Skip to main content

Zanzibar - eksotisk trening & motivasjon langs Afrikas hvite strender

Dato: 7 - 18 oktober 2020

Motivasjon og variert trening med mestring og god livsstil i fokus

Opplev en unik trening & livstilsreise til magiske Zanzibar hvor morsomme treningsøkter og mental trening kombineres med strandliv og velvære. Du garantert få kjenne på mestringsfølelse, gled deg til ulike tema og et variert og motiverende opplegg. Motivator & Treningsinstruktør på reisen er erfarne og dyktige Christin M Kalve. Zanzibar - eller krydderøya som den også blir nevnt som - er en herlig blanding av Afrikansk historie og kultur. Her er det lange hvite sandstrender - med sand myk som mel. Hotellet ligger rett ved det fristende turiskblå havet. Alt er lagt til rette for en unik livstil& treningsreise i kombinasjon med ferie og sol.

Chapwani Private Island - her innleder vi ferien med nydelig med bland annet snorkelmulighet langs korallrevet.

Høydepunkter

 • Palmestrender og glitrende hav
 • Eksotisk kultur, byer og natur
 • Magiske solnedganger
 • Krydder og mat
 • Varierte- effektive & tilrettelagte treningstimer med Christin
 • De 5 tibetanske ritene (yoga)
 • Aromatiske pust-stretch & relax og eget treningsprogram
 • Tilgang til lukket facebook gruppe med bilder og videoer av øvelser, og annet materiale fra uken
 • Daglige peptalk innen livstil & om å finne din indre styrke & potensiale
 • Opphold på flott hotell med gode spamuligheter
 • 9 døgn med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

Zanzibar beach

Om treningen

Energi- motivasjon, mestring og selvtillit er stikkord for hvordan Christin leder alle sine varierte treninger. Her kan du være helt utrent eller godt trent, du vil garantert bli begeistret! Hun får deg til å klarer mer enn du tror og det er ofte utenfor komfortsonene magien skjer - La deg inspirere, avslutt siste del av 2020 med begeistring og test ut et hav av varierte og effektive treninger, få frem ditt potensiale i mørke oktober i magiske omgivelser, herlig sol og godt selskap.


Bilde fra Christins treningsreise til Mexico

Om Zanzibar:

Vi lander i hovedstaden som heter Zanzibar City. Herfra reiser vi til vår private øy som vi skal bo på i 3 netter. Et herlig sted med en lang strand og en resort, passer ypperlig for vår treningsreise. Vi kan slappe av ved poolen, løpe ut i havet fra hotellet eller nyte livet på stranden - etter våre to daglige treningsøkter. Så reiser vi tilbake til stor øya Zanzibar og stranden Jambiani. Her bor vi i 5 netter og nyter sol og bad, daglige treningsøkter samt utflukter. Vi kommer til det "ekte" Zanzibar og deltar i utflukter og opplevelser med vår svenske lokalkjente vertinne. Siste dagen og natten tilbringer vi i Stonetown, som er en del av UNESCOs verdensarvliste.

Zanzibars hovedindustrier er krydder, turisme og raphiafiber fra palmen med samme navn. Øyene produserer blant annet kryddernellik, muskat, kanel og svart pepper. Øyene har et rikt dyreliv og er kjent for den endemiske bladapearten zanzibarsk rød kolobus og den utryddingstruede zanzibarske leoparden.

Eksotisk kjøkken og tropisk klima

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt. Gradestokken ligger jevnt på behagelige 25-30 grader og 28 grader i det turkisgrønne vannet. Tidsforskjellen er kun 2 timer fra Norge på vinterstid.

Zanzibar Chapwani

Overnatting på Zanzibar

Vi starter vårt opphold på en privat øy som heter Chapwani Private Island - her finnes det en resort og her skal vi bo i 3 netter i paradiset. Chapwani er en liten privat øy, ca 20 min med båt fra Stone Town. Rundt øya er det vakre korallrev, azurblått hav og mange små badebukter med naturlige pooler til herlige bad. På kvelden kan du se øyas dik-diks (små antiloper) løpe rundt og ved solnedgang våkner fruktfladdermusen opp og drar ut over havet på jakt etter mat. Grunnet disse unike dyrarter begrenses myggbestanden på øya.
Resorten serverer middager med grønnsaker fra øyas egen hage, fisken kommer fra havet rett utenfor og eggene du blir servert til frokost kommer fra Chapwanis egne høner. Her vil vi nyte 3 herlilge dager! HOTELLETS NETSIDE

Deretter reiser vi til selve øya Zanzibar og bor på Casa del Mar i Jambiani. Her er det en laang sandstrand, hotellet ligger rett på stranden og det er bare å nyte. Flere små barere og restauranter og en magisk solnedgang! Den siste natten er vi i Stone Town, den gamle delen av Zanzibar City. Bydelen syder av liv og gir et innblikk i en levende multikulturell hverdag med røtter fra afrikansk, arabisk, persisk, indisk og europeisk kultur. Vi skal bo på Tembo hotell som ligger midt i Stone Town. Det er basseng og en flott takterrasse. I Stonetown blir det fokus på sithgtseeing i denne spennende storby, "sundowner", tid til shopping og selvfølgelig trening. Hotellet har en liten strand men dette er ikke noe "sol & bad" hotell. Men dette er de beste stedene å bo på når man besøker hovedstaden.

I Stone Town møter Afrika det Omanska riket blandet med Indiske influenser og krydder. De forskjellige kulturene setter smak og farge på den gamle byen som ligger helt inntil den turkise Indiske Osean. Byen er aktiv og en evig labyrint hvor innbyggerne lever sitt liv på gaten – lager mat, spillar sitt tradisjonelle brettspill bao, mater sine høner eller bare er sosiale og sladrer om livet. Mankan lett sitte her i timesvis og bare se på folk eller kanskje delta og leike med barna? Byen er full av historie fra slave- og krydderhandelen. Vi skal på en guidet bytur her med fokus på hvordan livet levs idag og med det beste fra kultur, historie og arkitektur. Vi avslutter vår bytur på en takterasse med en utsikt som må opplevelse og ikke kan beskrives!

Vår leder er Christin Kalve

Møt er en livsglad trebarnsmor og farmor som har funnet balansen mer og mer i livet mellom jobb, trening og familieliv. I over 30 år har Christin jobbet aktivt med menn og kvinner som ønsker å ha bedre hverdager & komme i bedre form. Christin er en lidenskapelig grunder / eier av sitt sitt eget trening & spa senter på Stord! Bli kjendt med en fargerik pt, terapeut & instruktør som brenner for å inspirere, dele og spre kunnskap for å få flest folk motivert til aktivitet. Christin skaper et unikt felleskap på alle sine treningsreiser og ser virkelig frem til å bidra med super energi -kunnskap - trening og godt humør på Zanzibar.

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag - alt etter hva vi kan kombinerer med utfluktsprogram. Treningen er variert – aldri en helt lik trening når du er på tur med Christin. Det vil blant annet bestå av trening med hverandre, ulike typer intervalltrening, mobilitetstrening, styrke, litt rytmer må til – yoga - aromatisk pust- stretch & relax- kondisjon og mye mer. Christin inspirere deg også med korte effektiv økter som kan bli en del av din hverdag når du kommer hjem! Ta med minibands og treningstrikk med handtak (mer info om dette i huskeliste ved påmelding).

Møt lokalbefolkningen

På vår reise til Zanzibar vil vi bli godt kjent med våre lokale venner og vår svenske vertinne som er bofast på øya og hennes team av lokale guider og assistenter. Den beste BBQ serveres av dem - laget bare på råvarer fra havet! Vi er stolte over å inkludere lokale aktiviteter hvor vi møter folk i landsbyen, ser deres hverdag og det ekte Zanzibar. Bare gled deg til en ekte ferieopplevelse krydret med daglige pep talk og effektive treningsøkter på krydderøya!

Reisen kan også tilpasset de som reiser fra Bergen. Bare kommenter på bestillingen hvor du ønsker å fly fra, så tar vi kontakt med deg vedrørende pris og flyvninger.

Din leder: Christin Kalve

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren & fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 30 år som instruktør så hun er en me...

Pris: 25 900,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo – Zanzibar med mellomlanding og flybytte underveis
 • Transport tur/retur flyplassen og mellom hotellene
 • 9 netter i delt dobbeltrom på Zanzibar fordelt på 3 steder
 • 2 netter på fly med mat og bagasje inkludert
 • Frokost hver dag, og andre måltider i følge program
 • 5 utflukter under oppholdet med lokale guider
 • Daglig trening med Christin Kalve, 1-2 ganger per dag
 • Svenske Helen Ingvarsson som lokalkjent guide
 • Sosialt fellesskap med andre jenter(3 av 4 reiser singel på våre reiser)
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 12
  Bestill reise

  Søk reise

  Dag for dag program

  PROGRAM TRENING & OPPLEVELSE REISE      07.oktober - 18.oktober 2020
  Eksotisk Trening & livstilsreise til magiske   Tanzania, Zanzibar med PT & Livstilsmotivator  Christin Kalve
  ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå og Christin tilrettelegger individuelt, du vil garantert bli begeistret. Det er et variert og motiverende opplegg bestående av ulike treningsformer, varierte intervaller både styrke, bevegelighet, rytmer, stretching, yoga, gode livstilstema & oppgaver 

  07. oktober - Avresie fra Oslo til Addis Abeba - flybytte her.

  08. oktober - Ankomst Zanzibar og transfer til Chapwani - en liten paradisøy som ligger kort vei fra Zanzibar. Sjekk in, pust ut og nyt solnedgangen og en liten enkel stretching og tur rudnt øya før vi nyter felles velkomstmiddag og blir kjent.   Link til hotellet: https://www.chapwani-resort-zanzibar-hotel.com/

  09 oktober - morgentrening før frokst deretter nyter du dagen som du ønsker. Morgenøkten blir styrke trening for hele kroppen med strikk og minibands. Så herlig tid for sol og bad på vår private øy. Ettermiddagsøkten får du i solnedgang og det blir beach fun med isnpiererende strandøvelser og de 5 Tibetanske riter.  Felles middag.  

  10 oktober  Morgentrening før frokost., og det er Liten Pyramide stryketrening og mobilitetstrening.  Nyt paradiset!  Ettermiddagstrening er HIIT kondisjon og igjen de 5 Tibetanske riter - som er yogaaktig trening. Felles middag på hotellet. 

  11. oktober  Morgentrening før frokost, og det er bodyattack - rumpe og lår trening med strikk og minibands. Så er det tid for å ta farvel med vår private øy, vi blir vi hentet med båt og reiser til Jambiani og sjekker inn på hotell Casa del Mar for 5 netter. TIlbake til sivilisasjonen!  Vi tar en felles strand og bytur og blir kjent med den lokale byen og området. På senettermiddgen er det tid for nøy treningsøkt og det blir Stor Pyramide som består av 10 effektive styrkeøvelser (husk strikk). Middag på hotellet

  12 oktober   Morgentrening før frokost.; lage og gjennomføre ditt eget alfabet treningsprogram.  Så er det utfluktsdag - vi skal til Makunduchi by - og oppleve det ekte Zanzibar.  Helt vekk fra turistscenariet har vi laget vår egen lille sykkeltur. Vi reiser med buss ca  20 min og her venter enkle men ok sykler på oss . Vi tar en ca 2 timers enkel sykkelrundtur til Zanzibars nest største by.  Les mer: http://lovezanzibar.com/sv/inspiration/makunduchi-bytur/   Aktiv strandvandring før middag som er inkludert i kveld med på en lokal restaurant.

  13 oktober  Morgentrening før frokost som idag er HIIT kondisjons med core attack & pust (puls, ,age, rygg, pust). Resten av dagen skla vi nyte ombord på en en lokal båt, dhow,  og ut på åpent hav. Vi skal en sandbanke som er bare vår og her kan vi snorkle, bade, slappe av og nyte en alldeles fantastisk BBQ med havets frukter.  Middag er ikke ikludert i kvled og du velger selv om du vil delta på trening eller ikke etter vår heldagstur. 

  14 oktober   Morgentrening før frokost, idag er det 4 x 4 kondisjon med mobilitet, stretching og aromatisk relax:)  og nyt resten av dagen som du ønsker. På sen ettermiddagen møtes vi til solnedgangsbeundring før vi har en felles middag på Michanvi.             

  15. oktober  morgentreing før frokost og det er Tabata styrke trening idag. Resten av dagen som du ønkser  - det er mange utfluktsmuligheter om du vi oppleve mer av Zanzibars spennende natur. Ettermiddagsøkten er Pink bootcamp med billedtaging. Deretter er vi alle bedt på middag - vi skal hjem til Helen privat i hennes hus og nyte en deilig BBQ. 

  16. oktober  Morgentrening før frokost.;  det er idag Pippi trening - du klarer mye mer enn du tror.  Så er det avresie til Stone Town. Selve byen Stone Town - er et klart must når du er på Zanzibar.  Byen er en del av UNESCO verdensarv, en mystisk og spennende og labyrint aktig by. 
  Her føler du historien gjennom mange hundre år på kroppen (og finner den beste shoppingen) under vår guidede Stone Town tour. Tid på egen hånd før v møtes tl en "SUNDOWNER" som avsluttes med en felles middag.  Vi bor på Mizingani Seafront, midt i Stone Town. Hotellet har pool og uteområde for vår trening. http://www.mizinganiseafront.com/     

  17. oktober    Morgentrening før frokost - vår siste treningsøkt som blir tabata og stykre og vi lager våre egne hjemme treningsprogram. Transfer til flyplassen og vi starter på hjemreisen somigjen har flybytte i Adis Abeba.

  18. oktober   Ankommer vi Oslo om morgenen.  Mat serveres ombord. TAKK FOR NÅ!

  Hvem passer denne reisen for? For absolutt alle jenter /kvinner uansett alder eller fysisk form!                 

  Det er overhode ingen krav til fysisk god form. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Dette er DIN reise, som du skal nyte til det fulle! 
  WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1 -2 kilo lettere og proppfull av positiv energi & mer kunnskap om trening! 
  Ønsker du en personlig trening & livstilskartleggingstime med Christin på turen? Noe du lurer på vedr trening & livstil?
   Kontakt gjerne: christin.kalve@gmail.com tel 90954932  for eget tilbud på dette. Energi klem fra Christin
   

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  Oktober 2020

  07/10Oslo GardermoenZanzibar - eksotisk trening & motivasjon om god livsstil langs Afrikas hvite strender
  Leder: Christin Kalve
  Mer enn 425 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo