Skip to main content

Litauen, Palanga - En trening og livstilsreise

Dato: 19 - 23 mai 2020
Pris: 7 990,-
Inkludert:
 • Flyvning tur/retur direkte Oslo - Palanga inkludert bagasje
 • Transporter tur/retur flyplass og hotell
 • 4 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middag
 • Daglig treningsøkt med Christin
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 5
Bestill reise

Kickstart din sunne livsstil med Christin Kalve

Bli med på denne herlige jenteturen til vårt lekre aktivitets og spahotell i Palanga, og få en inspirerende miniuke med innhold for kropp og sjel, hodet og hjertet. Skjem deg bort på denne reisen spekket med variert trening, mindfulness, nydelig mat og drikke, shopping og spa, gode livstilstema og sammen skal bare kose oss i disse dagene.

Turen passer for jenter i alle aldre, former og fasonger og enten man ønsker å starte med trening eller allerede trener flere ganger i uka.

Christin Kalve trening

Hva får du av å bli med oss til Palanga?

 • Først og fremst en skikkelig ENERGIBOOST!
 • Lading av batteriene dine og økt kunnskap i fysisk og mental trening
 • Konkrete "verktøy" med deg hjem som kan brukes i hverdagen
 • Førsteklasses reiseleder og motivator
 • Et daglig variert tilbud av trening, styrke og kondisjon, ute og inne, samt rytmer, stretch og relax med trykkpunkt eteriske oljer
 • Kostholdsveiledning
 • Tilgang på basseng og spa og deilig mat
 • En deilig pustepause i en hektisk hverdag

Om Palanga

Palanga er mest kjent som en sommerby som ligger langs kysten av Litauen, men er også et vakkert sted selv på vinterstid. Langs hovedgaten av byen ligger det flere restauranter, cafeer, og puber og den er et sentrum for uteliv og underholdning. For enden av hovedgaten ligger en pir som stekker seg ut i Østersjøen, og hit kommer mange for å få med seg solnedgangen. I Palanga finner du også Tiškevičiai-palasset, som huser et verdenskjent Rav museum hvor du finner verdens største samling av smykker og dekorasjoner av Rav som Litauen ellers er kjent for. Her er også flotte turmuligheter langs kysten, med duften av furuskog og sjø for de som ligger å vandre rundt litt og ta inn over seg den flotte naturen, selv på vinterstid.

Hotell Agostogu Parkas

Overnatting i Palanga

Agostogu Parkas er det største rekreasjons og velværekomplekset i den vestlige delen av Litauen og byr på blant annet 15 basseng både innendørs og utendørs av forskjellige størrelser og formål, og hotellet var det første til å tilby mineral geotermisk vann til helsemessige formål. Her kan du nyte flere vannaktiviteter, unike badstueprogram og spa- og velvære behandlinger.
Hotellet har to restauranter, og dere vil få servert 3 retters middag hver kveld. Vi har standard twin rom med frokost. Alle rommene har flatskjerm-TV, vannkoker, tøfler, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Du får også kostnadsfri tilgang til bassengene og dampbadene i 3 timer.

Instruktør og leder, Christin Kalve

Vår motivator, PT og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve som er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs-og treningsglede. Christin gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som ALDRI ER HELT LIKE. Hun er instruktør i aerobic, step, sykkel, styrke, dans. I tillegg er hun en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at DU skal få mer hverdagslykkeog effektive treninger. Christin kommer med gode tips om kosthold, ernæring og mental sunnhet uten dietter! Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter.

Christin Kalve trening

Hverdagsmagi du kan ta med hjem

Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende, lett som mulig. Hun setter spesielt fokus på hvor mye både fysisk og trening betyr for et bedre liv. Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Du får oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta.

Dette blir en magisk livstils- og treningsreise, med mål om å dele kunnskap og bevegelsesglede inn i treninger og aktivitet som har lyst til å gjøre igjen og igjen. Enten du liker styrketrening, løping , dans, mobilitet, yoga eller intervalltrening, så passer denne turen for deg. Du har selvsagt 100% valgfrihet i forhold til hvor mye du ønsker å delta på trenings og aktivitetsprogrammet.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/05Oslo GardermoenLitauen, Palanga - en trening og livstilsreise
Leder: Christin Kalve
Mer enn 47 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo