Skip to main content

Kroatias Riviera - Trening, påfyll og ferieliv

Herlig treningsreise midt i ferien - bli med oss til Kroatias riviera

Velkommen til mangfoldige Kroatia. Landet med en perlerad av øyer på kysten ut mot det glitrende Adriaterhavet, og innlandsgrensene mot landene i Mellom-Europa. Denne uken skal vi bo langs Kroatias Riviera, utenfor Dubrovnik, helt syd på landets kyststripe. En fantastisk uke med herlig trening og fellesskap med vår norske treningsleder Cecilie venter deg.

Høydepunkt:

  • Deilig trening - to ganger om dagen
  • Påfyll for kropp og sjel
  • 4-stjerners hotell rett ved stranden
  • Azurblått hav rett utenfor hotelldøren..
  • Norsk leder
  • Opplev Dubrovnik og Kroatias smellvakre øyer

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som ønsker å få en motivasjonsboost, hvor trening står i fokus. Du møter andre likesinnede i nydelige omgivelser, hvor alt ligger til rette for at du får en lærerik, inspirerende og aktiv ferie hvor DU er hovedpersonen. Dersom du sitter med et ønske om å reise, men ikke har noen å dra med, er dette altså den perfekte reisen for deg. På våre ferier reiser nesten 9 av 10, alene - så du vil garantert møte mange andre i samme situasjon. Vennskap er vi grossister på!

I tillegg til den aktive delen av turen, vil du ha godt med egentid, slik at du kan nyte livet slik det passer deg. Det blir deilig mat, gode samtaler, morsomme treninger, inspirerende foredrag, sol og hvilepuls. Og vi garanterer at du kommer hjem igjen med overskudd og lave skuldre.

Hotellet vi bor på

Vi bor på Mlini Hotel, et personlig og trivelig hotell som ligger 10 km fra Dubrovnik. Vi har privat transfer til hotellet ved avreise og ankomst. Hotellet er helt nytt og moderne, har 4 stjerner og ligger rett ved strandkanten langs Kroatias Riviera. Store soverom med seperate senger og deilig stort bad. Alle rom har balkong, tv på rommet, AC, wifi, safe og utsikt over havet! Her blir det lett å trives. Se flere bilder og les mer på hotellets nettside.
Link til hotellets nettside: KLIKK HER

Vil du til Dubrovnik og oppleve verdensbyen, kommer du enkelt og rimelig dit med lokal buss.

Om uken

Denne uken blir det daglige treningsøkter, korte foredrag med fokus på spennende temaer innen kosthold, og trening med varige endringer. Vi går gjennom mestringsstrategier for å opprettholde de gode rutinene når du er tilbake i hverdagen, slik at du har noe konkret å se frem til når du er hjemme igjen.

I tillegg til den aktive delen av turen, vil du ha godt med egentid, slik at du kan nyte livet slik det passer deg. Det blir deilig mat, gode samtaler, morsomme treninger, inspirerende foredrag, sol og hvilepuls. Og vi garanterer at du kommer hjem igjen med overskudd, solbrune ben og lave skuldre. Vi har 3 felles middager inkludert, i tillegg til frokost alle dager.

Treningsopplegget

Hele denne uken får du mulighet til å trene to økter om dagen. Alle økter tilrettelegges slik at alle kan delta – uavhengig av nivå og kunnskap. Det er fokus på trening som gir «valuta for innsatsen» og det vil være en kombinasjon av mobilitetstrening, styrketrening med egen kroppsvekt og strikk, kondisjonstrening med intervaller/jogg/powerwalk.

Vi tester bla. treningsformer som Bootcamp, Sirkeltrening og Tabata hvor vi skal jobbe en og en, samt i team bestående av to og fler! Ila uken vil du sitte igjen med kunnskap om hvordan du kan få inn trening i en hektisk hverdag, med korte effektive økter du kan gjøre hvor som helst, uten at det krever mye utstyr.

Denne uken blir full av god energi, samhold og glade damer som kommer hjem igjen til Norge med masse ny treningskunnskap og motivasjon!

Bymurer og kroatisk kultur

Med en tusenårig historie bak murene er gamlebyen i Dubrovnik en spennende opplevelse. Her finnes det ingen biltrafikk og det er bare å hengi seg til historien guiden forteller og drømme seg tilbake til fortiden. Her finnes aristokratiske palasser, barokke kirker, museer, gallerier og sommerkonserter. Byen har en lang historie og var i middelalderen en rival til Venezia. Dubrovnik er regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i Middelhavsområdet - bli med og opplev sjarmen, kulturen og fellesskapet! Nåtiden byr også på opplevelser; ikke minst er shoppingingen bra og byen tilbyr et flust av barer og restauranter med utmerket sjømat. Det er kort vei fra hotellet til byen, så vi anbefaler en dagstur hit og kanskje en middag? Lett å ta lokalbuss i Kroatia, rimelig og effektivt.

Vår leder og instruktør

På denne reisen møter du Cecilie Langnæs. Hun er til daglig å finne på Magnat Center i Oslo, hvor hun jobber som Personlig Trener/ Performance Coach. Cecilie har jobbet med et bredt utvalg kunder på ulikt nivå, og er opptatt av å se hele mennesket og gjøre gode individuelle tilpasninger slik at du får mest mulig ut av treningen.
Uavhengig av din treningsbakgrunn vil Cecilie sørge for at du får en opplevelse av mestringsfølelse og treningsglede gjennom et variert utvalg av effektive, morsomme og motiverende treningsøkter.
På reise med Cecilie garanterer vi at du får du en god blanding av høy puls, hvilepuls og ikke minst samhold, herlig feellesskap og nye bekjentskaper.

Du finner Cecilie både på Facebook-siden Helårskroppen og på Instagram @cecilie.langnes

Status:
Fullt

Søk reise

Program

Eksempel på dagsplan*:

Kl. 07:30-08:30: Morgentrening før varmen kommer
(jogg/powerwalk/mobilitet/core – fellesnevner: rolig tempo)
Kl. 09:00-10:00: Felles frokost
10:00-11:00*: Inspirasjon/foredrag med div. tema 
10/11:00-17:00 Egentid til å slappe av, nyte solen, shoppe, strandliv, spise lunsj etc.
Kl. 17.30-18.30: Ettermiddagstrening – *kominasjonsøkter Styrke/Kondisjon
(Variert trening med strikk, egen kroppsvekt, team-trening etc)
Kl. 20:00: Felles middag - 3 middager er inkludert 

* Med forbehold om endringer. Alle økter er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.
* Foredrag gjennomføres 2 dager – spesifiseres nærmere med tema 

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo