Skip to main content

Spania, Mallorca - Sporty uke på Mallorca

Dato: 17 - 24 juli 2020
Dato: 17 - 24 juli 2020
Pris: 15 950,-
Inkludert:
 • Flyvning tur/retur direkte Bergen/Oslo - Mallorca inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Innkvartering i delt rom på 4 stjerners hotel
 • Daglig frokost
 • 2 x daglig treninger med Natalie
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 8
  Bestill reise

  Bli med på en inspirerende reise hvor du prioriterer deg selv, henter ny energi og nytt overskudd samtidig som du opplever et helt unikt felleskap sammen med andre treningsglade damer. I løpet av denne spreke uken med Natalie venter massevis av variert trening, høy puls og god stemning.

  Nydelig 4 stjerners hotell på stranden på Mallorca

  Vi bor på nydelige Hotel Fontanelles Playa, rett på Playa de Palma stranden. Hotellet ligger i et flott rolig område med kort vei til butikker og fantastiske stranden.
  På hotellet finner man et flott spa med boblebad, badstue, dampbad og et stort utvalg av massasjer. Fontanelles Playa byr på svømmebassenger, restauranter og et flott sportsområdet hvor vi kommer til å tilbringe en del tid.  Rommene ved hotellet er twinroom med bad. Her har man
  Gratis Wifi
  Safe
  Flatskjerm tv
  Minibar
  Klimaanlegg
  Balkong

  Trening med Natalie

  Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon og mye mer.

  Passer reisen for meg?

  Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre! For DEG som ønsker å lære mer om trening, og kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem. #livetskjer er Natalies motto, og på våre reiser lærer du å takle det bittelitt bedre.

  Etter en uke med variert, og effektiv trening lover vi at du drar hjem med en fastere (og gjerne solbrun) kropp, og et grunnlag som gjør det enklere å fortsette med treningen. Reisene er motivasjon-/og energiboost for å fortsette en sunn, og aktiv livsstil hjemme.

  Natalie Totland

  Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

  Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på reise med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. Og/eller Instagram: @NatalieTotland

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  17/07BergenSpania, Mallorca - Sporty uke på Mallorca
  Leder: Natalie Totland
  Mer enn 815 950,-Bestill
  17/07OsloSpania, Mallorca - Sporty uke på Mallorca
  Leder: Natalie Totland
  Mer enn 815 950,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo