Skip to main content

Spania, Tenerife - Aktiv ferie for kropp og sjel

Dato: 21 - 28 januar 2020
Pris: 13 850,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Tenerife inkl bagasje, skatter og avgifter
 • Transport t/r flyplass - hotell
 • 7 netter i delt rom
 • All Inclusive på hotell ( alle måltider og all drikke)
 • 2 daglige treningsøkter med Christin Kalve
 • Herlig fellesskap med andre treningsglade jenter
 • Medlem Reisegarantifondet og vår garanti
  Reisedager: 8
  Bestill reise

  Start 2020 med en skikkelig magisk treningsuke for kropp & sjel, sol & strandliv og nyt all inclusive. Bli med oss til Costa Adeje på Tenerife og kom godt i gang med årets trening.

  VARIASJON -ENERGI OG MESTRING er stikkord som alltid er med når vår PT og motivator Christin leder treningene med kundene sine. Samtidig vet vi at du klarer mer enn du tror og det er ofte utenfor komfortsonene magien skjer - Kom og bli med, la deg inspirere, start 2020 med begeistring og test ut variert trening , få frem ditt potensiale en uke i januar med herlig sol og godt samvær sammen med en gjeng unike « jomfruer « Christin elsker å inspirere , gled deg til ulike tema og et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon.

  WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med MASSE positiv energi!

  Høydepunkt

  • 2 daglige og inspirerende treningsøkter med Christin
  • En av norges mest erfarne og beste gruppetrenings instruktør
  • «PIPPI» & ABC ALFABET TRENING
  • Sol, Sjø & Spa
  • Aktiv ferie for kropp og sjel
  • En god start på det nye året

  Trening Christin Kalve

  Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

  Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Vi trener to ganger om dagen, i tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele uken. Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer. I tillegg til herlig trening, får du også felleskap med mange andre og en herlig uke med tid til deg selv og egen velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

  På programmet: ​Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, boot camp, stretch and relax ++ se eget program

  Om Tenerife:

  Tenerife er den største av de syv bebodde Kanariøyene og med 2 034 km² er Tenerife Spanias nest største øy. Den tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife og er den mest folkerike øya på Kanariøyene og i Spania, med om lag 900 000 fastboende. Øya ligger i Atlanterhavet nærmere 300 kilometer fra den afrikanske nordvestkysten, og er av vulkansk opprinnelse. På Tenerife ligger vulkanen Pico del Teide (3718 moh.), som er Spanias høyeste fjell. Landskapet rundt vulkankjeglen er stedvis preget av fortsatt vulkansk aktivitet.

  Her bor vi: Grand Hotel Callao 4*

  Grand Hotel Callao ligger 5 km fra Adeje, 14 km fra Las Americas Beach og ca 26 km fra flyplassen. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant, bar, basseng, barnebasseng, treningsstudio, spa-fasiliteter (mot ekstra kostnad og minst 16 år), biljard, tennisbaner, squashbane, konferansefasiliteter, internett / trådløst internett og parkering. Hotellrommene er utstyrte med baderom (badekar / dusj), hårføner, TV, telefon, minibar / kjøleskap, safe (ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong / terrasse.

  Grand Hotel Callao

  Hvem passer reisen for?

  Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre!
  For DEG som ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem.

  Det er overhode ingen krav til fysisk god form. Husk alder er kun et nummer, trent eller utrent spiller ingen rolle! ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi vet at du vil bli begeistret. Du vil oppleve en reise med et variert og motiverende opplegg bestående av ulike livstils temaer, styrke, kondisjon trening, bevegelighet og pust, rytmer, og deilig stretching hvor Christin gjerne gir deg en unik og magisk «aromatisk stretching & touch» med trykkpunkt massage. Dette er din reise - nyt den til det fulle! De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

  Det handler ikke im alt du MÅ KUTTE men hva du kan tilføre i hverdagen og på Christin´s reiser motiveres du til å tilføre hverdagen med gode opplevelser - vaner og rutiner !

  «Getting you exited to create a healthy and happy life you love» - Meld deg på , du angrer KUN om du ikke griper sjansen :)

  Om instruktøren

  Vår motivator, PT og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve som er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for sin gode energi og evne til å motivere andre med sin kunnskap og enorme livs-og treningsglede. Christin gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som passe like godt for helt utrente til godt trenet , de er ALDRI ER HELT LIKE.
  Hun er utdannet gjennom SAFE -instruktør i aerobic, step, sykkel, styrke, dans & stretcing . I tillegg er hun spa terapeut en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at DU skal ha en kropp i balanse og at du skal få mer hverdagslykke gjennom effektive treninger for kropp og sjel. På hennes treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter.

  Christin Kalve

  Hverdagsmagi

  Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende, lett som mulig. Hun setter spesielt fokus på hvor mye både fysisk og mental trening betyr for et bedre liv. Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt . Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.
  Du får gjerne oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, vaner, rutiner , gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man SELV velger å ta.

  Jump on the beach

  Treningsopplegget:

  Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med egen kroppsvekt , strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, de 5 tibetanske riter (yoga) styrke og kondisjon, partner «duo" trening og mye mer. Det vil også være muligheter til å ta del inspirerende samtaler /tema, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til alt dette vil det også bli muligheter til å bli med på forskjellige utflukter.

  *Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

  Søk reise

  Dag for dag program

  TRENINGSPROGRAM TENERIFE m/ motivator & PT Christin M. Kalve

  Dag 1. 

  09.00 Avreise fra Oslo Gardermoen - Ankomst kl 13.45

  15.00 Omvisning på hotellet med informasjon.
  17.00-18.00 OPTIMALISERE OG AKTIVERE DIN LIVSKVALITET

  Finn ditt «WHY« dine grunner hvorfor , la oss lage en plan, hvor er du – hvor skal du

  Vi avslutter med 15 min effektiv & inspirerende DUO Express trening!

  20.00 Velkomstmiddag og bli kjent.

  Dag 2. 
  08.00 Mobilitet & Tabata Trening – (Effektiv styrke og kondisjon intervaller) Avslutter med de

  5 Tibetanske riter (YOGA) – opplev hvor godt en 15 min X 3 økt gjør deg
  09.00 Frokost
  16.30 UT PÅ TUR -ALDRI SUR -Vi tar med oss strikken og en stor vannflaske (gjør øvelser mens vi beveger oss!) 19.30 Middag

  Dag 3.
  08.00 BootyBuilder- effektiv rumpe & lår trening med minibands i fokus – (krydres med 1bryst -1 Rygg øvelse)
  09.00 Frokost                                
  16.30 Core - kjernemuskulatur (10 x10) Pust - stretch & relax
  19.30 Middag

  Dag 4.
  08.00 STERK KROPP -Effektiv trening for hele kroppen med strikk + minibands
  09.00 Frokost
  16.30 5x5 effektiv kondisjonstrening & herlig stretching for hele kroppen m/ aroma
  19.30 Middag

  Dag 5.
  08.00 Rytmer- puls & challenge
  09.00 Frokost & deretter frivillig Utfluktsdag

  19.30 Middag

  Dag 6. 
  08.00 «PINK» HIIT Bootcamp med styrke + høy puls hvor vi jobber 2 og 2 (PHOTOSHOOT)
  09.00 Frokost
  16.30 BootyBuilder- effektiv rumpe & lår trening med minibands – (krydres med skulder- biceps og triceps øvelse)
  19.30 Middag

  Dag 7.
  08.00 Eget ABC treningsprogram -UKESPLAN TRENING & KOSTHOLD, stretch & relax
  09.00 Frokost
  16.30 «PIPPI» trening – du klarer mer enn du tror -
  19.30 Middag-tema: flower powerJ

  Dag 8.
  08.00 "Takk for uka xpress trening & lykkehormon fest – (Rytmer - styrke – puls & pust)

  09.00 Frokost - kl 12.00 avreise fra hotellet/ 14.35 Flyet tar av & ankomst Oslo Gardermoen 21.10

  *Denne uken vil gi deg ny energi -masse glede og et variert innhold av bevegelighet, styrke, rytmer, kondisjon , yoga og stretching.

  Den kloke kroppen din kan fortelle deg hvem du er og hvordan du har det hvis du lærer deg å lytte og forstå hva den forsøker å si deg!  Jeg gleder meg til å gi dere alle en EnergiBoost og motivasjon til å fortsette en sunn og aktiv livstil i hverdagen din. Energi klem fra Christin

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  21/01Oslo GardermoenTreningsreise med Christin Kalve
  Leder: Christin Kalve
  Mer enn 813 850,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo