflukter.

Eksempel på dagsplan*:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.00.: Trening: Powerwalk og morgentrening
Kl. 10.00.: Felles frokost
Kl. 11-12.: Inspirerende foredrag
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30.: Trening: Bootcamp, trening med strikk, kortstokk, egen kroppsvekt m.m
Kl. 20.00.: Felles middag

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre! For DEG som ønsker å lære mer om trening, og kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem. #livetskjer er Natalies motto, og på våre reiser lærer du å takle det bittelitt bedre.

Etter en uke med variert, og effektiv trening lover vi at du drar hjem med en fastere (og gjerne solbrun) kropp, og et grunnlag som gjør det enklere å fortsette med treningen. Reisene er motivasjon-/og energiboost for å fortsette en sunn, og aktiv livsstil hjemme.

Instruktør og leder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på reise med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Mulige utflukter:

  • Havnebyen Puerto Banus er kjent for de rike og de berømte. Den lille havnebyen har mer å by på enn flotte båter og klassiske biler. Her finnes et eget Casino, shopping, gode restauranter og til og merd et uteliv. Og hvem vet, kanskje du får øye på en kjendis?
  • Den spanske storbyen har mer å by på enn shopping, gode restauranter og strand. Den arabiske festningen, Plaza de los Naranjos og Plaza del Santo Cristo er noen av stedene du ikke må gå glipp av om du tar en tur inn til Marbella.
  • Den britiske kolonien Gibraltar ligger på sydspissen av Spania og forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Her kan du besøke Morrison supermarked, ta taubanen opp for å se på de ville apene, St Michales grotten, besøke Trafalgar kirkegård, ta en kopp te og en scones på Casemates-plassen, eller å slappe av i de tropiske hagene i Alameda.

VELKOMMEN!

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo