Spania, Fuerteventura - Trening og strandliv med Camilla Lorentzen

Dato: 3 - 10 februar 2018
Pris: 13 250,-

 

 

Fuerteventura er arkipelets geologisk eldste, nest største og lengste øy. Øya ligger kun ti mil fra Afrika, og har en lang historie fylt med ulike erobrere. Vi skal nyte den vakre fiskerlandsbyen Corralejo, de fantastiske hvite stendene og det turkisblåe havet. Det blir variert, utfordrende og morsom trening to ganger om dagen, Elisabeths motivasjonsforedrag, samt hyggelige middager og felleskap! Vi bor på det herlige all-inclusive hotellet, Atlantis hotel, som ligger rett på stranden. Hotellet tilbyr et bredt utvalg aktiviteter på dagtid, underholdning på kveldene, spa og vannsportaktiviteter på deres egen Beach Club. I februar er det deilig temperatur på Fuerteventura, ca 22-28 grader. Turen er fylt med energi, begeistring og ekte treningsglede


Reisen i korte trekk:
Dette er en aktiv ferie med trening og strandliv i fokus. Målet for uken, er at du skal fylle energilagrene, få motivasjon og inspirasjon til å fortsette treningen når du kommer hjem. I flotte omgivelser, på stranden og på hotellets områder, skal vi boltre oss med ulike treningsformer og sporty aktiviteter. Det blir også mange muligheter til egentid og utflukter.  Les om hotellet her:

Treningsprogrammet:

 

Inkludert:Flyreise t/r, bagasje + håndbagasje, skatter og avgifter, transfer til og fra hotell, 7 netter i delt rom, all inclusive (alt av mat og drikke), 2 treningsøkter per dag  Sosialt fellesskap og mye moro!

Priser: Kr 13 250 i delt 2- roms suite i eget rom ( begrenset antall, de første som booker er sikret denne)

Tillegg egen 1-roms suite kr  1 100,-

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* har lekkert hotell med stor basseng, rett ved havet, deilig strand og store utearealer i nabolaget. All inclusive i pakken med alt av mat og drikke under hele oppholdet. Hotellet har også nylig blitt renovert.

Pris:
13 250,-
Dager:8
Inkludert i reisen
•Flyreise Oslo - Fuerteventura t/r
•Transfer
•all inclusive
•7 netter i delt 2 roms suite med eget rom
•2 daglige treningsøkter med Camilla Lorentzen
•Foredrag med Camilla Lorentzen
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/02Oslo Spania, Fuerteventura - treningsreise med Camilla Lorentzen 613 250,-Bestill