Skip to main content

Italia, Toscana - Ro og glede i sjelen, mindfulness, deilig yoga og ny inspirasjon

Status:
Fullt

Ro i sjelen, glede i hjerte, kultur i Toscana - kan det bli bedre?

Bli med oss på en magisk uke til sjarmerende Toscana! Vår motiverte leder gir deg innsikt i hvordan hjernen egentlig fungerer og hvordan mindfulness og meditasjon kan gi deg mer glede i hverdagen. Vi bor godt på et stilig 4* hotell rett ved havet, nyter deilig mat og herlige Italia. Velkommen!

Høydepunkt

  • Deilige Toscana, velsmakende mat, flott natur og fantastisk hav
  • Opplev glede i sjelen med mindfulness, enkel og god yoga og lær ny kunnskap som garantert vil gi deg "aha-opplevelser" og inspirasjon til å skape ditt liv på dine premisser
  • Lær effektive og enkle teknikker som du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem
  • Flott 4* SPA-hotell: Tirrenia Green Park rett ved stranden og en halv time fra Pisa og flyplassen
  • Få Life Coaching for innsikt og ny energi
  • Sosialt samvær med andre flotte damer i alle aldre

Toscanas riviera og vårt hotell

Vi skal bo i byen Calambrone på Tirrenia Green Park 4* hotell. Det er hele 10 km med strandlinje her! Velkommen til et hotell hvor du endelig kan tilbringe tid til deg selv i total avslapning. Hotellet ønsker å kombinerer skjønnheten i naturen og kunsten av gjestfrihet til å gi deg en ferie dedikert til velvære. Det blå Middelhavet, 5 hektar med grønn park og en fantastisk strand med bølgende sanddyner av finkornet sand, skaper den ideelle atmosfæren for vår reise i kropp og sjel.

toscana pool

Hotellet har utendørs basseng, stort innendørs basseng og egen spaavdeling. For innendørsbad betaler man en egen entreavgift. Elegent, morderne samtidig som det er klassisk pent og holder høy standard, både på personale og matservering som er inspirert av lokale råvarer. Hotellet serverer oss nydelig halvpensjon under uken - frokost og middag.

Din mindfulness coach Mette Slinning

Mette er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer glede og inspirasjon i prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist internasjonalt de siste årene, for å lære den nye forskningen. Mette har jobbet med coaching- og endringsprosesser, pluss mindfulness samt trening i over 20 år.

Mettes motto er: ”Når hjernen din virker, virker du!"

Du vil lære enkle og dokumenterte mindfulle teknikker, i tillegg til meditasjoner som du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem. Hun lover at hun vil gi deg mer energi, glede, helse og livskraft, pluss at hun også vil lære deg enkel ny kunnskap som gjør at du forstår hvor kraftfull du egentlig er. Mette er kjent for å være en varm og klok kursleder.
Den største bivirkningen av mindfulness/meditasjon, er MASSE GLEDE!

mette slinning

Kort om opplegget

Morgen:
​• Ca. 60 min med mindfulness/meditasjon og enkle yogaøvelser - nyt tiden mellom øvelser som du vil; strand, havet, vandring, kultur, etc
Ettermiddag:
• Refleksjon og mindfulness/meditasjon og enkle yoga øvelser
• Lære supre og effektive teknikker som du kan bruke for å være mer mindful/tilstede i hverdagen og ikke minst forsterke og nyte opplevelsene i Toscana
• En dag vil være helt uten program for at du skal kunne være fri til å bruke dagen slik du selv ønsker
• En life coaching session hver i løpet av uken

Mange utfluktsmål i området

Kom og se med egen øyne hvor romantisk, eiendommelig og sjarmerende Lucca er. Byen er kanskje en av Toscanas vakreste. Luften er frisk, byen er velholdt og det omkringliggende landskapet er veldig spesielt. Lucca er på mange måter en usedvanlig by. Du oppdager byens originalitet allerede før du kommer inn i den, for ingen andre italienske byer av denne størrelsen, har fremdeles en intakt forsvarsmur. Og Luccas mur eller voll, om man vil, er virkelig imponerende. Muren rundt om byen stammer fra 1600-tallet, og dens 4,1 km store sirkel brytes kun på få steder av de gamle portene. I dag brukes vollene som rekreasjon - folk går, løper og sykler her i skyggen av de slanke poplene som flankerer grusveien rundt om vollen.
Lucca oser klasse og eleganse, noe du ser når du går en tur på de sentrale handlegatene. De flotteste klesbutikkene ligger her side om side, og befolkningen er også meget velkledd og elegant. Butikkene og kafeene i byen harmonerer med innbyggernes stil.

Det er kort vei til Lucca om man vil dit en dag, eller til Pisa eller til Firenze... her er det mange muligheter og man kan lett ta seg rundt med offentlig transport eller dele på en taxi.

Ord fra reisende:

"En super opplevelse med en fantastisk reiseleder. Kjempefornøyd og Mette Slinning var en flott engasjert kvinne, virkelig genuint interessert i alle, og veldig dyktig og hyggelig."

"Mette er EKTE - empatisk, klok, tilstedeværende og engasjert. Hun har gjennom år opparbeidet seg meget relevant kunnskap og kompetanse, innehar en genuin interesse, og er seg selv. Mette har dessuten både en forskningsbasert og erfaringsbasert tilnærming i det hun gjør og står for. Alt dette gjør henne til en meget tillitsvekkende og dyktig formidler, instruktør og coach. Jeg har hatt gleden av å ha Mette som instruktør og coach på en ukes mindfulness- og mental treningsseminar. Hun kan virkelig anbefales. ”

beach mindfulness

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo